Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ember, szerintem ezerszer tisztább a kajám mint amit azt te gondolod. De nehogy behisztizzetek, mert megemlítettem azt a szót hogy "kreatin". Mintha szeroidról kérdeznék.

Vegyél egy Volumass 35-öt vagy JUMBO!-t abban van kreatin is meg minden ami kell 😊

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Különc
Hagyd már a picsába a kreatinodat és vegyél tömegnövelõt vagy fehérjét, vitargot anyámkínját

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

"a normális étrendet nem kell kiegészíteni"

nyilván az étrendkiegészítõ elnevezés az csak valami humbug. de majd meséld el hogy mikor érdemes kreatint szedni, ha tömegeléskor nem, mert te ilyen mindettudó gyerek vagy.

Tyler1
a normális étrendet nem kell kiegészíteni, a nem normális étrenddel meg nem megy a kreatin. persze gondolom ezt te is tudod, mert azzal kezdted, h szépen átolvastad a fent látható alapismeretek részt.
és gondolom azzal is tisztában vagy, h a tömegnöveléshez kurvára nem kell kreatin, csak megakartál viccelni minket mert te ilyen kis huncut gyerek vagy.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

úgy értem hogy bcaa, glutamin-t érdemes-e beszerezni.

szóval nem a mulivitamin, meg a zsírbevitel érdekel.

Különc
<#eljen>

tömegnöveléshez milen kretink ajánlotok? Illetve mikkel érdemes még kiegészíteni az értendem?

plck
szerintem biztos hogy naturál.Egyik ismerõsöm(aki koxolt)4 hónap alatt megnõtt ekkorára, nem vicc!

iko
Az igazi fogyáshoz életmódváltás kell. Ezt legtöbben nem akarják felfogni, ezért népszerûek a tünetikezelésen alapuló módszerek.

spam. sry

Különc
Ezt csak a hülyék veszik be amibõl sok van, ergo szerintem tök mindegy, ha odaraknak egy fake elõtte-utána képet egy 130kgs nõrõl, férfiról (aki mellesleg könnyebben fogy ugye mint egy 80-90kgs ember) odaírják h napi 3 perc billentyûzetnyomogatás mellett felcsatolod az eb király pro über giga 5000-et lefogysz 30 kgt és - 50 cm-t a derekadból.

Ám diéta nem egyenlõ koplalás/fogyókúra

Vaxi
90 napos diéta.
Egyébként miért van az, hogy az összes ilyen diéta a koplalásról szól, de azt egyik sem írja le, hogy maybe MOZDULJ MEG BAZDMEG?
persze, az idõs emberek nem nagyon tudnak már "aerobozni" (a legtöbb), de állítom, hogy az ilyen diéták követõi 90%-ban nem idõs emberek.
(a fenti linkre egy reakció)

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Tyler1
nincs kizárva, de engem az nem is érdekel. mondom nem példaképem a srác meg hasonló, sõt nem is ez a 4 éves tervem, csak nagyjából tudom h mit akarok elérni 😊

iko
Nem biztos, hogy naturál. Nem lehetetlen, de mondjuk koxal már nem annyira lenyûgözõ.

spam. sry

Tyler1
jó családból származik 😊
van ahol nem gond, a napi 1 kiló csirke, meg a kiegészítõk tárháza 😄

dragon11
szép.. 4év alatt..

Én nem szándékozom abbahagyni, de tuti nem leszek ilyen -vagy hasonló- 4év múlva sem.😞

Tyler1
nem példaérték de ez a srác engem nagyon tud motiválni 😊 egy ilyen bádi a felsõhatár nálam. és ha megnézem h mekkorában indult, és meddig jutott, akk egybõl nagyobb erõt érzek magamon 😄

dragon11
Most már nekem is..

Egyébként erõemeléssel foglalkozik valaki?Én most fogok elkezdeni egy erõemelõ edzéstervet mától, tippek, tanácsok?😊

Vaxi
nekem ez az ember a példaértékû még nagyon. =)

red rock reality 3. részében behaltam amikor vörös oli a részeg csajt levideózta. És amikor összeverekedtek a csajok az is állat 😄DDD

http://body.builder.hu/video_lejatszas.htm4?id=1316

csuszi
fiatalka vagy😊 szegény már 17 éve meghalt.
amúgy:
Jón Páll Sigmarsson True Viking😊
a zene zseniális😊

MJ rulz Pink Team The Only One

SeanJRRussel
sose hallottam a srácról.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Nem pont testépítés, de azért illik a topicba: egyik kedvenc sportolómról egy kis összeállítás, azért nem semmi hogy ennyi erõnléti sportágban ilyen szép eredményeket ért el a fickó 😊 Meg is adta a motivációt a jövõhéthez ez a vidi 😊

jazzy
Helyes 😊

Sokat segít a gurtni hátazásnál, nekem most nem volt gurtnim és bizony nem bírta az alkarom a végén
ma megérkezett a gurtni meg a scitec pólók. k.va jók a pólók, a gurtni meg....áááá. holnap meg sem bírok mozdulni olyat hátaztam ^^

plck
Akkor bocsánat😄

Tyler1

Roger6
FAIL! <#vigyor3>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Vaxi
nem

plck
Nem te írtad egyszer hogy te nem szeretnél "lufi" lenni?

Különc
Szerintem pIck szerint te vagy a néger a képen és jazzy beszólt neked, mert felfújt vagy <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Vaxi
mit kaptam meg?

plck
Meg kaptad Vaxi😄

Most jöttem lábedzésrõl.Teljesen K.O vagyok, hányingerem van, nem bírok járni, fáj a hasam meg a fejem(brutális).Ja és még zabpelyhet eszek<#vomit>

Vaxi
rohadnál meg egyébként <#gonosz1>

dragon11
😄😛

csuszi
kokszos.

SeanJRRussel
<#mf2><#vigyor1><#eljen><#taps>

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Roger6
<#zavart1><#hehe>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

jazzy
A csaj aranyos, de ki az a nagy néger, én nem akarok ilyen lufi lenni
SeanJRRussel
Kúrva aranyos az a csaj<#eljen>

Tyler1
nevet nemtudok, csak sima google keresést használtam 😊

dragon11
Uhh, nagyon jó lett srác.;-)

Megkérdezhetem, hogy ki az a csaj az elsõ képen?😊

SeanJRRussel
Sztem se rossz de az avas nem kéne elválasztónak me nagyon nem illik oda...Vmi vastagabb vonal elég lenne me ez sztem így nem faszás.

csuszi
<#eljen>

<#eljen>

Tyler1
PM ment 😊

oliwwer
Nagyon jó lett. Királyul ps-elsz.
Vaxi
faszás <#eljen>

jazzy
Szuper, probléma megoldva, beraktam mindkettõt, váltakozik. Jók lettek <#eljen>
Tyler1
vagy vagy 😊

(én az elsõre szavazok mert jobban megy a másik feléhez)