Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"
nem semmi bádit dobott össze õ sem ennyi idõsen:

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
nekem is volt ilyen vészes idõszak, na mondom 3 napja kekszet eszek rizzsel bazmeg mos'má megyek bicajozni. nem is volt baj.. az elején... 😄
úgy tekertem haza, hogy füstölt a lábam. 😄DD
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
kerozin ha koxon ettem volna akko brikettet szarnék vazz...<#mf1>#mf1>
Stallone training
és ezt is diktálja a társadalom. mindenbõl a gyorsabb utat keresik, a naívság árán. tv-k, újságok, weblapok, mindenhol csak azt mondják "ez gyorsabb mint az". ezért akarnak 6 hét alatt hálivúdi izmot, vagy lefogyni 30 kilót, vagy apámfasza darálót, apámfasza-abs gépet, sõt ezért kokszol a sok hülye is.
az a baj az egészben, hogy annyira nincs igénye az átlagembernek a mozgásra, hogy az hihetetlen. ezért lehet sikeres egy "heti 2 perces torna és réka alakod lesz" videók, és a mozgás nélküli fogyást ígérõ betegítõ-diéták. szerintem.
de a film is faszántos egyre több ember szerint.
Norbiról meg csak annyit, h le a kalappal elõtte amiért multimilliomos lett az emberi naívitásból. Az update egy nagyon jól kitalált, logikus dolog, bár elég sok helyen vérzik, de az alapkoncepció jó. De amennyi tv-torna címmel ellátott kazettát/dvd-t eladtak, az megérdemel egy külön tapsot, mert nem hiszem el h vki tényleg elhiszi h napi 10 perc " és egy és kett és mégegy"-el kimeríti a napi mozgástartományt és elégeti a kalóriákat. Még a Norbiról elhiszem, h 20 év alatt lekenguruzta magát 70 kilóra, de Réka bazmeg olyan kõkeményen hevíti a vasat, h többünket lealázna itt akármely gyakorlattal. De a lényeg, h tök nyugodtan beadják a sok hülyének h napi 10 perc ilyen alakot fog adni update-el és SÚLYZÓS EDZÉS NÉLKÜL!
hát double congrats kedves Schobert család, remélem egyszer én is ekkora vagyonra fogok szert tenni hasonló butasággal<#worship>#worship>
F
ha nem, akkor tudnátok linkelni videókat amikkel az összes hasizmot tudnám erõsíteni? És esetleg írhatnátok még hozzá hogy mennyit csináljak belõle..😊
Köszi.
A Béla esethez, meg amit Különc írt, az is igaz lehet. tuti, hogy támogatja valaki, és gondolom nem 2 darab 1 kilós tejsavóval 😄
(jah egyébként hétvégére megyek 'haza', majd fussunk össze, visszaadom a kesztyûd, vagy ha úgy alakul akár egy szombati edzés is játszik)
dragon11: mindig kardiófázisba ugrik a pulzusom akárhányszor meglátlak itt, szerinted miért lehet?
spam. sry
Nem célszerû 6évvel elõre bevásárolni..
Eláll az a boltban is ugyanúgy.. azt rabolják inkább ki.😛
nem nagyon tudom elképzelni egyébként, hogy mik lehettek ott, de ezek szerint kell neki ennyi
szomorú, tuti, hogy tudták, hogy most van a felkészülési idõszak, és ismerték a kiegészítõk értékét és célzottan mentek oda..
beszarok
F
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
szolnokon ment a rádió a teremben, teli fos zenékkel, de nem zavart.
na de amikor valaki kérésére beraktak egy olyan lúdfos "zenét", amiben atom tuctuc alapra valaki böfögött, meg "ahh ahh"-ozott 20 percen keresztül.. na az zavart, jazzy ki is kapcsoltatta hálistennek 😄
Általában valami jó kis metált vagy hardcoret nyomok 😊 (avenged sevenfold, amon amarth, ecsape the fate, stb..) Ti mit hallgattok edzés közben?
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Mondjuk 1-1 film hangulata tényleg sokat tud dobni az edzéskedven.
mov ah,4ch int 21h end