12316971501353788406.png
  • csuszi
    ha megnezted a bbtv javasolt szamat, akkor abban elmondta a volt rekorder csoka, hogy sose ment 140 fele, csak verseny elott probalgatta az erejet. es 140 el nyomott olyan lassan es annyit hogy attol kesz legyen. aztan verseny elott par hettel felment a 3kilos tartomanyba :)
    1-2 nyomas semmire nem jo akar eroemelo vagy akar testepito. nem erosit es nem epit izmot. az ero meg azert az izombol jon :) en 5 ala se mennek, nemhogy 6...
    de akarmennyire kathy beci fele a terv, lehet nem is latta vagy mas hatso szandekbol irta ezt le (ezer oka lehet), de az ziher hogy nem nyomogat 1-2ket max versey elott...
    a heti 2 es masik heten 1 idealis egy kezdonek, de meg egy kozephaladonak is. azt hogy tuledzed magad ugyis erzed, nem regeneralodsz rendesen, faradt vagy, enervalt, nincs kedved edzeni. nem kell fosni, mehet.
    egykezes felejto.

szamok: sose kedveltem azt a modszert hogy rohangalunk a kezunkben a papirkaval es stb stb... en meg szamolni se szoktam ismetleseket, egyetlen dolog amit merek az az ismetlesek kozotti ido, de azt a mai napig stopperrel. oszt hogy ma 10et vagy 12 ot vagy 9et huzok x sulyba hot mindegy, a lenyeg hogy a kovetkezonel vagy ramesne, vagy elajulnek. kov korben 1-2 vel kevesebb es ha mar becsokken nagyon az ismetlesszam akkor csokkentek asulyon, ismetlesszam visszamegy aztan megint csokken megint csokkentem a sulyt stb
    meg azt se szoktam nezni hova akasztom a kampot a csigakon stb...
    akkor edzel egy bizonyos szint felett, ha mar erzesbol edzel. biofeedback. ma nem adja a tarogatas, nosza se neki az elso utan valtok csigara az se adja mar megyek is tovabb. ma gyengebb vagok, nem baj, csokkengtek. ma eros vagyok, nem baj novelek. nem nezem sem a szamokat, sem azt hogy edzesterv...ugy erzem ferdevel kel kezdeni, azzal kezdek, nem adja a kedvenc bicepsz gyakorlatom, a 21, hat akkor egyet se nyomok bele...stb

labhoz hulye vagyok