Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LoSA
Igen, tudom, csak ez egy ördögi kõr. Tudom, hogy diétáznom kell, szénhidrát nuku, inkább fehérje. Csak olyan rossz, hogy mindenhonnan fogyni fogok. 😞 Persze, egyedül nem is akartam, majd ha eljárok, akkor egyik edzõteremben vannak ilyen edzések! 😊 Lehet ezzel a kettlebell-el erõsödni, izmosodni? Vagy szálkásítani? Van valaki aki csinálja, vagy ismerõse?!

szerintem senkinek sincsen kedve többezer hozzászólást végignyálazni, ha kiváncsi hogy volt már szó valamirõl
erre találták ki a lap alján keresõt <#nezze>

Tyler1
az úszógumikat diétával tudod eltüntetni, maga az edzés nem fogja a zsírt leszedni rólad. kettlebell meg tényleg jó, de egy magadban ne kezdj hozzá, mert ha nem jól sajátítod el az alapokat akk szétbassza a gerincedet. megkell tanulni a mozgásmechanikát és a súlypont áthelyezést.
amúgy engem 15 perc jobban hazavágott mint egy óra kardió vagy lábedzés.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

LoSA
Én nem venni akarok, hanem eljárni a helyi edzõterembe, "edzésekre", ha azt mondjátok, hogy érdemes... 😊

Arnoux
Szerintem nagyon jó edzések vannak, vele én csináltam sok fajtát de sima 1 kezes súlyzóval, mivel a ketlebell eléggé túl van árazva. (tízezer forint felett van a 16 kilós)

LoSA
Sziasztok!

Biztosan volt már róla itt szó, de nincs kedvem elolvasni ezt a több ezer hozzászólást (sorry).
Szóval a véleményeteket szeretném kérni a Kettlebell-rõl?! Kinek, mi a tapasztalata, véleménye?!
Én most 74kg vagyok, 2 hónapja nem edzek már, és sajnos kezdenek megjelenni az úszógumik (én hibám, szénhidrátot eszek, stb...). Szeretnék egy kicsit "szálkásan izmosodni", ezért gondoltam most arra, hogy kipróbálom ezt az edzésfajtát.
Köszönöm a segítséget, válaszokat!

Tyler1
náluk ez életforma, ha egy egész életet ezzel töltesz akk nehéz elszakadni tõle. Sly, Ferrigno, Nubret, Zane, még Svárci is talán ha nem kényelmesedik a segge egy 100ezer dolláros székben.

csuszi
sose ennék lovat. az olyan mint a kutya macska etc. túl értelmes, elegáns, "finom" állat. delfint se. fõemlõst sem. stb.
ergo a topicot nézegetve kannibál még lehetek😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Különc
Ha tudom, hogy így fogok kinézni 70 évesen, akkor már megyek is a lóhúsért és hagyom a csirkét a picsába

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Ezen a videon már 70 éves. http://www.youtube.com/watch?v=cIPZgmxgg_s

Triathlon for life

SeanJRRussel
Arra jó h ha neked 200g fehérje kell akko 1kg csirke mellet kéne enned naponta.Kétlem h megbírnád enni ezt a mennyiséget ezért jó az étrend kiegészítõ mert ott egy adagban van 20g fehérje amit ha megiszol 2-3dl vízzel nem terheli meg úgy a gyomrod mint mondjuk 100g csirke mell.

(1 adag por=100g cs.mell dúrván)

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

poruljartal
senki nem hitte, hogy tényleg kiteszed

Különc
Csináltam, de fos lett meg tükörben fényképezõs, szóval azt ki nem teszem <#mf2>

Vaxi
nos?

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Különc
Ha még nem érted miért jó a fehérjepor akkor nem volt elég a "rengeteg" olvasás.

Tyler1
olyan okból, h az esetleges szilárd kaják által bevitt fehérjemennyiséget kiegészítse, ha az nem lenne elegendõ. thai-box edzõdet meg elkapta egy jobbhorog sztem, mert ekkora hülyeséget sem hallottam még. vesét kicsit jobban igénybe veszi, de ez amatõröknél nem jelent semmit.

Arnoux
Hello!

Mi a véleményetek a fehérje porról? Már több, mint 1 éve aránylag rendszeresen edzek, fõleg erõ edzéseket és metabolic edzéseket végzek. Rengeteget olvastam a témában, de a fehérje port még mindig nem tudom megérteni miért lenne jó. Rengeteg sok fehérjét lehet bevinni természetes források segítségével is (tejtermék, hús, tojás, még kenyér is) Ezenkívül régi thai-box edzõm mondta, hogy a fehérjepor miatt felgyülemlik vlm az izomzatban és az hátráltatja a nagy ismétlésszámú edzéseket. Errõl nem nagyon találtam írást, szal kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy aki használ fehérjeport azt milyen okból teszi.

csuszi
ez hülyeség, nem hiszem el.
gágog nem hápog. istenem...

ÁÁÁ steaket akarok én is 😞 Életemben egyszer ettem, évekkel ezelõtt, azóta is kívánom! Bár most van helyette jó kis chilis bab, van benne másfél kiló darálthús <#eplus2>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Tyler1
én meg elkezdtem bogarakat enni, mert Bear Grylls szerint azokban több a fehérje mint a csirkében<#fogmosas>

Különc
Mert puding vagy <#mf2>

jazzy
Nem dehogy 😄 kb a felét se ettem meg
Különc
Egy étkezésed volt 1kg hús? xD

Ma edzõteremben csináltatok telefonnal egy jelenlegi képet, hogy legalább legyen min röhögni.

jazzy
Csak akkor nem, ha sütöd, én kemény vagyok és nyersen még élve tépem szét a csirkét és a szürkemarha még hápog odabent.
csuszi
ez mindenhol így van a világon, de minden hülye tudja, hogy a csirke rossz emésztése miatt a szürkemarha fontos tápanyagait nem tudod kinyerni a csirkébõl...
te buta.

csuszi
"de szép is a fiatalság."
22 évesen nekem se kellett volna lemennem 200g alá, napi 3 pizza és még mindig fogyok jelige.
izomvesztés nincs, ha nyomod a csirkét. vagyis nálam elenyészõ, de tényleg. de zsír is kell, lehetõleg len vagyés hal vagyés olíva vagyés mogyoró.

jazzy
Mifelénk nem él meg a szürkemarha mert a csirkék megeszik õket
Vaxi
menjetek már a fenébe 😄DD
nekem elfogyott a hús, szóval rohadt gyorsfagyasztott szart hoztam melóba zabálni 😄D
jazzy viszem a kesztyûdet, ha találkozunk, odaadom =)

csuszi
csirke vagy szürkemarha steak?
na ugye.
én vagyok a helikoffer.

Különc
Azt értem, de nem ehetek egybõl 125-150 g szénhidrátot 100 kilósan. Nagyon lassan viszem le, mert nagyon félek a (nyilvánvaló és biztos) izomvesztéstõl.

jazzy
Örömmel közlöm, hogy tegnap mérges lettem a steakedre kikaptam 1 kiló csirkét a fagyasztóból, fogtam a túrót, összekevertem pici natúr joghurttal, tettem bele kaprot, petrezselymet, snidlinget, sót, borsot, beletöltöttem a csirkébe, kisütöttem, csináltam mellé rizst mostam fodros salátát és beletoltam az arcomba.

😛
csuszi
nekem van before, de majd csak az after-el együtt.😊

csuszi
220g ch?😊
de szép is a fiatalság.
nekem durván 150-en van, van nap amikor szinte 0 - kis zöldség. cserébe a protein jó sok, és a zsír normál, szigorúan lenmag és olíva. de hamar hozzászoktam, már kifejezetten soknak érzem!! a 125g rizst/nap, régen lefordultam a székrõl 200után is😊
ma speciel
0.5kg sovány túró 80lenmag 0.6kg csirke 200sûrített paradicsommal 100g durum 1 bolero túróba fûszerek, só nem.
csirke pirít olívában, elõtte fûszerezés, utána nyakon baszom paradicsommal, + oregano, bazsalikom, kakukkfû. tészta fõz, összeborít, jó8vágyat.
edzés:
lassan de biztosan gyengülök😊 cirka 5% eddig. kerékpár jobban megy, gondolom a súlyvesztés jól jön.
jazzy
sajnálattal közlöm, hogy a tegnapi steak elfogyott és jó volt.
<#finom>

Különc
Az van rajta h edzés elõtt 30 perccel vagy pihenõnapon étkezéssel, azért eszem akkor

SeanJRRussel
monster 100 minek edzés elõttre,max utána.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Vaxi
Beforeafter képet 😄

Különc
Újabb update: már 2x3 kapszula adipo, 5g l-karnitin + ami a big bangben van, monster 100 edzés elõtt. Napi bruttó 1 kg csirke (mínusz ugye a szarcsimbókok amit a kutyának vágok le róla) és 220g szénhidrát.

Most vagy soha.

(Kiegészítés: 2-3 C-1000, 3 kapszula Omega 3)

plck
Hanyagoljuk már ezt hogy kinek mi tetszik és mi nem.Kinek a pap kinek a paplan!

Különc
Jó reggelt Kocsis, nem volt az este topik, na csõ

Keroz1n
Nem még,mert nem ismerem..de azért nem kell szépnek mondani pl a fenti palit..és azt a szöveget is hagyjuk hogy azért csinálom hogy magamnak tetszem...

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"

Roger6
Ohh... Egy újabb raklap tévedt a topicba? Ignore. Úgysem tudsz megértetni vele semmit, õ már elhatározta, hogy te egy nagydarab, buta gyúrós vagy, akármit csinálsz.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Különc
Õ, igen van benne valami, de más napokon nincs baj és folyamatosan figyelem magam, nincs fejfájás, nincs remegés vagy zsibbadás, egyszerûen a lábtolás mindig felforgatja a gyomrom és ugye eleve a Big Bang az pezsgõformula, vagyis igen, pezseg nagyon és szerintem amiatt van. Mire vádlizom már nincs gond, csak az elsõ 3 gyakorlatnál.

CH lehet kevés, kellene egy csalónap lassan mert nagyon régen volt, lehet jót tenne, mondjuk hétvégén kínaiban enni. 220gon vagyok most, fehérje meg amennyi fér.

SeanJRRussel
Jah és a szivednek se mind1 h mennyire pörög feleslegesen.

SeanJRRussel
Sztem kevés lesz a CH meg én a big beng et nem tolnám.Lehet h az hajt meg nagyon és érzed h fáradt vagy.

Keroz1n
XDDD Abbafejezem lassan..meguntam.

Különc
Kösz hogy aggódsz értem, csõ Kocsis

Keroz1n
Tudod mennyi E betûs van az ilyen szarokban?-.-

Különc
Helyzetjelentés: Ahogy sejtettem, adipokill és Big Bang + az alacsony szénhidrát lábazással vegyítve nem egy fõnyeremény, fõleg h nagyobb súlyokkal toltam mint tömegeléskor, igaz csak gépeken (lábtoló, nyújtás, feszítõ). Mivel elõfárasztottam a lábam és elõbb volt nyújtás, mint guggolás, az utóbbi nem is ment, ezért ment a lábtolás. Nagyon rosszul voltam végig, kellett is innom egy Powerradet, az rendbe rak, már az íze is sokat segít. Kezdek kicsit tompulni már, viszont szerencsére nincs olthatatlan vágyam a cukor iránt. Most már nem baszhatom el, egyszerûen nem.

Keroz1n
Ne spameljetek..<#ejnye1><#idiota>

oliwwer
Igen lehet, csak 15 köhögés után egy tüsszentés, majd utána jókis túró rudi és mustáros kenyér.