mikiking#22811
Sziasztok. Tudni illik rólam,hogy 20 éves 84kg 175 cm vagyok. a Bicepszemen,kezemen,hasamon,mellemen (szóval kb mindenhol) van azért zsir-réteg elég szépen (amitől megszeretnék szabadulni ) :( Hétfőtől - péntekig kinti fizikai munkát végzek. Nem neveznám magam túlsúlyosnak,csak azert van zsirréteg,amitől nem lehetlesz látni az izmokat,ha már ott fogunk tartani.Elkezdtem konditerembe járni,ezzel a programmal :
1.nap : mell ,bicepsz
2.nap : hát,tricepsz
3.nap : váll,láb
4.nap : pihenő
és igy tovabb és igy tovabb,szóval 3 nap edzés 1 nap pihenő. Azt a tanácsot adták nekem,hogy ha a zsirt leakarom adni magamról,kis súlyokkal tornázzak,és sokat. Szóval minden tornára nálam érvényes a következő példa :
Mell : 3 fajta torna,mind3 fajta tornából 4x 13
Eddig sokat ettem ,napi 3-szor kb,de sokat. Amióta edzek (1 hete) azóta 3 óránként eszek és keveset egyszerre (normál kajákat eszek,mnt egy átlagember,). Egyedül reggel eszek picit többet,mert azert reggel 7-től délután 3-ig birnom kell,mert elég kemény munkát dolgozom. Továbbá napi 5 perc futás futópadon,minden nap...
Szeretném a véleményeteket kikérni,hogy a leirtak alapján mi a véleményetek nektek,mint szakértőknek. Helyes ez az edzésprogram? Hogy tudok könnyen megszabadulni a zsirtól ? Mindent megszeretnék TŐLETEK HALLGATNI !!! köszi előre is