-
Neoncsoves #22165 üdv! lehet itt már egyesek nem nagyon szeretnek, de amióta itt jártam átgondoltam a dolgokat és komolyabban állok a dolgokhoz. elkezdtem a futást (napi 1 óra, minden másnap futok, a köztes napokon itthon kondizok, később amint meglesz a pénz veszek kondibérletet). Étrendet kerestem de igazából nem találtam megfelelőt mivel számomra inkább a súlyvesztés lenne a cél (98 kiló vagyok, nyár végére szeretnék 80 körül lenni). Annyit tudok már hogy szénhidrátból ne vigyek be túlzottan sokat, fehérjéből viszont vihetek be bőven illetve a zsíros kajákat nagy ívben kerüljem. Napi 2-3 bögre zöldteát iszok (nem sokat számít, de hosszabb idő után az a havi 2-4 kiló ami lemegy miatta számíthat). Megtudtam hogy a legajánlottabb kaja az a rizs és a csirkemell együtt, de nem szeretnék minden nap ugyanazt zabálni... Ezért kérdezném hogy a következő "terv" mennyire működhetne nyár végére?
Cél: 10-15 kiló ledobása
Terv:
hétfő: futás
kedd : kondi (majd még kitalálom melyik nap mit)
szerda: futás
csütörtök: kondi
péntek: futás
szombat: kondi
emellett naponta 4x étkeznék (reggel: 1 bögre zöldtea, gyümölcsturmix és puffasztott búzaszelet vagy puffasztott rizs) (suliban egy sajtos szalámis szenya [bár ezen még valószínűleg változtatok] ) (itthon megzabálom az épp aktuális ebédet ami nem zsíros és lehetőleg hús van benne, a tésztát kerülöm, ebéd után pedig 1 bögre zöldtea) (uzsonnának eszek valamit, igazából ezt nem tudom hogy mit... erre ötleteket várnék) és vacsora helyett pedig ugye futás lenne illetve egyelőre itthoni kondi, és 1 bögre zöldtea.
Nem tudom ettől a tervtől mennyire készülne ki a szervezetem, illetve kb. mennyi idő lehet mire megszokja a csökkentett számú étkezést (eddig naponta 5-6x kajáltam).
Továbbá az az 1 óra futás távja olyan 3-4kilóméter kocogva, 1 dombon felfutás (sprintelve) illetve 4 sorozat lépcsőzés.
Szerintetek ez működhet? Köszi annak aki végigolvasta és előre is köszi a válaszokat. Akinek esetleg van más ötlete azt szívesen meghallgatom (body buildert mostmár rendszeresen olvasgatom, de elég sok anyag úgyhogy időt vesz igénybe).