Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SeanJRRussel
Van benne igazság.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

jazzy
😄DDDDDDD
Néhánynál magamra ismertem 😄:😄 <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Különc
Kár hogy nekem a terem egyik nõje se vall szerelmet 8(

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

csuszi
gyúrós alapigazságok by én

akármilyen régóta jársz edzõterembe, a kezdõk mindig tudnak új "érdekességet" mutatni.

nem azért gyúrok hogy jól nézzek ki, hanem hogy ne nézzek ki kurva szarul.

gyúrhatsz 100 éve, a függönyt akkor is vállizomlázzal rakod fel.

level1: kieg. boltos keres rajtad. level2: hentes keres rajtad.

elsõ években ch sose elég, késõbb ch mindig sok.

akármennyit római padozol, a mosogatás akkor is kifog a törzseden (kurva mosogató mér van mindig 20 centivel lentebb?).

ha éppen meztelen vagy az öltözõben amikor rádnyitnak, garantáltan sose volt még ilyen kicsi a farkad, nem voltál még sose ilyen dagadt és izomtalan. ha éppen felöltöztél vastag téli cuccba, sose voltál még ilyen szálkás, eres, izmos, a farkad pedig akkora mint egy anakonda.

a terem második legjobb nõje akkor vall szerelmet, amikor az elsõvel összejöttél. miután szakítottatok, tárgytalan (ez terem-, edzés- független, életigazság).

😊
áramszünet volt ma itthon, és egy kicsit beindult az agyam😊

MJ rulz Pink Team The Only One

plck
Undisputed 3 a best😄

Különc
Kiváló film, kiváló zenével

Tyler1
mire itt menni fog, amicsba már kijön a dvd is 😄

#19558: láttam azt is párszor.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

SeanJRRussel
Ha menne a moziban...

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

oliwwer
Nézd meg a Never back down-t. Azonnal a konditerembe vágysz majd. Nagyon adja.
Tyler1
the expendables-t nézzétek meg, nincs egy földhöz vágós sztorija, de az akciójelenetek hát bazz... 😄

oliwwer
Ma én is így voltam. Pedig a második jókis sültkacsa volt rizzsel.
Viktorr
Nemtudom,nem szoktam levest enni,mert akkor nem bírom megenni a második félét:S

Viktorr
Inkább tüsszenteni szoktam,olyankor úgy berándul a hasizmom,olyan lesz mint swarcinak fénykorában.

sapkafej
de köcsögök a többiek, ne foglalkozz velük
komolyra véve a szót

attól függ köhögsz-e eleget. hiszen a hasizom mindennek az alapja

György

Tyler1
szted jobban laksz ha a tányér levest merõkanállal eszed 5 merésbõl, mintha evõkanállal 12 merésbõl?

Viktorr
Köszönöm szépen,megfogadom a tanácsodat.

szerintem pontosan 3nap 12óra és válthatsz nagyobb súlyokra.<#wilting>

Viktorr
Hello

Februárban kezdtem el komolyan kondizni heti háromszor 4*10-12 ismétlés,3 fajta edzés minden testrészemre.
Mennyi idõ kell még ahoz,hogy nagyobb súllyal kevesebb sorozatokat csináljak?

SeanJRRussel
5x10-16

plck
Puszta kíváncsiságból nektek melyik az az ismétlés illet sorozatszám ami "bevállt"?

Vaxi
anyám 😄D

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Különc
Erre haverom bölcsességét mondanám: Ne eddzél õsszel, télen mert a kabát alatt úgysem látszik!

DeerHunter01
Köszi a válaszokat.
Kb 1 évet csináltam itthon, kisebb kihagyásokkal, de nyáron most nem nagyon volt edzés, ezért kezdem õsztõl megint el.

\"Erről van szó!\"

Vaxi
Helyedre kerültél...

Vaxi
Nyilván embere válogatja, hogy ki hogy tud edzeni. Ezért javasoltam az átmozgatót elsõ körben 😊

Különc
Soha az életben nem edzettem 2 izmot egy nap, nekem be se vált és nagyon elfáradok

Vaxi
Én is hasonlóan csinálom, csak nekem a hát az ami bizonyos problémák miatt teljesen off decemberig, helyette láb van, az jól jön a bicajhoz 😄
nyakazni meg segglyukszorítóizmot edzeni naponta 4x.

jazzy
Elsõ körben annyi, hogy a hétfõ kedd csütörtök péntek nem 3 hanem 4 napos edzésterv.

Ha nagyon kezdõ vagy akkor valóban azt amit vaxi ajánlott. Egy héten 3 nap jól bemelegítesz csinálsz 1 fajta gyakorlatot minden testrészre.

Ha haladóbb, akkor én kivenném az alkar edzését külön, meg a trapézt, mi a fasznak? Ha nem fejlõdik eléggé azt késõbb veszed észre. Ha meg olyan alkarod van, hogy kurvajól fejlõdik akkor fölösleges külön megedzõdik majd az eléggé a többiben.

Ha kifáradsz a mellezésben, akkor rakd a mellet külön napra. Edzheted a bicepszet tricepsszel. Hátat vállal, lábat meg vagy külön napon ha 4re akarod bontani vagy berakod a kar mellé.

De tetszés szerint variálhatod a dolgot, ha a lábazásban nagyon elfáradsz akkor azt is rakhatod külön napra, vagy csak mondjuk bicepszet bedobod mellé és akkor hát váll tricepsz.
Ahogy a neked legkényelmesebb.

Én így szoktam:

Láb ( mostanában az nincs egyáltalán, egyéb problémák miatt, majd lesz. )
Mell
Hát-váll
Bicepsz-tricepsz

Bicepsz tricepsz nekem bejött 1 napon. Így kényelmes, ez a hét végi ilyen levezetõ szerû nap, van, hogy annyira elfáradt a hét végére a bicepszem, hogy csak kicsit kell neki adni. De mindenképp azért hagyom a hét végére, mert ne azért ne tudd megedzeni a hátad rendesen, mert fáradt a bicepszed.. Vagy ne azért ne tudj fekvenyomni mert fáradt a tricepszed.

Hasat, vádlit (esetleg alkart, trapézt, NYAKATugyecsuszi) dobáld be azokra a napokra amikor nem fáradsz el annyira és viszonlátásra.
Különc
Meghíztál az Xbox elõtt <#mf2>

Vaxi
Ha most kezded, akkor inkább próbáld meg pár hétig a heti 3 átmozgató edzést szvsz

DeerHunter01
Sziasztok.
Kaptam egy 3 napos edzéstervet(?), de csak az izomcsoportok vannak benne feltüntetve.
Szóval: Hétfõ: mell-biceps
Kedd: hát-tricepsz
Csütörök: láb-alkar
Péntek: Váll-trapéz.

Ezeket próbálom megcsinálni itthon, fekpad, kétkezes súlyzó, meg két egykezes súlyzó áll rendelkezésemre.
A problémám az lenne hogy a hétfõi nap nem nagyon megy mert eléggé elfáradok a mell edzésben és nem jut erõm a bicepszre.
Hogyan lenne a legcélszerûbb átrendezni ?
Mivel párosítsak mit ?
Nézegettem edzésterveket a body builderen és többi edzéssel foglalkozó oldalon, de sajnos nem tudom teljesíteni a nagy részüket mert mindig olyan gyakorlatokkal van tele, amiket nem tudok itthon elvégezni.
Kondiba is lejárnék majd valami haverral vagy ilyesmi, de még nincs pénzem se rá ,meg nem tudom hogy jönnék ki az idõvel az új suli miatt.
Elõre is köszönöm a választ/válaszokat.

ui: Ha tudtok ajánlani olyan gyakorlatokat amiket az edzésnapokon érdemes párosítani osszátok meg,köszi.

\"Erről van szó!\"

Nekünk is ökonetes cuccaink vannak itthon mert jóáron tudjuk õket beszerezni, semmi problémám a termékeikkel.B vitamint, c-vitamin port és kalcium port "szedek" lassan másfél éve, azóta kb 3* voltam összesen beteg, orvosnál sosem voltam és nem szedtem gyógyszert, tehát annyira csak nem szar 😊

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

jazzy
Nekem távolabbi rokonok csinálnak ilyen Ökonet baromságot, de árulják stb.

Mindenre ezt a szart szedik van neki vitamin pakkja fogkrém kézkrém arckrém minden fos amit el tudtok képzelni.. kibaszott drága és nagyon nagyon sokan veszik.. szánalmas.
Tyler1
azért mert ez egy külföldi piramiscég, aminek van vmi leánycsoportja itthon, akik azután kapnak százalékot, h a sok hülye mennyi pontyszaros algát rendel. ha megnézed a webshop már egy német oldalra basz ki, tehát azért ingyenes domainen hírdetik mivel itthon nincs ennek kirendteltsége.

magyarul ha átbasznak(mert ugye átfognak), akk hiába sírsz a magyar fogyasztóvédelemnek, megszoptad!

Vaxi
Mai edzõ válaszolban kérdés:
"Hi Bunny! Elkezdeném szedni a Wellstar green gold forever young algát (testépítés mellett),csak elötte megkérdezném a véleményedet.! itt mindent leir rola : http://wellstar-csodaalga.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=339948 elöre is köszi."
Érdemes meghallgatni amit mond 😄 a gportal-os beszólásért +10 pont.
falra mászok minden olyan cégtõl, akinek gportálos vagy hasonló izé honlapja van, meg freemailes email címe 😄

jazzy
Priestem van 😄 Én békés lélek vagyok.
Vaxi
"Nézzed már anya, megöltük a licskinget!!" 😄DDD

Különc
Molnár Péterrõl tudom hogy nyomja, orc warriorral, de az régebben volt, nem tudom hogy aktív-e még.

Én tauren warrior voltam 8)

csuszi
áááhhháááá. remélem warrior😄
valamelyik pro gyúrós is nyomja mint az állat nem jut eszembe a neve. bbtv.

jazzy
Nem nekem wowom van 😛
csuszi
megvetted te is te átok?😄

jazzy
Én is felvennélek csak akkor látnád mennyit kockulok <#nyes>
Keroz1n
xDD Elnézést.

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"

Következõ flémkeltõ, provokáló megjegyzésed után kapsz még pár büntetõpontot.

REAL MADRID

Roger6
Fujj, kockák! <#idiota><#vigyor3><#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

csuszi
terra vs terra😊 tudod sc2, különc nagyon tolja. 😊

SeanJRRussel
televíziót<#mf1> tv-t csak baszott kötõjelet írni.Amúgy jogos a kérdés én se tom...

jazzy
Mi az a tvt?
csuszi
felveszlek😊