Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
Akurva! Gratulálok, minden elismerésem!<#eljen><#worship>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

csuszi
<#eljen><#eljen>

MJ rulz Pink Team The Only One

Le a kalappal!

( a felesleges akaraterõt e-mailben várom!! :D )

www.smart-bus.hu

Öreg koromra megõrültem,és elhatároztam hogy teljesítek egy triatlon Ironman versenyt. Közben persze nem szerettem volna giliszta lenni,ezért összekötöttem a testépítéssel. Jövõ augusztusban szeretném megcsinálni,és még nagyon sokat kell edzenem,de meglesz. Idén 3 maratont futottam már,hogy bennem legyen a táv:)

Triathlon for life

Vaxi
<#eljen><#eljen><#eljen> Minden elismerésem!!

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

iko
Grat! Mi a történet a képek mögött? :)

spam. sry

plck
Grat:)

Tyler1
nagyon komoly. én kb. 30 kilót kinéznék a 2 kép között :)
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

sapkafej
respect!

György

Az elsõ képen 39 ( 105 kg) a másodikon 41 ( 90kg) vagyok. Soha nincs késõ:)

Triathlon for life

Triathlon for life

Triathlon for life

csuszi
engem pl úgy neveltek(pedig erõsen értelmiségi a család), hogy 1-2 bazmeg, faszom nem a világ, sokkal lazábban kell fogni a dolgokat, semmi bajom a stílusával, az igazság az hogy én is ilyen vagyok sry - persze tudni kell disztingválni, de ez nem egy fehér házas fogadás obamánál, hanem egy sporttápik.

Tyler1
van a Bunny véglet, meg van pl. a sportika csávós véglet, aki szépen, aranyosan fogalmaz, de több latin szót használ 1 mondatban mint magyart. elõbbit legalább megértem.
minket ezzel nem minõsít, csak magát. de ha vki ez alapján megint az izomagy jelzõre asszociál, annak sztem tök mind1, h milyen stílusban irogatnak az oldalon.

SeanJRRussel
Nem azzal van a bajom amit mondd mert igaza van,hanem ahogy mondja.Azért mégis csak képvisel egyfelõl minket mint bodisokat és másfelõl a body.builder.hu-t.Nah már most ha minden második szava bazzeg meg faszom stb.. ezzel minõsít minket is és égeti az oldalt is.Mért nem lehet normálisan elmondani a véleményt nem iylen moderálatlan stílusban.Ha meg nem veszi a fáradtságot h normálisan beszéljen akkor ne csinálja...Nekem ennyi a véleményem az egészrõl.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Tyler1
megjegyzem a törvény szép és jó, de elérhetetlen sosem lesz semmilyen illegális szar. drogot is elõbb tudok venni mint egy kurva kenyeret. ha a kiskorú parasztokat simán kiszolgáljk mindenhol cigivel meg piával, akk pont leszarják, h mit szed v nem. ha meg véletlenül büntetnék a fogyasztóókat, akk apuci kipengeti az óvadékot, mert 1-2 napnál többet ezért nem adhatnak.

Tyler1
nincs igaza? akármilyen színvonalon válaszol, kurvára igaza van! és nem is csodálkozom, h így felbassza magát, mert én is felbaszom magam az ilyeneken, én a szaros kezdõ gyökér, nem hogy egy 10x éveket beleölt ember. mert ismerek 15 éves faszt akinek akkora hóhér csöcse van a koksztól, mint egy hormongalambnak és azt hiszi, h õ a vezérhím meg mitudomén, aztán közben az alakja egyenlõ egy darab takonyéval.
tököm kivan nekem is a tinibuzikon, akik semmi alapját nem tudják a sportnak, csak szedik a szart meg szúrkálják a picsájukat, hogy a suliba ne verjék meg õket, meg a diszkóba bukjon rájuk a csinipicsa pink sapkába.

SeanJRRussel
Bunny részrõl...

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Vaxi
hehe, most látom, hogy BB.Tv szereplõ volt Kozaróczy Tibor is :) <õ írta a sportika cikkeket>

Vaxi
melyik részrõl?

SeanJRRussel
Színvonal megvan...

Vaxi
"Hello Bunny. Te mit szólsz a jövõre várható új dopping törvényhez? Szerinted ez komolyan gondolják? Mégis mi lesz a magyar testépítõkkel ha megbüntetik õket mert szteroidot használnak?.. ÚJ DOPPINGTÖRVÉNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nos, remek kis államunk januártól újra törvényileg fogja szabályozni (értsd büntetni) a doppingszerek (és ebbe ugye erõsen beletartoznak az anabolikus szteroidok) használatát, és forgalmazását... Ez az internetes forgalmazás, illetve reklámozás januártól történõ azonnali beszüntetését, illetve az árak egekbe szökését fogja maga után vonni egyértelmûen... Ez nem csak azoknak rossz hír, akik árulják, hanem azoknak is, akik használják."

válasz:

http://body.builder.hu/_audiofiles/1286385814.mp3

http://www.youtube.com/watch?v=UfWTQA6QPk4

nem kapcsolódik szorosan a témához, de jó kis videó, most találtam :)

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Tyler1
én meg ilyen ereket akarok, csak a bal csöcsömre. ehhez mennyi selyemsonkát kéne ennem? meg milyen edzésekkel lehet kihozni? köhögés féltüdõvel?

Vaxi
Én nem szeretnék ilyen lufiember lenni, hanem csak izmos szeretnék lenni. Ez mennyibe kerülne, és hány hét kell hozzá?

Vaxi
ha ilyen kereseted lenne, akkor nem te gondolkodnál rajta, hanem vagy fosnál rá, vagy a személyi edzõd döntene helyetted. :D

SeanJRRussel
Sztem egyáltalán nem sok pénz ahoz képest h mennyit kell sanyargatni magát hozzá meg azért számoljuk már ki h mennyi pénzbe van egy felkészülése még akkor ha van sponsor stb...Meg azért kiadásai neki is vannak.

ha ilyen keresetem lenne, nem kéne azon gondolkoznom hogy most akkor megengedhetem-e magamnak a napi 80-100dkg húst, vagy épp csak 50-et. Esetleg hogy MHN sport fehérjét vegyek, vagy scitec-et :D

Tyler1
ez lófasz. Ronaldo HETI(!!!) fizetése ennyi. de a jobb focistáknak is ekörül van heti zsebpénze. aztán akk a Forma1-rõl ne beszéljünk, mert ott ennek a kétszeresét kapja Alonso.
Tiger Woods meg ajaj...le sem írom, mert plck szívrohamot kap :)

plck
Az úgy kemény

jazzy
Hozzátenném még, ha netán valaki lök egy maximális 147-es breaket a vbn akkor azért még 147000 Angol font jár, tehát volt már rá példa, hogy megnyerte, 250000 + max break 147000 = 397000 Angol font ami pontosan 123.070.000 forint :)
jazzy
310 az angol font körülbelül jelenleg
jazzy
Gyõztes nyereménye £ 250 000

Snooker torna pedig van egy jópár egy évben:)
plck
kb. fél percig gondolkodtam amúgy azon hogy mi az a "snookeres":$

plck
Inkább mondd el:D

jazzy
Nézd meg mondjuk 1 jó snookeres mennyit keres
plck
39.000.000 Ft-ot kaszált Jay te jó Isten:D

jazzy
15. a saját súlycsoportjában, ami elméletileg az utolsó helyet jelenti.
csuszi
németh hogy szerepelt az olimpián?

SeanJRRussel
Igazából amíg nem állnak mögöttük nagy nevek vagy ismeri el mondjuk egy builder webshop és nem lesz rengeteg forgalmazója addig én tartózkodom.Igaz az áraik télleg nagyon jók de sajna ne hogy a minõség rovására menjen a dolog.

Panzermeyer
A fehérjéjük az nem valami frankó. Én azt hittem soha nem leszek allergiás az ízekre, de ez borzalmas, és habzik, mintha valami borotvahab lenne. Alig várom, hogy elfogyjon. Viszont a multivitamin pakkal teljesen elégedett vagyok. Míg a Scitec Multi Projában rengetegszer találkoztam kipukkant zselatinkapszulával, vagy eggyel kevesebb bogyó volt a kis zacskóban, de elõfordult az is, hogy lecitinbõl volt 2 egy másik helyett. A Super Vitamin Pakban ilyen még nem fordult elõ. Már régóta használom, nekem nagyon bevált.

Egyébként nem vagyok Scitec ellenes, használom a bevált táplálék kiegészítõit :)

mov ah,4ch int 21h end

Én sem, nem szeretem az ilyen sufni tápkieg cégeket .D

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Vaxi
Mr. O összefoglaló

SeanJRRussel
Nah tuti nem vennék iylen kieget...

Tyler1
nem nagyon nyúlták le a Warner Bros logóját :D

Vaxi
érdekesség. így remélem már világos lesz ;)

Vaxi
Egy magyar csajról. Még láttam a cenzúrázatlan verziót.

Edzõ válaszolban volt, tudja valaki mirõl és kirõl van szó?
2010-09-24 09:43:11
Szia Bunny! Mit szólsz ahhoz, hogy (...) hivatalos versenyzõje lett? Tényleg van olyan minõség a termék/gyártó hogy Õ az arcát adja ehhez, vagy csak az anyagi érdek miatt tette? És vajon használja is a termékeit, vagy csak \"reklámarc\" kösz, üdv
columbo

Különc
Akkor Czenétõl is elkéne venni pár érmet <#levele>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Vaxi