Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vaxi
Köhögéssel lehet hasizmot erõsíteni? <#idiota>

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Keroz1n
És most hogy mondod..azt is kijelenthetjük hogy agressziót vált ki az emberbõl,xD ha nem "edzenél" akkor nem keresnéd a bajt,de mivel te gyúrós ember vagy,ezért meg kell mutatni hogy milyen erõs is vagy valójában xD.
Ez kb olyan szinten van,mint mikor volt haverom minden nagyobb tárgya rámutatott és ,,húú hallod..azt fel tudod emelni?" XDDD

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"

Különc
Spekuláció, ám légy szíves próbáld már ki, legalább annál hamarabb eltakarít innen téged egy moderátor. Irj be mindegyikbe valami okosságot és nézzük meg igaz-e amit mondasz. Kíváncsian várom

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Keroz1n
Mert ha úgy írom h ,,nagyon ronda" akkor mást kaptam volna HA-HA😊.

Keroz1n
Mért nem így van? xD Menj be egy motoros topikba,a válasz ,,köszi puszi" lesz ,nem pedig ,, mikor megfordultál apád gecijében" 😊Mondjuk egy focis topikban is hasonló választ kapnék,szal még nem jelenthetem ki 100%-ban hogy faszarc minden ,,edzõ ember".
Egyébként ezt fel lehet fogni egy egyfajta tesztnek is,hogy 10 emberbõl 10-nek szép volt az a gorilla a képen és 10/10 ugatni kezdett.😄

jazzy
Ha már itt tartunk én mint agresszív primitív gyúrós ilyet kijelentenél az arcomba ebben a stílusban nyakon is basználak és elküldenélek a picsába.

Még neked áll feljebb, hogy a megnyilvánulásodra ugyanabban a stílusban kaptál választ?
Különc
Na menj aludni most már, kocsis

Szerk:
1. Pont: tény
2. Pont: nem lehet belekötni
3. Pont: tény

Nincs itt semmi probléma, továbbiakban elsõ mondat

csuszi
<#finom>
1kg😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Keroz1n
"mellesleg ez az ember már akkor legenda volt, mikor te még csak kosza ötlet sem volt apád farkában."
Stílus - 2pont

"Lerí rólad, hogy egy se.kiházi i.ióta vagy, de szerintem nem mondtam újat, fõleg neked nem."
-Stílus 2 pont

"hadd élvezkedjen, hülye aki felidegesíti magát egy retardált, kisebbségi komplexussal küszködõ, kamasz vagy kamaszos paprikajancsin😊" "nem te isten barma"

-Stílus 2 pont

Ha már itt tartunk.😊

jazzy
Dehogy idegeskedek. 1 dolgon idegeskedek, azon, hogy neked van szürkemarha steaked, nekem meg nincs 😄

Pörögjön a topic vitatkozzatok, de ezen tényleg kiakadok amikor idejön vérpisti primitív idióta megnyilvánulással aztán közli, hogy tipikus gyúrós válaszokat kapott.. eszem megáll.
csuszi
kész a steak-em, elmentem, további jó diskurzust kívánok az új "topickabalaállatkánkkal". vigyázzatok a pocijára, nehogy elrontsa, óránként sétáltassátok meg, figyelek ám...😊
<#puszis>

Különc
Én is tök jókat szoktam szórakozni velük, ha hagytok <#eplus2>

ON

csuszi
egyértelmû, de hülyéken ne idegeskedj. 😊 én csodálatos, lekezelõ, humoros, fölényes énemnek vetem oda táplálékként.

jazzy
Én kértem mert kurvára unom a trollkodást. Ebbe a topicba mindig betéved valami hülye akinek semmi köze az egészhez és fikázódik, direkt flamet kelt aztán meg törölgethetek.

Szívesen látnék még a neve mellett 3 büntetõpontot, ha folytatja még írok modtopicba. Ha meg normális hangnemre vált akkor nyugodtan lehet vitázni, de aki egy Serge Nubretet így leszól az nézzen magába, hogy önmaga mennyit ér és utána trollkodjon.

Kösz Monoton a gyors reagálást.
csuszi
"Egyébként pedig az elég furán festene,ha bemennék egy terembe és mindenkinek mondanám h degecirondaleszel...de az is elég fura ha bemegyek egy motoros boltba és elkezdem anyázni a motorosokat,vagy egy autósba motorosként.😊"

most is éppen ezt teszed te nagyeszû

"Nah kommenthez.: Két ismerõsöm van aki ,,gyúr" megkérdezem már h minek,pontosabban hogy miért csinálja?Válasz mindkettõnél ugyanaz,csajoknak ez tetszik"
hogy is jön ez ide?😊

igazából egy minimális olvasni tudás, tisztelet, logika kellene ahhoz hogy foglalkozzak veled, de épp várok hogy kihûljön a szürkemarha steak-em, úgyhogy jó vagy bohócnak, elütöm az idõt. még 5 perced van. aztán mással kell beérned te zseni.

Keroz1n
Kigugliztam,abba nem kötöttem volna bele ha egyre gondolunk.

Keroz1n
Elakadásjelzõért régen könyörögnöm kellett a modi topikban...aztán kaptam 5-öt is kibasztak xDDD,most csak összejött könyörgés nélkül😄.

Nah kommenthez.: Két ismerõsöm van aki ,,gyúr" megkérdezem már h minek,pontosabban hogy miért csinálja?Válasz mindkettõnél ugyanaz,csajoknak ez tetszik.(hozzáteszem nem majmokról van szó).
Egyébként pedig az elég furán festene,ha bemennék egy terembe és mindenkinek mondanám h degecirondaleszel...de az is elég fura ha bemegyek egy motoros boltba és elkezdem anyázni a motorosokat,vagy egy autósba motorosként.😊

Tyler1
és mindez szegény Nubret miatt? 😊 ha ezt tudom, akk inkább Ryan Reynold 2010-es képét rakom be.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

csuszi
persze ezt visszavonom ha te az ápolója vagy, abba nem ugatok bele😊

csuszi
hadd élvezkedjen, hülye aki felidegesíti magát egy retardált, kisebbségi komplexussal küszködõ, kamasz vagy kamaszos paprikajancsin😊

Elég lesz a flémkeltésbõl úgy gondolom!

REAL MADRID

csuszi
nem te isten barma, hanem olyat engedj meg magadnak egy fórumon, amit személyes kontaktus alapján is, vagy egy névtelenül fröcsögõ senki vagy😊

gondoltam rá, hogy blogolok diéta alatt, mit eszem, mennyit, hogy megy az edzés, milyen az edzés, etc. de igazából tudom, hogy akiknek segítene, olvasnák, azoknak a 95% rühellem. úgyhogy nyugodtan dagonyázzanak tespedt testük börtönében és meséljék be maguknak hogy a csajoknak ez nem jön be, undorító és egészségtelen😊

Keroz1n
Na ezzel azért vitatkoznék...ha nem tetszenél senkinek akkor is gyilkolnád magad? 😄 Mert nagyon nem hiszem...

Pontosan errõl van szó,ebbõl áll az egész,úgy kell kinézni mint egy gorilla és akkor nem mondanak csúnyákat?Esetleg rosszul bántak veled kiskorodban azért választottad ezt az utat?😄DD
Ilyen esetet is bõven fel lehet sorolni... ,,majd kigyúrom magam és akkor én leszek a jani"😊
Egyébként akármit is mondtok két verzió létezik,pontosabban 3 de az kb 1%-nak vehetjük .: a.) Azért ,,gyúr" mert tetszeni akar a csajoknak bõven 80% feletti arány b.) Azért ,,gyúr" mert majomként nem fognak belekötni,ezzel ,,tiszteletet" parancsol. c.) Azért ,,edz" mert egészségesen akar élni. Ja és bocs d.) pedig versenyszerûen tolja.<#pias>

plck
Legalább pörög a topic😄

Tyler1
kár hogy nincs ilyen hangosan nevetõ szmájli mert akk beraktam volna már 3mat. vitázni felesleges, sõt hozzászólni sem érdemes az ilyenhez. éljen a kis világában aztán tippmixeljen sokat, mi meg maradunk ilyen majmok izomagyú buzik, felfújt hólyagok, lufik.

csuszi
tudnám miért kell betévedni 3 naponta egy retardáltnak?😊
ennél jobb csak a foci topic lehet, ott is minden hülye mondja a magáét.
kéretlenül, ostobán, kötekedõen.
szerintem az ilyen menjen le egy edzõterembe, menjen oda egy ilyen "majomhoz", és mondja a szemébe😊 a vagány...

Különc
Tõlünk nem fogsz ilyet hallani, mert nekünk van egy halvány lila fogalmunk arról mennyi munka, idõ, pénz, lemondás van a testében ellentétben veled, irigy, a témához maximálisan dilettáns barátom.

Na csõ Kocsis

plck
Lásd az aláírásom😊

plck
Nem tudom ki hogy van vele de az biztos hogy én nem azért csinálom hogy a lányoknak tetszek, hanem azért hogy magamnak.Anyám is mondta már hogy ez nem tetszik a nõknek/lányoknak de én pont leszarom.

Különc
De nagy szerencse, hogy õk nem akarnak másnak tetszeni, fõleg nem neked...

Csõ Kocsis

Keroz1n
Ez egy fórum,kíváncsi voltam mik lesznek a reakciók...és csodák csodájára egyikõtök sem írta eddig hogy ,,áh ez szerintem már túlzás-mármint a kép",pontosan errõl van szó.

Keroz1n
Na azé aki dagadt arra mindenki szokott mondani egy pár szép szót,vagy aki olyan mint egy fogpiszkáló az is kapja a dicséreteket,akkor az ilyen gorilla mért ne kapná?😊
Itt egyébként most nem az átlagrétegrõl van szó aki csak ,,dévid bekemes " akar lenni,akikkel semmi baj nincs egyébként..hanem az ilyen majmokról akik azt hiszik hogy kurva szépek,miközben nagyon nem.

Vaxi
"mivel ez testépítõs topik ezért csak nekem lesz más a véleményem."
Senki nem kérte, hogy legyen más a véleményed. Csupán annyit kértünk, hogy tartsd magadban, vagy ha mindenképpen el kell mondanod valakinek, akkor azt ne itt tedd.

Különc
Ezért került ebbe a topikba és nem másikba, mi nem baszogatjuk az átlagos vagy túlsúlyos embereket (legalábbis a normálisabb réteg) akkor te miért teszed fordítva? Fõleg ha nem érdekel?

Na csõ kocsis

csuszi
kisebbségi komplexus bejátszik?😊

Keroz1n
Hogy írjam le hogy ne vedd sértésnek?
,,Na most komolyan kinek tetszik ez a rondaság?"Ugyanúgy jött volna a nagypapis történettel,pusztán azért mert nekem más a véleményem,és mivel ez testépítõs topik ezért csak nekem lesz más a véleményem.😊
De viszont ez fordítva is igaz,mivel ez testépítõs topik,ezért több mint valószínû hogy csak "testépítõknek" fog tetszeni a kép(lásd.: #379),mivel mint mondtam az átlagembernek valami majom jut róla eszébe.

Különc
"Naggggyon szép!Na most komolyan,kinek tetszik ez a hányás?:S"

Talán ha kulturáltan teszed, még lehetett volna belõle egy "vita" talán, de egy ilyen tuskó megfogalmazással ne csodálkozz ha "anyázunk" (de még azt se tettük, ehhez is hülye vagy)

Irjál be bármelyik játék vagy általános topikba és kezdj el bunkó módon viselkedni, szerény összegem van rá, hogy nem csak a "faszfej gyúrósok" oltanának csak le...

KOCSIS

csuszi
mi a faszt törõdtök a trollal?😊

csuszi
ahhh... tökéletes.

Keroz1n
Ok,ilyen módban lehetne ezt folytatni.De úgy hogy beírtam hogy ronda a faszi,aztán a köv kommentbe 6 anyázást találtam ,úgy már nem.

Vaxi
"Nem kocsis vagyok mondtam már..😊"
mi pedig nem hisszük el, ezt is mondtuk már.
"Egyszerûen arról van szó hogy az ilyen ,,testépítõ" férgek 99%-a felsõbbrendûnek képzeli magát,amiért õ elolvasta a bodybuilder.hu alapelveit,és 1 éven keresztül heti kétszer elmegy súlyokat emelgetni."
Hatalmas tévedésben vagy, akikrõl te beszélsz, azok a szellemi fogyatékosok, akik nem edzeni járnak a terembe, hanem pofázni, aztán a diszkóban feszítenek ezerrel.
"nem tudom kinek tetszik az ilyen,de akármelyik csajt is kérdezitek meg,mind azt fogja válaszolni h ,,felfújt izomagyú hólyag""
Esetleg megfordult a fejedben az a gondolat, hogy ezek versenyzõk? Egy úszónõnek, például Egerszegi Krisztinának mondanád azt, hogy jó hülye vagy Egér, kicsi a melled, minek úszol?
"Mellesleg nem feltétlen jobb így 120kg-osnak lenni ,mint hájasan,persze jobb egy pár fokkal sõt..de ugyan úgy megterhelõ a szívnek,és ekkor már nem beszélhetünk ,,egészséges életmódról"."
Kardió edzés... Természetesen az élsport általában nem egészséges, de vannak nem élsportoló emberek, akik 120 kilósan nem zsírosak.

Egyébiránt nem akarlak meggyõzni semmirõl, viszont nem kötelezõ a topicot látogatni. hozzászólni pedig még annyira sem

Különc
Akkor kérlek még önszántadból távozz innét, még nem késõ és ne is gyere vissza... kocsis

Keroz1n
Egy két szóval nem bizonyítok semmit,ugyanis annyi baromságot szoktam írni mindenhova😛,csak ami érdekel azzal foglalkozom jobban ami per pill a tippmix és a maris topik.

Keroz1n
Nem kocsis vagyok mondtam már..😊
Egyszerûen arról van szó hogy az ilyen ,,testépítõ" férgek 99%-a felsõbbrendûnek képzeli magát,amiért õ elolvasta a bodybuilder.hu alapelveit,és 1 éven keresztül heti kétszer elmegy súlyokat emelgetni.
Aztán meg itt veri a nyálát arra a vén faszira.. (akinek egyébként grat),de ettõl függetlenül a véleményem változatlan,ronda és kész.Aki a bannerban van az se semmi..nem tudom kinek tetszik az ilyen,de akármelyik csajt is kérdezitek meg,mind azt fogja válaszolni h ,,felfújt izomagyú hólyag".Mellesleg nem feltétlen jobb így 120kg-osnak lenni ,mint hájasan,persze jobb egy pár fokkal sõt..de ugyan úgy megterhelõ a szívnek,és ekkor már nem beszélhetünk ,,egészséges életmódról".

Különc
Szerinted Serge Nubret teste hányás, szerintünk meg nem, te ezt nevezed "vitának"? Lerí rólad, hogy egy se.kiházi i.ióta vagy, de szerintem nem mondtam újat, fõleg neked nem.

Pá kocsis

Tyler1
neked sikerült bizonyítani már sokat itt sg-n. nem lennék meglepõdve ha vmi gyogyóból neteznél szabadfoglalkozás címén.

Vaxi
pontosan, ahogy mondod, és most mehetsz is innen nyugodt szívvel.

Vaxi
miért kell szétbarmolni minden topicot, amibe beteszed a lábad, kocsis?

Keroz1n
Igen valószínû😊.
Mellesleg megint csak sikerült bebizonyítani hogy ,,testépítõ= faszarc" fölösleges is ezek után vitázni,mert sajnos ilyen emberekkel nehezen lehet.

Tyler1
mellesleg ez az ember már akkor legenda volt, mikor te még csak kosza ötlet sem volt apád farkában.