Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
nyilván az étrendkiegészítõ elnevezés az csak valami humbug. de majd meséld el hogy mikor érdemes kreatint szedni, ha tömegeléskor nem, mert te ilyen mindettudó gyerek vagy.
és gondolom azzal is tisztában vagy, h a tömegnöveléshez kurvára nem kell kreatin, csak megakartál viccelni minket mert te ilyen kis huncut gyerek vagy.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
szóval nem a mulivitamin, meg a zsírbevitel érdekel.
spam. sry
Ám diéta nem egyenlõ koplalás/fogyókúra
Egyébként miért van az, hogy az összes ilyen diéta a koplalásról szól, de azt egyik sem írja le, hogy maybe MOZDULJ MEG BAZDMEG?
persze, az idõs emberek nem nagyon tudnak már "aerobozni" (a legtöbb), de állítom, hogy az ilyen diéták követõi 90%-ban nem idõs emberek.
(a fenti linkre egy reakció)
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
spam. sry
van ahol nem gond, a napi 1 kiló csirke, meg a kiegészítõk tárháza 😄
Én nem szándékozom abbahagyni, de tuti nem leszek ilyen -vagy hasonló- 4év múlva sem.😞
http://body.builder.hu/video_lejatszas.htm4?id=1316
amúgy:
Jón Páll Sigmarsson True Viking😊
a zene zseniális😊
MJ rulz Pink Team The Only One
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Sokat segít a gurtni hátazásnál, nekem most nem volt gurtnim és bizony nem bírta az alkarom a végén
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Most jöttem lábedzésrõl.Teljesen K.O vagyok, hányingerem van, nem bírok járni, fáj a hasam meg a fejem(brutális).Ja és még zabpelyhet eszek<#vomit>#vomit>
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever