-
n1 panzer
en ennel joval kisebb vagyok, gyanitom gyengebb es azt is gyanitom hogy top 10 ben se vagyok itt a forumon kulsoben.
azt azert mentsegemre felhozom, hogy joval oregebb vagyok annal hogy nagyon komolyan vegyem, joval regebben nyomom mint mas - evente, max fel evente kapok uj informaciot, mindig van uj a nap alatt, de azert tul sok uj dolgot nem tapasztalok, olvasok, max a tudasom nem valtom be. igaz nem is akarom, amit akarok azt elerem, es nem egyenlo az ide latogatok 99%nak celjaval. voltam 113 kg is, 150be fekve, 46.5os felkar, nem kell. most eppen 90korulre igyekszem, felkar 41 :) es nem is szeretnmek nagyobb lenni, se erosebb stb edzek, jol erzem magam oszt jo napot, alakul; ahoigy alaklul, lassan egek mint a gyertya, de legalabb 50 evig :)
ezzel nem mentegetozom, csak ideje kevesebbet adni a szavamra, vannak itt jobbak is elvtarsak :)
ugy latszik a fekvenyomas egyetemes baromsaga nemzetkozi, minden orszagban az edzok 70% inkabb nyom 130al es engedi le felig, mint edzene remndesen es durranna egy hatalmasat, fo az hogy elmondja a spanoknak hogy o geci kemeny, es hihetetlen, de viszonylag jo fizikumu, latszik ezer eve edzo emberek is vannak ilyen hulyek, en balga meg azon filozok, de fasza lenne egy hajlitott rud, hadd menjen lentebb a rud a mellemnel. a lapockamat mar igy is osszehuzom nyomas kozben, azzal is nyerek par centit melysegben... :)