Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Ez kb olyan szinten van,mint mikor volt haverom minden nagyobb tárgya rámutatott és ,,húú hallod..azt fel tudod emelni?" XDDD
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Egyébként ezt fel lehet fogni egy egyfajta tesztnek is,hogy 10 emberbõl 10-nek szép volt az a gorilla a képen és 10/10 ugatni kezdett.😄
Még neked áll feljebb, hogy a megnyilvánulásodra ugyanabban a stílusban kaptál választ?
Szerk:
1. Pont: tény
2. Pont: nem lehet belekötni
3. Pont: tény
Nincs itt semmi probléma, továbbiakban elsõ mondat
Stílus - 2pont
"Lerí rólad, hogy egy
-Stílus 2 pont
"hadd élvezkedjen, hülye aki felidegesíti magát egy retardált, kisebbségi komplexussal küszködõ, kamasz vagy kamaszos paprikajancsin😊" "nem te isten barma"
-Stílus 2 pont
Ha már itt tartunk.😊
Pörögjön a topic vitatkozzatok, de ezen tényleg kiakadok amikor idejön vérpisti primitív idióta megnyilvánulással aztán közli, hogy tipikus gyúrós válaszokat kapott.. eszem megáll.
<#puszis>#puszis>
MJ rulz Pink Team The Only One
ON
Szívesen látnék még a neve mellett 3 büntetõpontot, ha folytatja még írok modtopicba. Ha meg normális hangnemre vált akkor nyugodtan lehet vitázni, de aki egy Serge Nubretet így leszól az nézzen magába, hogy önmaga mennyit ér és utána trollkodjon.
Kösz Monoton a gyors reagálást.
most is éppen ezt teszed te nagyeszû
"Nah kommenthez.: Két ismerõsöm van aki ,,gyúr" megkérdezem már h minek,pontosabban hogy miért csinálja?Válasz mindkettõnél ugyanaz,csajoknak ez tetszik"
hogy is jön ez ide?😊
igazából egy minimális olvasni tudás, tisztelet, logika kellene ahhoz hogy foglalkozzak veled, de épp várok hogy kihûljön a szürkemarha steak-em, úgyhogy jó vagy bohócnak, elütöm az idõt. még 5 perced van. aztán mással kell beérned te zseni.
Nah kommenthez.: Két ismerõsöm van aki ,,gyúr" megkérdezem már h minek,pontosabban hogy miért csinálja?Válasz mindkettõnél ugyanaz,csajoknak ez tetszik.(hozzáteszem nem majmokról van szó).
Egyébként pedig az elég furán festene,ha bemennék egy terembe és mindenkinek mondanám h degecirondaleszel...de az is elég fura ha bemegyek egy motoros boltba és elkezdem anyázni a motorosokat,vagy egy autósba motorosként.😊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
REAL MADRID
gondoltam rá, hogy blogolok diéta alatt, mit eszem, mennyit, hogy megy az edzés, milyen az edzés, etc. de igazából tudom, hogy akiknek segítene, olvasnák, azoknak a 95% rühellem. úgyhogy nyugodtan dagonyázzanak tespedt testük börtönében és meséljék be maguknak hogy a csajoknak ez nem jön be, undorító és egészségtelen😊
Pontosan errõl van szó,ebbõl áll az egész,úgy kell kinézni mint egy gorilla és akkor nem mondanak csúnyákat?Esetleg rosszul bántak veled kiskorodban azért választottad ezt az utat?😄DD
Ilyen esetet is bõven fel lehet sorolni... ,,majd kigyúrom magam és akkor én leszek a jani"😊
Egyébként akármit is mondtok két verzió létezik,pontosabban 3 de az kb 1%-nak vehetjük .: a.) Azért ,,gyúr" mert tetszeni akar a csajoknak bõven 80% feletti arány b.) Azért ,,gyúr" mert majomként nem fognak belekötni,ezzel ,,tiszteletet" parancsol. c.) Azért ,,edz" mert egészségesen akar élni. Ja és bocs d.) pedig versenyszerûen tolja.<#pias>#pias>
ennél jobb csak a foci topic lehet, ott is minden hülye mondja a magáét.
kéretlenül, ostobán, kötekedõen.
szerintem az ilyen menjen le egy edzõterembe, menjen oda egy ilyen "majomhoz", és mondja a szemébe😊 a vagány...
Na csõ Kocsis
Csõ Kocsis
Itt egyébként most nem az átlagrétegrõl van szó aki csak ,,dévid bekemes " akar lenni,akikkel semmi baj nincs egyébként..hanem az ilyen majmokról akik azt hiszik hogy kurva szépek,miközben nagyon nem.
Senki nem kérte, hogy legyen más a véleményed. Csupán annyit kértünk, hogy tartsd magadban, vagy ha mindenképpen el kell mondanod valakinek, akkor azt ne itt tedd.
Na csõ kocsis
,,Na most komolyan kinek tetszik ez a rondaság?"Ugyanúgy jött volna a nagypapis történettel,pusztán azért mert nekem más a véleményem,és mivel ez testépítõs topik ezért csak nekem lesz más a véleményem.😊
De viszont ez fordítva is igaz,mivel ez testépítõs topik,ezért több mint valószínû hogy csak "testépítõknek" fog tetszeni a kép(lásd.: #379),mivel mint mondtam az átlagembernek valami majom jut róla eszébe.
Talán ha kulturáltan teszed, még lehetett volna belõle egy "vita" talán, de egy ilyen tuskó megfogalmazással ne csodálkozz ha "anyázunk" (de még azt se tettük, ehhez is hülye vagy)
Irjál be bármelyik játék vagy általános topikba és kezdj el bunkó módon viselkedni, szerény összegem van rá, hogy nem csak a "faszfej gyúrósok" oltanának csak le...
KOCSIS
mi pedig nem hisszük el, ezt is mondtuk már.
"Egyszerûen arról van szó hogy az ilyen ,,testépítõ" férgek 99%-a felsõbbrendûnek képzeli magát,amiért õ elolvasta a bodybuilder.hu alapelveit,és 1 éven keresztül heti kétszer elmegy súlyokat emelgetni."
Hatalmas tévedésben vagy, akikrõl te beszélsz, azok a szellemi fogyatékosok, akik nem edzeni járnak a terembe, hanem pofázni, aztán a diszkóban feszítenek ezerrel.
"nem tudom kinek tetszik az ilyen,de akármelyik csajt is kérdezitek meg,mind azt fogja válaszolni h ,,felfújt izomagyú hólyag""
Esetleg megfordult a fejedben az a gondolat, hogy ezek versenyzõk? Egy úszónõnek, például Egerszegi Krisztinának mondanád azt, hogy jó hülye vagy Egér, kicsi a melled, minek úszol?
"Mellesleg nem feltétlen jobb így 120kg-osnak lenni ,mint hájasan,persze jobb egy pár fokkal sõt..de ugyan úgy megterhelõ a szívnek,és ekkor már nem beszélhetünk ,,egészséges életmódról"."
Kardió edzés... Természetesen az élsport általában nem egészséges, de vannak nem élsportoló emberek, akik 120 kilósan nem zsírosak.
Egyébiránt nem akarlak meggyõzni semmirõl, viszont nem kötelezõ a topicot látogatni. hozzászólni pedig még annyira sem
Egyszerûen arról van szó hogy az ilyen ,,testépítõ" férgek 99%-a felsõbbrendûnek képzeli magát,amiért õ elolvasta a bodybuilder.hu alapelveit,és 1 éven keresztül heti kétszer elmegy súlyokat emelgetni.
Aztán meg itt veri a nyálát arra a vén faszira.. (akinek egyébként grat),de ettõl függetlenül a véleményem változatlan,ronda és kész.Aki a bannerban van az se semmi..nem tudom kinek tetszik az ilyen,de akármelyik csajt is kérdezitek meg,mind azt fogja válaszolni h ,,felfújt izomagyú hólyag".Mellesleg nem feltétlen jobb így 120kg-osnak lenni ,mint hájasan,persze jobb egy pár fokkal sõt..de ugyan úgy megterhelõ a szívnek,és ekkor már nem beszélhetünk ,,egészséges életmódról".
Pá kocsis
Mellesleg megint csak sikerült bebizonyítani hogy ,,testépítõ= faszarc" fölösleges is ezek után vitázni,mert sajnos ilyen emberekkel nehezen lehet.