"Edzőterembe nyáron nincs kedvem elmenni" - te, nem hiszed el, hogy én mennyire örülök ennek! Maradj csak otthon, sőt, sokan maradjanak otthon! El tudod képzelni, hogy mióta nyár van, bármikor megyek, és VAN SZABAD GÉP! Hát minden edzés elején elsírom magam, és köszönetet remeg kicsi szám a sok lusta disznót súlytó melegért! A sok egyetemista, strandgyúrósok, vasággyal 50 kilósok és még sorolhatnám hányan így gondolkodnak, ez számomra hihetetlen öröm. Komolyan! Nincs pofázás, hogy hány nőt dugtak meg hétvégén a dizsiben, aztán rambó-trikóban 40 kilónál visszaeső fekvenyomók, nincsenek csodálkozó tekintetek a lábtólógépnél amikor beülök: "te, ismered asztat a gépet? - nem". Én tényleg szeretem a nyarat ilyen szempontból. Kaja kurva jól megy, most van egy kis kreatin + vettem 4 kilós fehérjét (mivel most érzem, hogy az étrendem 80-90%-ban helyes), és csúcsot nyomtam tegnap fekve. Egyszóval: kurva jó, hogy nyár van! Bár a hasamról a kockák eltűntek, de ez még inkább erőt ahhoz, hogy tömegeljek 2-3 hónap, majd irány diéta. Persze, addigra vége a nyárnak... Kifaszt érdekel? Magam miatt csinálom.