12316971501353788406.png
  • Panzermeyer
    Látam van itt egy vita arról, hogy igazi tejsavó-e vagy pedig nem, mert ennyire nagyon olcsó.

Nézzünk egy Scitec terméket. Collagen Liquid - hatóanyaga: hidrozilált kollagén. Vagyis zselatin (nem zselé, zseléfix, stb. hanem zselatin). Egy 1 literes flakonban 40 adag van, adagonként 10 g zselatinnal, összesen 400 g hatóanyag egy flakonban. Ára: 5130.-

Horváth Rozi zselatin. Kiszerelés 25 g, ez 100% tiszta "hatóanyag". Ára tasakonként 136.-

És akkor most számoljunk! 400 g / 25 g = 16. Ez 16 zacskó H.R.-s zselatint jelent. 16 * 136.- = 2176.-

Tehát a Scitec cucc ára több, mint a duplája a kisker áron vehető H.R.-s cuccnak, pedig ők nagyker áron kapják a zselatint. És ez csak egy olyan dolog volt, aminek utána tudtam járni :) De, ha Kazaróczy Tibiéknek a sportikánál megérte 40%-os és 45%-os akciókat tartani (amin gondolom még mindig nyertek egy kicsit, hiszen ki az a hülye, aki 0-ra vagy mínuszba akarja kihozni az üzletét), akkor itt valami gond van az árképzéssel. Igen... a szabadkőművesek!!!44négy

De! Azt a cuccot, amit a Vaterán mutogattak én sem venném meg. Akármit beletölthetnek, aminek nem tudok utánajárni. Ha már annyira akarsz olcsó fehérjeport, akkor menj el a www.tejpor.hu-ra. Ők elméletileg gyártók, és nem érdekük felhígítani a saját terméküket. Valamennyi idővel ezelőtt 10 kiló 25.000 Ft volt kisker áron.