Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
fekvenyomásnál dettó ez volt.. kimerültnek érzem magam.:(
ilyen már volt valakivel?
sztem mek is aludni :(
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
www.smart-bus.hu
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
1 kezes meg meglesz szerintem
sok sikert és vegyél mindenképp még egy egykezest legalább
György
Jövõ évtõl el szeretném kezdeni a konditerembe járást (na persze nem csak elmennék oda hanem kondiznék is:D) és valamilyen szinten fel szeretném készíteni a testemet rá. Itthon szoktam bicepsz gyakorlatokat csinálni, fekvõtámaszozni, felüléseket csinálni. Van rajtam 1 kis plussz és azt szeretném ledolgozni vagy izommá alakítani mire konditerembe mennék. Ötlet van itthoni "felkészülésre"? 1db 1kezes súlyzó áll jelenleg a rendelkezésemre, karácsony körül szeretnék még egyre beruházni. Mivel 3 évig felmentett voltam tesi órák alól (mûtét miatt), az izmaim kicsit elpunnyadtak. A hátamban fém vas van, nem tudok hajolni, de ugyanakkor hátizomra is szeretnék majd gyúrni. 8kilóval szoktam bemelegíteni, 1x12 + 1x8, utána rápakolok még egy kis súlyt így 11 kiló körül van a súlyzó és ezzel nyomok 1x10 aztán 1x6ot... nem túl látványos a fejlõdés, de szerintem kondirákészülésnek jó.
Tanácsokat szeretnék és örülnék ha kapnék. Elõre is köszönöm :)
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
MJ rulz Pink Team The Only One
hátránya, hogy ha az izmot, amihez varrva van megerõltetem, akkorára dagad, hogy amikor jazzy meglátta, leesett az álla :DDDD
De egyébként mindent lehet csinálni vele [ bár én nem hátazok az eset óta ], csak ésszel. :)
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
De jól mondom, "minél szarabbak õk, én annál jobbnak tûnök"
minél szarabbak õk, én annál jobbnak tûnök
György
Szerintem aki nem tudja tartani a napi 5-6 normál kajálást, az nyugodtan kiválthat egyet mondjuk egy adag VM35-l.
www.smart-bus.hu
Sok sikert nekik, talán.. Én teljes mértékben vágom az étkezés fontosságát, õk nem bírják vagy inkább akarják megérteni, és remélem ezek a kiegek, amiket vettek se fogják azt hozni, amit elvártak, mert akkor legalább ismételhetem magam újra és újra, hogy a kaja a lényeg, nem a kieg. Bár amilyen makacsok, akkor is a kieget fogják inkább hibáztatni, amilyen danik. Felidegesítenek az ilyenek, és gondolom ezzel nem vagyok egyedül..
pár hete kezdtem lejárni edzõterembe, és van egy kérdésem.
Edzés elõtt mennyi idõvel, és mit kell enni, és edzés után?
Köszi
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Én egyébként most emeltem meg a vitamin (daily+c) és ásványi anyag (ca+mg) bevitelem, hogy decemberre, amikor kiveszik a vasamat toppon legyek
Fõleg hogy mondtad, nem kajáz rendesen, hát akkor mibõl jött volna 1 kg? Nyugi, a Jumbo-ból önmagából nem, nem véletlen étrendkiegészítõ ezen termékek neve. Önmagukban akár a halaknak is beszórhatod az akváriumba, kb ugyanannyit fog használni neked.
És hogy én miket fogyasztok? Parancsolj:
- Multi Mineral Complex
- Vitamin C 1000
- Omega 3 kapszula
Amíg a rendes kajámat sem tudom teljes mértékben megvalósítani (értsd: marha drága a csirkemell, vagy inkább a fizetésem kevés), addig teljesen feleslegesnek tartom a tápkieget. Mondjuk már párszor leírtam. Azért sok sikert meg ilyenek, ha más nem is, placebo hatása biztos van ezeknek a dolgoknak helytelen étkezés mellett is.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ha lesz pénz, akkor egy Jumbo táp, ha nem, akkor csak egy SoyPro + dextróz kombó.