-
Retroman #22204 Sziasztok!
2 héte kezdtem el testépítéssel foglalkozni, amatőr szinten, de nagyon elszánt vagyok, és egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek el lehet- e érni, csak természetes edzéssel, mindenféle tömegnövelő szerek meg ilyenek nélkül, el lehet -e érni azt, hogy 80 centis karom legyen? (Most így alapból 40-es). Valamint még azt szeretném megkérdezni, hogy a 80 centis karhoz a többi izomnak ( comb, vádli, mell stb.) mekkorának kellene lenni, hogy arányos legyen a többi izom is a karhoz képest?
És mennyi idő alatt lehetne elérni ezeket az izomméreteket?
Lehet, hogy komolytalannak fogjátok venni a kérdésemet, de én halálosan komolyan gondolom!!! Elhatároztam, hogy MINDENÁRON én szeretnék lenni a legnagyobb kigyúrt állat a világon!
Egyébként 185 centi vagyok, 110 kg, 23 éves, igazából még nem sportoltam úgy komolyabban semmit, de szerintem még egyáltalán nem is vagyok elkésve (a nagy Ronnie is csak 26 éves korában kezdett el testépítéssel foglalkozni komolyan, és mégis ő lett a legtöbbször Mr Olimpia)
Megkérlek titeket, hogy próbáljátok komolyan venni a kérdésemet, és komolyan válaszoljatok rá!
Én gyakorlatilag az elmúlt 4 évben nem csináltam semmit, csak feküdtem, így rengeteg felhasználatlan energiám van, úgyhogy szerintem képes vagyok arra, hogy keményen edzzek akár éveken át!
Ha azt írjátok, hogy kb 10 év alatt lehet elérni a 80 centis kart, és az ahhoz arányosan illő izomméreteket, az se baj, akkor edzzek 10 évig, a lényeg, hogy sikerüljön elérni, és csak természetes edzéssel, szerek nélkül!
Köszi előre is a válaszokat!