12316971501353788406.png
  • csuszi
    vagtam, es 3 ev mulva is meresz, de nem lehetetlen gondolom. :) nekem meg nem sikerult sose :D asszem olyan 1.7 a rekordom. de szepen fejlodsz, ez egy jo kezdet.

van a teremben ilyen expanderre emlekezteto gep, sulyt lehet szabadon allitani, minden iranybol lehet huzni, vonni, emelni, tolni, parban van. na en mostanaban ezen nyomok fekve, nagyon adja. beteszem a ketto koze a padot, nagyon szepen kiadja hogy a vallserulesem miatt mennyire gyengebb a bal oldalam, evek alatt se jott helyre, remeg a kezem mikozben nyomok, a jobb oldal meg tudna szerintem 30%al tobbet. kar hogy nemsoka hazamegyek, az ilyen gepekkel lehet igazan kihozni szimmetrikusra a testet, illetve a seruleseket korrigalni, vagy csak szimplan a feloldali gyengesegunk.
    (kezisulyzo nem adja, sokkal tobbel tudok nyomni ofc mint amit elbirnek felemeleskor, vagy akar segitovel a kezembe adva. meg tarogatassal is probaltam elogyengiteni amellem, de meg ugyse volt eleg. hogy a tokomben nyomjon az ember 2 50-60kg ossal, nem az en sulycsoportom, pedig a fekvenel kellene. na de ez az gep nagon jo, itt nincs ilyen problema)