a felsoroltak közül egyik se vagyok, se egyetemista, se strandgyúrós, se vasággyal 50 kilós :D meg nem szoktam arról se beszélni hány nőt dugtam meg a dizsiben :D
meg azért drága városunkban elég vicces lett mostmár a közlekedés is, július - augusztusra megszüntettek 1-2 járatot, illetve összevontak. a következő a helyzet: a legközelebbi konditerem elég kicsi, egy 10 emeletes pincéjében van kiépítve. a környéken ez a legnépszerűbb konditerem és mint említettem kicsi is, tehát hiába van esetleg légkondi vagy akármi, tuti heringparty van. a másik ami még jó lenne, ahhoz meg buszozni kéne (mint említettem járatritkítás, összevonás, etc, persze várhatnék hazafele buszra, csak amikor ki vagyok dögölve és hulla vagyok nem sok kedvem van a 38 fokban álldogálni, amikor amúgyis rosszul bírom a napot) a 3. ami talán a város legjobb minőségű konditerme, az nekem drága (5-6k a bérlet és hetente 3x mehetsz le), bár van légkondi is, de ide is buszozni kéne, többet mint a másikhoz...
bár lehet hogy csak egy kis akaraterőre lenne szükségem hogy elmenjek konditerembe, de itthon jóval kényelmesebb nekem jelenleg.