Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AVIRA - \"More than security.\"
2012(Pont mikor világvége)<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Nem maradt mas hatra mint hogy felmesz ide : myprotein.co.uk ...
es rendelsz ...
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Amit én vettem, azon a címkén az áll hogy, Felhasználási javaslat:2 evõkanál terméket(47g)keverjen el 300 ml vízben.Amit neten nézek azon meg az áll hogy, 5 evõkanál (47 gramm) 100% Iso Whey Protein 300 ml zsírmentes tejbe, vagy vízbe...
Most nem vágom ezek a háztartásbeli evõkanálra gondolnak, vagy arra az adagoló kanálra ami benne van???<#rolleyes>#rolleyes>
De akkor se oké mert egyik 2-t másik 5-öt ír -.-'
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Ettõl függetlenül lehet hogy jó,csak nincs mellettük se reklám se bizonyított tények.Attól h angol nem biztos hogy jó,hiszen amerikaiban is van szar.A lényeg hogy használjon Gyúrónak hamár megvette.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Thrash \'Till Death
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
Csont !! ugyanez a mai napon a bodybuilderen : scitec 100% whey protein + scitec monohidrat = 32280 ft
Akkor mirol is beszelunk ?
Aki meg tele van es nem erdekli a love az kuldjon nekem is par millat megadom a bankszamlaszamom szivesen...:DD
másrész meg angol cég, nem kell meglepõdni, h itt nem ismerik.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Kreatinjuk is teljesen franko . Anglia vezeto tapkieges cege amugy , ha nekik megfelel talan az "igenyes" magyaroknak is jo lesz nem ? A nagyobb nevekkel osszevetve semmi kulonbseg minosegre.Rendeljetek es meglatjatok , de ha nem akartok sporolni nekem tokmindegy...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
myprotein.co.uk ?
Most rendeltem 5 kg proteint meg 1kg creatin monohidratot es fizettem 56 fontot kb 16.000 ft. Bodybuilderen ugyanez 32.000 !! ... vicc

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Tskg*2gramm fehérje kell az optimális fejlõdéshez, amit biztosíthatsz teljesen csirkébõl és/vagy táplálékkiegbõl.
Tskg*4gramm szénhidrát kell az optimális fejlõdéshez, amit biztosíthatsz rizsbõl.
Vannak kalória táblázatok, nézz utána.
Sok szerencsét, de nem gyúrni szoktunk, hanem edzeni. Továbbá ha elkezded, akkor ne hagyd abba.
Úgy döntöttem elkezdek a nyáron gyúrni, mert sovány vagyok és nem megy máshogy a hízás, meg szebb az izmos test:)
heti 3 nap, mindegyik napon 2 óra úgy, hogy minden izomra szeretnék gyúrni elég?
Valami különleges étkezési szokás kell gyúrás mellé?Vagy táplálék kiegészítõ?
Jelenleg 176 centi vagyok és 55 kiló, szeretnék 75-80 ra feljönni, de nem puszta izommal, mellé egy kis zsír is kéne.Mennyi idõ szerintetek mire felszedek ennyi súlyt?:D
Thrash \'Till Death
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Thrash \'Till Death