12316971501353788406.png
  • mikiking
    Gyerekek eljutottam arra a szintre,hogy totálisan elégedetlen vagyok magammal,és minden zsirt le akarok adni magamról. Szeretném ha valaki normális tippeket adna,és leirná nekem napi pontossággal,hogy mit tegyek. Gondolok itt minden napi felülések,fekvőtámaszok,futás,kondizás,és az étrendre. Egy átlagos napi étrendem igy néz ki :

6:00 Reggeli : 2 szalámis kenyér ( vagy esetleg 2 virsli 2 kiflivel,vagy pl tojásrántotta 2 kenyér,vagy 2 kifli valamivel.szóval ilyen átlagos)

9:00 1 kifli + 1 csokis joghurt

12:00 Ebéd : melóban vagyok,szóval 1 kifli + 1 halsaláta például

15:00 : Hazaérek munkából, Ez is ilyen általános szokott lenni ( krumpli hussal,vagy bármi ami egy háztartásba ebédkor lenni szokott)

18:00 : általában valami leves fajta ( húsleves,vagy ilyesmi), vagy ha nem leves,akkor valami szalámis kifli vagy ilyesmi.

21:00 : Valami apróság ugyanugy mint 18:00-kor.

Kondizni mnt ahogy leirtam most kezdtem járni 3 nap megyek 1 nap pihenő stb stb stb. És elég nehéz fizikai munkát végzek. Segitene nekem valaki ?? Nem tetszem magamnak,és igy hiába járok kondizni. Megnő majd a kezem,meg a mellem meg minden,de a zsir rajta lesz ugyanúgy,szóval ugyanott leszek kb.