-
De mégis... mi a jó francot akartok megtudni az edző válaszolból? Már minden csontig le van rágva! Itt mondjátok, hogy az értelmes dolgokat akarnátok megtartani.. De mit??? Itt van az alapismeretek, ha azt valaki végignyálazza, akkor ezek után milyen kérdése lehet még? Mert ugye ez rengeteg cikk, amiről szó van, ott van szinte minden, ami a sportban rejlik, legalábbis "amatőr" szinten. Egyszerűen nem értem, hogy egy edző válaszolban mégis milyen kérdésre vártok, hogy választ kapjatok?
Mert ha valaki elolvassa és használja az alapismeretekben összegyűjtött tudást, nem lesz szüksége ilyen idióta edző valaszol topikra, ugyanis egyrészt magától is rá fog jönni olyan dolgokra, amik nincsenek benne, másrészt meg tudni fogja, hogy mit is keres pontosan, és hol. Félre ne értsétek, én sem tudom és alkalmazom minden egyes nap minden egyes sorát, de ha problémám lenne, akkor rákeresnék, és nem egy idióta topikban. Tudod, ha nem mondják meg a választ, hanem TE magad keresel utána, ezerszer könnyebben és tovább megmarad benned a dolog.
Lehet utálni ezt a Bunny gyereket, de nem ott lenne a testépítés ahol van most, ha ő nem lenne. És nem csak a testépítés, a szemináriumok, stb... Annyira sötét Magyarország táplálkozás ügyében, hogy ide valami atomvillanás kéne az embereknek, hogy kapcsoljanak: a kóbász sűtt szalonnával nem biztos, hogy akkora király dolog.