12316971501353788406.png
  • Brolly
    Ez milyen hús, miből van? steak? A kobe marha-féle steakben vajon mennyi fehérje lehet? :D Bár nem lehet hülye kérdés volt, mert lehet, hogy attól, hogy úgy kezelik, úgy gondozzák, mintha maga erzsébet királynő lenne férfiban, attól még lehet hogy az összetétele nem változik, csak az ízte lesz más.. nah mindegy
    Nektek melyik az első számú, melyik hús jön az első számú csirkemell után? Kíváncsi vagyok, nálam inkább a disznó sajnos (disznóvágásból kiiundlva) de a sertés után a marha jön :) Hja, és múlt héten, egy kisebb fajta coopban, kemény 700Ft volt a csirkemell :o csak sajnos már csak 2 kilógramm maradt. :/
    Nektek am mi a mérvadó, mi az első számú "vizsgálóbizottság", aminek az eredményét nézitek, ami alapján aszt mondjátok, hogy zsíros/szálkás vagyok. Én most 87 kilorammtól kezdenék szálkásítani anyagi hiány okozta problémából, és inkább "csak" szálkásítok, minthogy tömegelés és aztán szálkásítás.
    Haver tud natúr tejsavót 2400ért kilójaként, ízestlen, hát ilyen tényleg kommersz, márka nélküli, de ugye nem az íz meg a fehérje a lényeg.
    Nah azt gondoltam, hogy reggeli+este egy adag power protein+ zab+túró, edzés után meg tejsavó, így okés lenne?
    Hja és ti szálkásításkor szoktatok az edzés után szőlőcukrot beletenni a fehérjébe, vagy tisztán, vagy glutaminnal?
    Bocsi, szófosás, csak egy kicsit üt :D