-
"1. Nem beszélek mellé azzal h van akinek több infóra is szüksége van mint ami le van írva."
Kontra
"valakitöl most halotam hogy reggelire,estére műzli,ebéd meg csirke vagy pulyka sok zöldséggel.jó az?"
Komolyan, ne csináljunk már segget a szánkból, jöhet ide bármilyen Paprika Jancsi, trollhuszár, strandfazonnegger vagy a Jóisten, nincs az a Teréz anya aki ennyi türelemmel rendelkezik, van Nők lapja Café, veszel egy Kiskegyedet és találsz benne jó FOGYÓKÚRA tippeket.
Mi nem kérünk az ilyen hülyegyerekek hülye kérdéseiből és a sírásból, hogy itt csak koxos köcsögök fogyasztják egymás és csuszi falloszát, gondolom ha már ennyire jártas vagy a topik életében, észrevetted hogy a normális, építő jellegű kérdésekre szoktunk válaszolni is.
Szokásos "azt hallottam hogy xy azt mondta" kérdés volt ez is megint és ezt mindennap megteszi n-1 ember ebben a topikban, hidd el rém unalmas már, nem véletlen került oda a piros szöveg sem.
Ez nem szakmai fórum, nem célunk csak azért ide írogatni, hogy a müzlis idiótaságokra válaszoljuk ugyanazt mindennap és nem tudom hogy te miért írod elő nekünk és várod el, hogy fogjuk a kis kezecskéd mikor átmész a zebrán.Az internet adta lehetőségek tárháza végtelen, az már csak az agyi kapacitástól függ hogy a nagy információhányad részének mely részét és milyen minőségben teszed magadévá.
Tegyük fel, hogy mi vagyunk az utolsó emberek, az utolsó mentsvár aki csak válaszolhat, addig mi történik míg nem írunk konkrétumot?
1. Megeszik 2 fokhagymás, kacsazsíros kenyeret, megnéz egy filmet majd visszajön trollkodni a negatív fogadtatás után
2. Rákattint a rendkívül ismeretlen "Google" nevű keresőre és utánanéz a dolgoknak
3. VAGY RÁKATTINT A PIROS SZÖVEGRE és veszi a fáradtságot, hogy legalább az őt érdeklő részt átfutja, nem elolvassa, átnézi, semmi több.
A helyes válasz: egyik sem, mert szarik az egészre és aki szarik az egészre, annak magyarázzuk el, hogy a legjobb minőségű fehérjéket és szénhidrátokat kell fogyasztania naponta 5-6x KIMÉRT adagokban + éjszaka is keljen fel kazein tartalmú fehérjét enni?
Hogy naponta ne 3 csak 2 Red Bullt toljon el a doboz cigi mellé?
Magyarázzuk el, hogy a testépítés de csak maga testkompozíció változás SÚLYOS HÓNAPOK, ÉVEKBE telnek?
Magyarázzuk el, hogy "mitől jönnek ki a kockák?"
Magyarázzuk el, hogy lehet a büdös életbe nem lesz kockás hasa, mert a DNS láncában neki "máshogy áll valami" mint az újságban pózolónak?
Én kérem ki magamnak