Nagyon örülök neki személy szerint, hogy visszajöttél és kérdezel, és nem besértődtél, mint egy rühes picsa! :)
"illetve szerintem ne várja el senki hogy én 1 hét alatt elolvassam az összes PDF filet a bodybuilderről"
Nem várja el tőled senki. Viszont, ha idejön valaki olyan kérdéssel, hogy mi az a fehérje, akkor ne csodálkozzon, ha el lesz küldve a picsába. Én, 1 éve, amikor elkezdtem terembe járni, minden nap olvasgattam a dologról egy kicsit. Azóta nem telik el nap, hogy ne foglalkoznék a témával, hiszen mindig tanul újat az ember, pláne, ha olyan zöldfülű, mint én. Tehát én azt javaslom, hogy szépen sorban az alapismeretekben felsorolt cikkeket olvasd végig. A sportika cikkek nem lesznek egyszerűek, azoknak többször neki kell futni, de szvsz megéri elolvasni.
zöldtea: nagyon helyes, hogy iszod. Mondjuk én nagy teás vagyok, minden teát imádok, de a zöldtea különösen egészséges, DE! ne várd tőle, hogy 2 hét alatt 10 kilót fogysz tőle.
továbbá! nem kell minden nap ugyanazt enni, mert ráunsz a picsába, és az nem jó. a nosalty.hu a kedvenc receptes lapom, annyi csirkemelles / marhás / halas receptet találsz ott, hogy beszarás.
Sok sikert kívánok egyébként, és tényleg jó, hogy nem durcizás ment, hanem visszajöttél.