Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Amúgy mostanában gondolkozom hogy a kreatint ki lehetne-e váltani ecdysteronnal? Mivel a vérnyomásommal elõfordul hogy kicsit gond van, azt hallottam végülis természetes anyag. Jó lenne 1 kicsit megdobni a fejlõdést mert ez így már nagyon lassúvízbe megy át sajnos😞
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
de tegnap + ma is jól belaktam csirkemellfilével, szóval sztem bõven maradna 1 kis alkohol után is fehérje az izmaimnak 😊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
persze azért nem viszem túlzásba.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
MJ rulz Pink Team The Only One
szerintetek ha egy munkás 40 éven át ugyanazt a fizikai munkát csinálja, nem látszik meg rajta, nem csak alak értelemben, hanem ha az alkarját hazsnálja, hiába 130 kg-os dagadt kövér, a karja akkor is olyan lenne mint arnie-nak a t1-ben.
nem genetika ez, hanem szélsõséges terhelés kell hozzá. lefogadom bármiben.
egyébként milyen bicajod van?😊
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Nálam nincs helyi zsírégetés, legalábbis eddig nem sikerült..
A pár hónapja összeállított edzéstervem nagyon jó, mindent megmozgat, meg vagyok vele elégedve. Egy dologgal viszont nem: a súlyommal. Sajnos nem tudom tartani a napi 5-6-szori étkezést, ektomorf típus vagyok, nagyon nehezen hízom és bármennyire is figyelek az étrendemre, nem tudok egy kilót sem hízni. Ezzel kapcsolatban kérdezném, jól tettem, hogy vettem egy 4,4kg-os Jumbo tömegnövelõt? Mennyit kell belõle fogyasztanom? Az úgy jó, hogy reggelire 3 kanál + edzés után 3 kanál? Pihenõnapokon meg 2x2 kanál?
Ezt ajánlották leginkább, ezért bátorkodtam megvenni. A builder-en is jó véleményeket írtak róla a velem hasonló cipõben járók.
Hagyni kell regenerálódni az izmokat szóval normálisan kell pihenni és kész. Megnézném azt aki edzés után elkezdi borogatni magát. Viszont a szaunázásról már hallottam van alapja de azért nem hinném hogy állandó jelleggel szükséges pláne ilyen szinten.
F
amúgy egy csomó dolog forok a "szakmában" amivel nem értek egyet, simán tapasztalat miatt.
hogy egy kis flém kerekedjen ide, azzal sem igazán, hogy nincs helyi zsírégetés. mert ez így nem 100%os. tapasztalatból beszélek, nem könybõl.
Szóval idézek:
"Egy újabb keletû elmélet szerint az izomláz eredete nem más, mint mikroszkopikus szakadások az izomrostokban. A szakadás helyén gyulladás lép fel, ez okozza a tulajdonképpeni fájdalmat. Ennek eredményeképp érthetõ, hogy mind a bemelegítés, mind a nyújtógyakorlatok hatástalanok az izomlázzal szemben, mivel az az izomrostok fizikai túlterhelése miatt következik be. Következésképp az edzés utáni masszázs és nyújtás csak ront a helyzeten, mivel a már elszakadt rostokat még jobban izgatják."
A fájdalmas góc melegvizes borogatása, illetve a szaunázás jót tesz az izomláznak, mert a meleg hatására javul az izom vérkeringése és így gyorsul az izomrostok regenerációja." Forrás.
Vélemény?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
(ez a szín a piros)
betûk halmazára eszközölt kattintást javasolnám 😊
említettem, hogy nem volt idõm elkészíteni a kajámat másnapra. Nem gáz hogy épp azt ecseteltem a postban hogy az amúgy is kevés ch mellett még szar is volt. Ez végülis olyan mintha minden nap zsemlét ennék.
És ezt a lufi embert ne nekem hozdd már fel, nem az én saram.
akkor leszl szálkás ha diétázol. ahhoz hogy ne egy girnyó legyél hanem legyen formád is a diéta elõtt tömegelni kell. Na akkor leszel úgymond "felfújt lufi" Persze abból is van ezer féle, ebbe nem mennék bele.
Az hogy mennyire bírod az edzést, a kajálástól függ. Mondok egy példát. Reggelente bicajjal járok melóba. 6km nem túl nagy táv. Átlag idõ 20 perc és megy simán a dolog. Mára nem volt idõm elkészíteni a kajámat, így átmentem a kisboltba mikor már éheztem és pár zsemlét vettem délutánra. Mikor indultam haza 1 km után meg voltam halva a bringán. És ezt a kevés ch-nak tudtam be. "
Zsemlével intézted el a ch-t, látom tényleg nagyon "tiszta" a kajád, ám tényleg hagyd a kreatint, lufiember leszel tõle.
"Tömegnövelõk
A tömegnövelõ az edzés utáni komplex megoldás. Egyszerû szénhidrátokat (cukrot: dextróz, maltodextrin keverve vagy csak dextrózt) tartalmaznak, ezenkívül fehérjét. Ez az amire edzés után szükség van. Ártól függõen tartalmazhat még plusz BCAA, glutamin, kreatin, vitaminok és egyéb kiegészítéseket."
"Milyen kiegészítõt szedjek?
A kiegészítés szükségessége az étrendtõl függ. Megfelelõ étrend nélkül nincs eredmény, a táplálékkiegészítõ - mint a neve is mutatja - csak kiegészíti a helyes étrendet. Alapesetben általában fehérje kiegészítésre, esetleg tömegnövelõre van szükség. Fontossági sorrendben következik a vitamin és ásványi anyag formula. Ez után jöhet célirányosan a többi kiegészítõ, kreatin, glutamin, bcaa amino, no1 fokozó, szükség szerint zsírégetõ."
"Hogyan szedjem a kreatint?
Két választásod van: vagy kúraszerûen szeded – ez hozza a látványosabb eredményt, vagy sima napi kreatin kiegészítést csinálsz ugyanúgy mint ahogy a fehérjével csinálod - a kreatin ugyanúgy egy tápanyag, mint bármi más, edzés elõtt és után lehet pótolni az elhasznált mennyiséget. A kreatinkúra egy 5-7 napos töltési és egy szintentartási szakaszból áll. Az adagolás a dobozon! Ha nem tiszta nézd meg ezt!
Milyen kreatint szedjek?
Kúrához betölteni sima monohidrátot javaslok gazdasági okokól. Egyébiránt gyakorlatilag kénytelen vagy kipróbálgatni! A legjobb kreatinok elvileg az etil-észter és az afla ketoglutarat, a legroszabb pedig a foszfát. A legnépszerûbb még mindig a monohidrát, de nem mindenkinél mûködik.
Kell-e szünetet tartani a kreatin szedésében?
Ha kúrában szeded, igen, ezért kúra a neve. Hagyj annyi szünetet amennyi a kúra hossza volt! Ha nem kúrában szeded, nem kell szünetet tartani. A tömegnövelõkben levõ csekély kreatin szünetnek minõsül.
A tömegnövelõmben van kreatin, érdemes –e további kreatinnal kiegészíteni? Ha kreatin kúrában vagy és több kreatinra van szükséged, akkor nyilván igen. Egyébiránt általában elegendõ!
Rossz íze van a kreatinnak, mit csináljak?
Operáltasd magad nõvé, vagy menj el transzvesztitának, esetleg legyél öngyilkos, de ezt a sportot mindenképp hagyd a picsába!
Lehet-e kreatint szedni tejjel?
Semmit sem lehet szedni tejjel. Tejet a kismacskáknak meg a buziknak!"
<#idiota>#idiota>