12316971501353788406.png
  • Roger6
    Úristen, te miről beszélsz? 1.000 Ft-os órabér mellett 250-et spórolsz???? Mivan? Te, ugye nem 0-24 melózol, mert ha nem, már buktad is az elméleted. (És hát mivel ugye a tápkieg drágább, mint a csirkerisz, eleve baromság így számolni.)

De emberek, ti mondjuk nem takarítotok? Porszívózás? Mosás? Mosogatás? Ezek ismerősök? Ezt is minden héten többször megcsinálod, ami nem negyed órás művelet, úgyhogy ne mondjátok, hogy nincs időtök elkészíteni, megenni, és elmosogatni magad után a csirkerizst. Hát ez hihetetlen! Bakter, van egy saját lakásom, egyedül vezetem a háztartást, van egy kutyám, van egy barátnőm, heti 4-szer edzek, mégis össze tudom rakni a napomat úgy, hogy legyen elég időm magamra, a kajámra. Pedig nem egyszer fordul elő egy héten velem, hogy reggel fél 8-kor indulok, és este 9-re érek haza. Ja igen, el is felejtettem, egy kibaszott Superman vagyok.

Ööö... még egy apró kérdés: hol jelentettem ki azt, hogy felesleges a tápkieg? Kérlek, mutasd meg az a hozzászólásom. Köszönömszépenviszonhallásra!

Egy apró megjegyzés: kifogást mindig találni...