-
Az emberek hülyék, ezen semmi nem fog változtatni soha... viszont az idő pénz, és én az edző válaszol után nem fogom elhinni, hogy minden jól le van írva, ha azzal kezdem, és nem fogok időt pazarolni rá, inkább kérdezek(van aki így tanul a leghatékonyabban, sőt megkockáztatom, hogy mindenki). Ezért lenne értelme erőt venni és lenyelni a békát, válaszolni mindenre, ismétlem mindenre, ha már fizetnek neki érte. Ha nem eleget, akkor megértem, akkor ne válaszoljon. Kurva nagy segítség lenne pszichésen jó pár mai gyereknek, ha normális választ kapna, egy másnak alapnak tűnő kérdésre is. Ki lehet tenni az amatőr táblát, elvégre az igaz, hogy minden le van írva az alapismeretekben.
Ez a fórum is erre lenne jó, hogy akinek van kedve válaszol, aki meg nem tud kussban maradni(azokról beszélek akik rendszeresen belakják a topikot), az nyisson magának egy tökömöcsse topikot ahol kitárgyalhatja mennyire buta ez és az, hogy mer kérdezni, és nem olvas előtte.
Ha valaki titeket állít pellengérre egyből megy a fröcsögés, na most gondoljatok bele, hogy milyen az lelkileg olyannak aki egyedül jön ide jóhiszeműen, hogy itt majd segítenek neki.
ha én rájenréjnoldsz akarok lenni, akkor válaszol rá az aki tudja mitől lett ilyen, de kétségbeejtő, hol tart ez az ország, meg a világ, hogy egymást húzzátok le néha itt verbálisan, falkában.
Az is nagy segítség lenne, ha rámutatnátok alapismeretek melyik részén keresse valaki a választ, ha nem akartok sokat körmölni.
Azt hadd kérdezzem meg miért kerülendő a szteroid téma? Hol olvashatok róla, ha itt nem lehet megtárgyalni? Ez kinek a döntése, hogy ne beszéljünk róla? Engem érdekel, nem értek a használatával egyet, de olvasnék róla, a tesztoszteron injekcióról is, meg a növekedési hormonról is. Több éve edzem és én még a fehérje port is csalásnak tartom, de ez már az én véleményem csak. Lehet ezért korlátolt vagyok, lehet később másképp fogom gondolni.
Ami káros, ti csak azt ítélitek el? Vagy miért?