-
en is leirtam hogy nem labazok - tobbszor is. jo lenne ha nem tekintenenek ram itt az emberek valami totemre, nekem is be lehet szolni. nem csak ha valaki mas mondja.
ha egy ertelmes ember elmegy edzeni, akkor ha van esze tukorbe nez, es a sajat maga altal felallitot ideal fele probalja hajtani magat. ha neki az ronnbie coleman, akkor guggol, edz, zabal stb. ha valakinek a szokasos ryan reynolds, akkor mashogy lat hozza stb. de annak nem sok ertelme van, hogy az ujsagbol kiollozott edzestervek szerint edz, vagy amit mondanak neki szajhagyomany utjan. mindenkinek mas jon be, mindnekinek mas a celja, mas a genetikaja, mas a serules, sportmultja. ezeket mind be kell kalkulalnio, es eszerint kell edzeni.
teszem azt en 11 eve kuzdok azert, hogy a labammal egszintre hozzam a felsotestem. azt alairom, hogy 100bol 1 ember kuzd ilyen problemaval, a tobbi nyafogos, vagy strandgyuros, jogos. de nem mindenki, es fenykepek nelkul kar az ilyet megitelni a gep mogul - gondolok itt az elobbi delikvensre. biztos nem fogok ugy edzeni egy sracot, aki focista volt, vagy kerekparos, vagy sprinter, mint azt aki eleteben eloszor sportol. es akkor nem beszeltunk serulesekrol a multbol, vagy hogy az illetonek az a fixa ideaja, hogy a nagy lab gaz. szive joga, izlesek es pofonok.
elettani szempontbol valoban jo a guggolas. mint masik szaz labedzes, kezdve az erdei futastol, a kerozastol, a kosarazastol, a teniszezestol a masik 100ig bezarolag.