Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy dolog még: aki lábazás után még bármit tud csinálni, az valamit nem csinált jól. <#zavart1>#zavart1> Még egy felülést SEM! Fürdeni is úgy megyek, hogy elõtte rákötöm magam az oxigénpalackra, és fél órát fekszem infúzióval kb. a karomban. Nemhogy még hasprés. Persze-persze, én vagyok a csíra...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Kb. úgy mentem fel a 4.re mint az öreg nénik.Ja meg tegnap vettem egy doboz Jumbo-t.Hát én ezt nem értem, csak fél adagot ittam és kb. 600ml vízbe kevertem, elõtte 400-ba aztán megkóstoltam és iszonyat keserû volt, de amúgy meg rá sincs írva hogy mennyibe kell.Na mind1 a lényeg az hogy mi lett volna ha egész adagot iszok?Több mint 1l vízbe kellett volna keverni?<#rolleyes>#rolleyes>
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
A vitamin meg tényleg javallott, a neonzöld pisa védjegye a dolognak 😄
egyébként most vételeztem egy doboz c vitamint, kíváncsi leszek rá 😊
Hiányolom az "étrend rendben"-t
De hogy ne érje szó a ház elejét, segítek neked, ott az a piros írás a kép alatt, mutatom képpel is

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Mivel a regenerációs idõ 5-7nap az izomzatnak, ezért nem tudom eldönteni az edzésterv összeállítást.
Tudnátok segíteni az elosztásban?
Heti 3, de inkább 4 edzést szeretnék..
1nap Mell-Kar -> vagy csak mell??
??2nap Kar(bicepsz-tricepsz-alkar)??
3nap Hát-váll -> vagy csak hát?
4nap Láb
nem tudom hogy osszam el..
köszi a segítséget
- Nincs olyan h "kettlebell vagy body". Remekül kiegészítik egymást, énis járok konditerembe is, nincs ellentét köztük.
- Súlya van, és emelgetjük, tehát súlyzó
- Nem új divat, max újra divatba jött, de már 300 éves...
- Nem izomtömeg növelésre való. Tehát ha hatalmas izmokat akarsz, kiegészítésnek jó csak. Persze ettõl is nõ, egy bizonyos szintig...
- Funkcionális erõnövelésre, illetve erõállóképesség növelésre viszont jobb mint a konditerem. (bár helyes edzésmódszerekkel ott közelíthetõ, csak még senkitõl se láttam😊) Emiatt egyéb sportok mellé kiegészítõ erõnléti edzésre kitûnõ.
mov ah,4ch int 21h end
tessék megtekinteni pár századforduló elõtti képet a sportról és mindjárt nem is lesz divat ez a dolog.
az hogy ez most felkapott lett egy ember révén, és egyre gyorsabban terjed, az nem véletlen. nyílván nem arra szolgál, h Coleman alakot formázzon, semelyik instruktor vagy kettlebellhez értõ ember nem állítja, h nehézizomzat növelésére szolgál, viszont remekül átmozgatja a test olyan izmait amiket alapból talán a büdös életben nem edzene egy ember. elsõsorban erõsít, masszív törzsizmokat eredményez, és inkább fitness alak formálásához segít.
na de off vége, nem akarom fényezni, de tapasztalatból mondom h hasznos dolog, és története elõbbre nyúlik vissza mint Svárci bácsi dédapjáé 😊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
na befejeztem az offot.
tehát nem feltétlenül értelmetlen hülyeség minden divatos dolog 😄
a kettlebellnek meg megvan a maga elõnye, és hátránya is úgy, ahogy a normál súlyzós edzésnek. egyébként meg az utolsó mondat a lényeg 😄
Egy igazi fasza oldschool hardcore edzéssel sztem többre mész és keményebb is leszel és persze már régóta beválik mindenkinek.Sose voltam híve ezeknek a felkapott dolgoknak mikor a régi bevállt mindig is jobb lesz.
Ezen lehet vitatkozni de azért egy bodys még mindig jobban néz ki mint egy kettlebelles.Ez csak az én véleményem,nem kell velem egyet érteni aki szereti az csinálja nyugodtan,mert még mindig jobb mintha otthon verné a faszát a monitor elõtt.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
az meg h igaz, h a súlyzó az súlyzó, de a kettlebell NEM SÚLYZÓ!!!
teljesen más a kettlebell meg a sima súlyzós edzés.
(lehet, hogy félreértelmeztem a mondanivalódat)
Kb ahhoz tudnám hasonlítani a dolgot, mint az elektromos rizsfõzõ. Marha jó, marha szép, de a lábasban is meg tudom fõzni a rizst.
mov ah,4ch int 21h end
De amúgy tényleg én is akiket ismerek azok közül 1-2 olyan van aki naturál nyomja, a többi tényleg mind szed/szedett valamit.
Na és egy kis OFF a végére<#zavart1>#zavart1>
MINI DADDY-nevetséges😄(elején a fejét nézzétek😄DDDDDDD)
MJ rulz Pink Team The Only One
MJ rulz Pink Team The Only One
Na meg gyökérnek sem😄
Én marha meg kidobom a pénz a drága csirkemellre<#falbav>#falbav>
"szép nõ, biztos van faszija --> ezért oda sem megyek". Nekem valamiért ez jött le. De nem ezt írtad, igazad van, bocs.
#19571: konditeremben még soha. <#zavart1>#zavart1>
Na off vége.
1. ki a fasz csajozik a hideg acél csattogása és állatias nyõgések közepette egy izzadtságszagú teremben?
2. aki mégis csajozni jár, annak semmi keresni valója ott
3. az okos és szép csajoknak úgy is van faszijuk, a dögös de buta csajoknak IS van faszijuk de pechedre õk a közeli kartelfõnõk testõrei, az okos de nem szép lányokat meg hagyni kell a futógépen hadd szépüljenek.