Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Csak azért nekiállok 3 év kihagyás után újra edzeni, hogy ne legyek off, és láthassam õket! 😄
www.smart-bus.hu
a fekvõtámaszosra gondolsz? õ télleg ott van 😊
hajjaj, holnap láb edzés..😄😄
de már aludnom kéne, csak még van tanulni való:\
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
(imádom az olyan weblapokat, aminek vhol az alján 1x1-es rublikába elindul egy autoflash video atomgyökérszarmetálrokkal-.-)
Szerintetek? Gyõztes?
www.smart-bus.hu
Magyart nem ismerek ilyenbõl.
egyébként most jöttem edzésbõl, elég szar ez a nap, mivel nem nagyon tudok normálisan zabálni :|
faszkivan az ilyen helyzetekkel ám.
Jazzy! Azt hiszem, te voltál az, aki egyszer belinkelt egy képet az emberi izomzatról pár hónappal ezelõtt. Rajta volt minden izom elölrõl és hátulról is. Megtennéd, hogy megteszed újra? Ha más volt, akkor legyen olyan szíves és linkelje be újra! Ezer köszönet! 😊
mov ah,4ch int 21h end
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Megszületett Ronnie O'Sullivan 10. 147es breakje.
Belökött egy pirosat, egy feketét, aztán megkérdezte a játékvezetõt, hogy mennyit fizet a 147 és aztán megcsinálta pár perc alatt.. 😄
Te meg ha beteget jelentettél, maradj szépen otthon, kúráld ki magad. Betegen soha nem edzünk, nem csak magad miatt, gondolj másokra is, nehogy elkapják tõled pl. Persze, ez magánvélemény.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
mára én is beteget jelentettem basszameg. remélem csak 1 napos dolog, gáz ott van se kedvem, se erõm még zabálni se. na mind1 azért ma bedobok egy hasazást, hátha kiizzadom ezt a szart magamból.
Ki kell hagynom kb másfél hetet betegség miatt.Ezután érdemes kicsit nagyobb intenzitással edzeni a kihagyás miatt,vagy folytassam ahol abba hagytam?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Annyit hálistennek nem gyengültem amennyit gondoltam, ilyen 3. sorozatoknál már igen csak remegett a karom 😊 De amjd visszaszokok, jó lesz az <#alien2>#alien2>
sõt, mikor foci edzésre megyek akkor méghúzósabb 😊
ez a sport a kitartásról szól, idõvel mindennek meg lesz a gyümölcse, csak csináld!