12316971501353788406.png
  • Roger6
    Jajjj haggyámá! Pont Bunny említette, hogy érdekes módon mindenki ismer (hát hogyne) olyan embert, aki 40 éven keresztül cigizett, meg bebaszott, és soha nem volt beteg, meg egészséges, meg a farka is feláll, meg neki aztán mindene ok stb. Na persze. Meg a génekben van és akkor aztán hogyne lehetne Boros és Bocskor szerint hedonista életmódot folytatni, ha előre van kódolva... És a végén felhívta a kedves idióták figyelmét arra, hogy Magyarország a szív- és érrendszeri megbetegedésben az első helyeken tanyázik Európában! Persze egyikünkre sincs hatással, aki meg 30 évig szívta, arra főleg nem, mi? Azért el kéne ezen is gondolkodni.

És ez milyen védekezés már, hogy nézd meg az alkoholt? Bocs, ha bemegyek egy helyre ásványvizet inni, és mellettem söröznek, nem leszek részeg, viszont ha valami barom rágyújt az étteremben mellettem, én is szívom azt a szart. Amikor nem akarom! Érted már a különbséget, hogy miért akarják tiltani? Kurvára más a két dolog. Ezért hívják PASSZÍV dohányosnak, passzív piás nincs. Capito? Ezért nagyon is támogatom az ötletet.

És ne mondd azt, hogy ha te 22 évet dohányoztál, nem vetted észre magadon a hatásait. És 8 éven át szívtam, és csakis light-ot. Rosszabbul aludtam, magasabb lett a vérnyomásom pár év alatt, szédültem néha, amit előtte soha, koncentráció alábbhagyott. Na meg persze ugye a cigi viszi pl. a C vitamint ki a szervezetből, de persze egyik dohányos sem krákog a nyomorék tetves buszon a nyakamba a reggeli járaton, mi? Hát persze. Neeeem, a cigi zsír dolog, attól nem leszel beteg, a többit szar vitamint meg egészséges kaját hagyd is.

Ááááá! Kikészítetek!

Munkatársaimat hagyjuk is. Egy két példa, gyöngyszem:

--> Reggel éhgyomorra kávé - kérdem miért?

Válaszok:
    - Hát egyet azért iszok, hogy ne kelljen reggeliznem, fogyózok (persze 4 kockacukorral)
    - Másodikat azért, mert jó cigivel inni
    - Harmadikat meg azért, hogy felkeljek

- Fehér kenyeret nem eszek, mert hízlal (úgy hallotta), úgyhogy nincs zsemléd? - idióta, erről még úgy látszik semmit nem hallott. Kész...

- A kristálycukor sokkal egészségesebb, mint az édeske. - Aha, szacharin és ciklamát alapúról ugye még nem HALOTTAK hogy lenne. Mert amit HALLOTTAK az úgy van, amit nem HALLOTTAK az kamu. Hát persze, így van... Idióták ezek is.

- 6 után már csak gyümölcsöt eszek (ne ez a 3 kávés csajszi, aki 3 éve full ugyanannyi kilóra. nem tudok mit kezdeni vele, nem hallgat rám)

- Kávé után azért iszom energiaitalt, hogy pótoljam a vizet. (a srác 50 kilós, és valamiért egész nap jár a lába, meg remeg a keze, nem is értem)

Na és a legújabb szépség, keddi beszólás. Szóval az egyik anyuka betegeskedik, minden hónapban van valami baja. Erre mondom neki, szedjetek valamilyen vitamint. Válasz: áhh, a gyerek tudod mennyi betegséget hoz haza oviból?!
    Értem. Szóval ha betegséget hoznak haza, akkor baromság is védekezni, mert még a végén egy hónapban elkerül a betegség. És az a durva, hogy ezt a magyar átlag szülők teljesen átlagos állapotnak veszik, hogy ők betegek. Ez itt a szint. Hihetetlen.

Na jóéjt mindenkinek.