12316971501353788406.png
  • Roger6
    Hm. Strandgyúrósok.

- a súlyok elpakolását még csak elvből sem ismerik, biztos elfelejtik, honnan került a kezükbe
    - gyakorlatokat valami olyan balfasz módon végzik, hogy sajnálat és szánalom helyett röhögőgörcs kap el
    - nagyképű faszkalapok, akik (írtam már régebben) az edzőterem előtt teljes menetfelszerelésben (kesztyű + öv meg minden) állnak, és ÜVÖLTÖZNEK egymással, hogy mekkora zsírkaraj buliban voltak tegnap, és mennyire szétbaszták az arcukat
    - Te Józsi! Há ha én ki tudom nyomni asztat a izé 55 kilót, akkó te mé' nem? Gyóva, de te nem basztál egész éjjel! (színvonal)
    - ők különben gyúrósoknak nevezik magukat - meg is mértem, mert heti kétszer jönnek, és mindig ugyanazt a 3 gyakorlatot végzik el 1,5 óra alatt, amiből a munkavégzés 30 perc, a többi duma
    - Törődnek a testükkel?! Miafasz? Láttál te strandgyúróst lábazni? Max lábszőrteleníteni. Láb = tested fele.
    - csilli-villi felsőkben járnak edzeni, szerintem még valami ékkő is van a felsőjükben --> nem kicsit buzis (saját vélemény)
    - étkezés = 0. Te Sanyesz! Mitetté ma-e? Két parízeres szendzsót, asztat is délután 3-kor, reggelire! - idióták

A standszezonig "kigyúrni" magad elég nagy feladat (tömegnövelés + diéta). 100%-os kaja és tápkieg mellett persze lehetséges, de őszintén, ezeknek mi a fasz köze van a kajáláshoz? Hát kb. mint nekem a homokóraépítéshez (NULLA 000000). Na meg a diéta... 6 után nem eszünk, ez a szint kábé.

Most mondhatod, hogy azért ennél értelmesebbek, de ez nem igaz. Aki értelmesebb, az nem most kezdi el az egészet, utánaolvas, rendszeresen lejár, tudatosan csinálja a dolgokat stb. Hát ez van.