Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
erre találták ki a lap alján keresõt <#nezze>#nezze>
amúgy engem 15 perc jobban hazavágott mint egy óra kardió vagy lábedzés.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Biztosan volt már róla itt szó, de nincs kedvem elolvasni ezt a több ezer hozzászólást (sorry).
Szóval a véleményeteket szeretném kérni a Kettlebell-rõl?! Kinek, mi a tapasztalata, véleménye?!
Én most 74kg vagyok, 2 hónapja nem edzek már, és sajnos kezdenek megjelenni az úszógumik (én hibám, szénhidrátot eszek, stb...). Szeretnék egy kicsit "szálkásan izmosodni", ezért gondoltam most arra, hogy kipróbálom ezt az edzésfajtát.
Köszönöm a segítséget, válaszokat!
ergo a topicot nézegetve kannibál még lehetek😊
MJ rulz Pink Team The Only One
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Triathlon for life
(1 adag por=100g cs.mell dúrván)
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Mi a véleményetek a fehérje porról? Már több, mint 1 éve aránylag rendszeresen edzek, fõleg erõ edzéseket és metabolic edzéseket végzek. Rengeteget olvastam a témában, de a fehérje port még mindig nem tudom megérteni miért lenne jó. Rengeteg sok fehérjét lehet bevinni természetes források segítségével is (tejtermék, hús, tojás, még kenyér is) Ezenkívül régi thai-box edzõm mondta, hogy a fehérjepor miatt felgyülemlik vlm az izomzatban és az hátráltatja a nagy ismétlésszámú edzéseket. Errõl nem nagyon találtam írást, szal kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy aki használ fehérjeport azt milyen okból teszi.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Ma edzõteremben csináltatok telefonnal egy jelenlegi képet, hogy legalább legyen min röhögni.
te buta.
22 évesen nekem se kellett volna lemennem 200g alá, napi 3 pizza és még mindig fogyok jelige.
izomvesztés nincs, ha nyomod a csirkét. vagyis nálam elenyészõ, de tényleg. de zsír is kell, lehetõleg len vagyés hal vagyés olíva vagyés mogyoró.
nekem elfogyott a hús, szóval rohadt gyorsfagyasztott szart hoztam melóba zabálni 😄D
jazzy viszem a kesztyûdet, ha találkozunk, odaadom =)
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
😛
de szép is a fiatalság.
nekem durván 150-en van, van nap amikor szinte 0 - kis zöldség. cserébe a protein jó sok, és a zsír normál, szigorúan lenmag és olíva. de hamar hozzászoktam, már kifejezetten soknak érzem!! a 125g rizst/nap, régen lefordultam a székrõl 200után is😊
ma speciel
0.5kg sovány túró 80lenmag 0.6kg csirke 200sûrített paradicsommal 100g durum 1 bolero túróba fûszerek, só nem.
csirke pirít olívában, elõtte fûszerezés, utána nyakon baszom paradicsommal, + oregano, bazsalikom, kakukkfû. tészta fõz, összeborít, jó8vágyat.
edzés:
lassan de biztosan gyengülök😊 cirka 5% eddig. kerékpár jobban megy, gondolom a súlyvesztés jól jön.
jazzy
sajnálattal közlöm, hogy a tegnapi steak elfogyott és jó volt.
<#finom>#finom>
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Most vagy soha.
(Kiegészítés: 2-3 C-1000, 3 kapszula Omega 3)
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
CH lehet kevés, kellene egy csalónap lassan mert nagyon régen volt, lehet jót tenne, mondjuk hétvégén kínaiban enni. 220gon vagyok most, fehérje meg amennyi fér.