Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
akármilyen régóta jársz edzõterembe, a kezdõk mindig tudnak új "érdekességet" mutatni.
nem azért gyúrok hogy jól nézzek ki, hanem hogy ne nézzek ki kurva szarul.
gyúrhatsz 100 éve, a függönyt akkor is vállizomlázzal rakod fel.
level1: kieg. boltos keres rajtad. level2: hentes keres rajtad.
elsõ években ch sose elég, késõbb ch mindig sok.
akármennyit római padozol, a mosogatás akkor is kifog a törzseden (kurva mosogató mér van mindig 20 centivel lentebb?).
ha éppen meztelen vagy az öltözõben amikor rádnyitnak, garantáltan sose volt még ilyen kicsi a farkad, nem voltál még sose ilyen dagadt és izomtalan. ha éppen felöltöztél vastag téli cuccba, sose voltál még ilyen szálkás, eres, izmos, a farkad pedig akkora mint egy anakonda.
a terem második legjobb nõje akkor vall szerelmet, amikor az elsõvel összejöttél. miután szakítottatok, tárgytalan (ez terem-, edzés- független, életigazság).
😊
áramszünet volt ma itthon, és egy kicsit beindult az agyam😊
MJ rulz Pink Team The Only One
#19558: láttam azt is párszor.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
komolyra véve a szót
attól függ köhögsz-e eleget. hiszen a hasizom mindennek az alapja
György
Februárban kezdtem el komolyan kondizni heti háromszor 4*10-12 ismétlés,3 fajta edzés minden testrészemre.
Mennyi idõ kell még ahoz,hogy nagyobb súllyal kevesebb sorozatokat csináljak?
Kb 1 évet csináltam itthon, kisebb kihagyásokkal, de nyáron most nem nagyon volt edzés, ezért kezdem õsztõl megint el.
\"Erről van szó!\"
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
nyakazni meg segglyukszorítóizmot edzeni naponta 4x.
Ha nagyon kezdõ vagy akkor valóban azt amit vaxi ajánlott. Egy héten 3 nap jól bemelegítesz csinálsz 1 fajta gyakorlatot minden testrészre.
Ha haladóbb, akkor én kivenném az alkar edzését külön, meg a trapézt, mi a fasznak? Ha nem fejlõdik eléggé azt késõbb veszed észre. Ha meg olyan alkarod van, hogy kurvajól fejlõdik akkor fölösleges külön megedzõdik majd az eléggé a többiben.
Ha kifáradsz a mellezésben, akkor rakd a mellet külön napra. Edzheted a bicepszet tricepsszel. Hátat vállal, lábat meg vagy külön napon ha 4re akarod bontani vagy berakod a kar mellé.
De tetszés szerint variálhatod a dolgot, ha a lábazásban nagyon elfáradsz akkor azt is rakhatod külön napra, vagy csak mondjuk bicepszet bedobod mellé és akkor hát váll tricepsz.
Ahogy a neked legkényelmesebb.
Én így szoktam:
Láb ( mostanában az nincs egyáltalán, egyéb problémák miatt, majd lesz. )
Mell
Hát-váll
Bicepsz-tricepsz
Bicepsz tricepsz nekem bejött 1 napon. Így kényelmes, ez a hét végi ilyen levezetõ szerû nap, van, hogy annyira elfáradt a hét végére a bicepszem, hogy csak kicsit kell neki adni. De mindenképp azért hagyom a hét végére, mert ne azért ne tudd megedzeni a hátad rendesen, mert fáradt a bicepszed.. Vagy ne azért ne tudj fekvenyomni mert fáradt a tricepszed.
Hasat, vádlit (esetleg alkart, trapézt, NYAKATugyecsuszi) dobáld be azokra a napokra amikor nem fáradsz el annyira és viszonlátásra.
Kaptam egy 3 napos edzéstervet(?), de csak az izomcsoportok vannak benne feltüntetve.
Szóval: Hétfõ: mell-biceps
Kedd: hát-tricepsz
Csütörök: láb-alkar
Péntek: Váll-trapéz.
Ezeket próbálom megcsinálni itthon, fekpad, kétkezes súlyzó, meg két egykezes súlyzó áll rendelkezésemre.
A problémám az lenne hogy a hétfõi nap nem nagyon megy mert eléggé elfáradok a mell edzésben és nem jut erõm a bicepszre.
Hogyan lenne a legcélszerûbb átrendezni ?
Mivel párosítsak mit ?
Nézegettem edzésterveket a body builderen és többi edzéssel foglalkozó oldalon, de sajnos nem tudom teljesíteni a nagy részüket mert mindig olyan gyakorlatokkal van tele, amiket nem tudok itthon elvégezni.
Kondiba is lejárnék majd valami haverral vagy ilyesmi, de még nincs pénzem se rá ,meg nem tudom hogy jönnék ki az idõvel az új suli miatt.
Elõre is köszönöm a választ/válaszokat.
ui: Ha tudtok ajánlani olyan gyakorlatokat amiket az edzésnapokon érdemes párosítani osszátok meg,köszi.
\"Erről van szó!\"
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Mindenre ezt a szart szedik van neki vitamin pakkja fogkrém kézkrém arckrém minden fos amit el tudtok képzelni.. kibaszott drága és nagyon nagyon sokan veszik.. szánalmas.
magyarul ha átbasznak(mert ugye átfognak), akk hiába sírsz a magyar fogyasztóvédelemnek, megszoptad!
"Hi Bunny! Elkezdeném szedni a Wellstar green gold forever young algát (testépítés mellett),csak elötte megkérdezném a véleményedet.! itt mindent leir rola : http://wellstar-csodaalga.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=339948 elöre is köszi."
Érdemes meghallgatni amit mond 😄 a gportal-os beszólásért +10 pont.
falra mászok minden olyan cégtõl, akinek gportálos vagy hasonló izé honlapja van, meg freemailes email címe 😄
Én tauren warrior voltam 8)
valamelyik pro gyúrós is nyomja mint az állat nem jut eszembe a neve. bbtv.
MJ rulz Pink Team The Only One
REAL MADRID
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever