Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

iko
Amúgy a "kancsöcs" lehet gyno is, ami keletkezhet pubertáskori hormonzavartól vagy szteroidoktól. Nekem az elõbbi miatt van egy kicsi, és diéta segít rajta de csúcsos marad sajnos.

spam. sry

iko
Diétával minden megoldódik. Komolyan, kemény diétával látványosabb eredményt lehet elérni mint kemény edzéssel. Hosszútávon persze kemény edzés nélkül, nincs értelme, de volt már hogy ki kellett hagynom az edzéseket, de a diétát betartottam, és így is izmosabbnak tûntem látszatra.

spam. sry

Különc
Én is egyszer edzem 1 izomcsoportot egy héten, kezdõként is úgy csináltam, igaz nem szokták ajánlani az elején, nem tudom milyen edzésmúltad van. "Kancsöcs", mindenféle csöcs és zsír diétától fog lemenni, nincs rá semmiféle edzésmódszer vagy gyakorlat.
Ha egy izomcsoportot normálisan megedzel egy nap, akkor igen, kell az 1 hét pihenõ.
Nincs olyan, hogy mellizom alsó része, egy izom van amit izolálsz a munkavégzéssel és akkor (jó esetben) az egész dolgozik. Nem érdemes negatív nyomással szórakozni. (Az izmod úgyse "látja", hogy hogyan mozgatod) Tolódzkodj, nyomj fekve mint eddig, tárogass és nyújts.

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

tigeroo
mennyi pihenõidõ kell 1-1 izomcsoport megmozgatása után?

az a helyzet hogy 193cm, 88kg vagyok... és a derekamon + a mellizmom alsó részénél van 1 kis zsírpárna. a mellizmom pl. kibaszott nagy és igaz hogy kis feleslegem van, de nagyon kidobja a "kancsöcst" is... és a mellizom alsó részét szeretném megmunkálni (meg naponta csinálok egy bõ fél órás zsírégetõ tornaszerûséget is, tudom hogy máshogy nem megy le...), szal emellett tolóckodom, meg fekvenyomok, meg negatív padon szoktam szabad súlyokat használni, bár utóbbit megfontolom hogy jövõben csinálom-e majd,mert szétmegy attól a testtartástól a derekam.

szal azért kérdezem hogy pl. mozogni minden nap lehet gondolom, de fekvenyomni már nem.(csak azért kérdezem mert ismerõsöm aki terembe jár aztmondta hogy heti 1x kell 1 izomcsoportot megdolgozni)
Különc
Ok

Szerk: Monster a vitamin pakk, az kimaradt

SeanJRRussel
<#eplus2><#eljen><#violent><#banplz><#integet2><#taps>

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

jazzy
Frayer tovább írogatsz ide faszságokat megkérem a többieket, hogy hszben kérjék a kitiltásod és linkelni fogom a hszeket egyesével a moderátor topicba.

Unalmas vagy, direkt szítod itt a flamet, baromság amirõl írsz, félrevezetõ, ráadásul hazugság. Értsd meg, nem kívánunk itt téged látni, menjél innen, ne provokáld az embereket, ettõl nem leszel nagyobb arc.
Tyler1
nem értem minek ennyi "hülyeséget" használni, bár ha van lóvé akk nyugodtan. sztem az aminoknál meg teljesítményfokozóknál fontosabb lenne egy normálisabb vitamin pakk, meg a fehérje és csõ. a többi meg kaja. ennyi faszom pénzbõl egy fél tyúktelepet meglehetne venni.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

SeanJRRussel
Jah és 20g fehérjével nyugodtan lehet számolni a 100g re és 5*200=100g Végülis ennyi pénzé nem rossz 100g természetes protein.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

SeanJRRussel
Sajna nem állok úgy anyagilag h megengeshessem magamnak a napi fél kila csirkét de találtam darált pulyka alsó combot 535ft az 500g és legalább húst eszek,és a pulyka amúgy se rossz.4*535ft egy hétre egy hónapban meg 8e.sztem elég tûrhetõ...

Vaxi

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

slime001
Szerintem nem a zene a lényeg! 😉

AVIRA - \"More than security.\"

FlyHigh
Egész fasza muzsika szól, de annyira nem horzsol mint kellene.<#vigyor>

Thrash \'Till Death

plck
😄

csuszi
csak szopat benneteket ti meg etetitek a faszkalapot.

MJ rulz Pink Team The Only One

Különc
Na ha már megemlítettem, leírom mit használok:
-BCAA-Xpress
-G-Bomb
-Pro long
-Anabolic Whey
-Big Bang
-Ginseng

Paul a polipnak köszönhetõen meg névnapnak 2 év után újra van mibõl venni, és mivel szellemileg és testileg is a toppon vagyok (itt jön képbe a placebo hatás) ezért gondoltam, hogy most vagy soha!

Persze nem a csokistejet zsömlével egészítem ki, igaz nem diétázom de csak (és tényleg) csak csirkemellet eszem rizzsel, 250gon vagyok most szénhidráttal, fehérje az 300 (+/-30g)

FlyHigh
Az segít a legtöbbet, ha eldönti az ember, hogy mit akar.

Thrash \'Till Death

Különc
Testopump, hátha segít...

FlyHigh
Kaját attól még tartsd meg, mondjuk elég lesz kisebb mennyiségben, legalább nem leszel úszógumis.<#vigyor>Amúgy én nem vettem észre magamon, hogy lelkileg változnék a gyúrástól, vagy hogy ez határozná meg ki vagyok. Ugyanazt a zenét tolom amit elõtte, azt is dolgozom, a barátnõm is ugyanaz, barátaim is, kapcsolataim sem romlottak.

Thrash \'Till Death

Különc
"És a bebuzulásod folyamatát írd le szépen a blikknek, ne ide. Ez testépítõ topic."

Épp ezt akartam leírni, csak másképp <#eljen>

Roger6
Különc:

Természetesen igazad van, bár én a vitaminokat nem sorolnám a tápkiegek közé. De igen, teljes mértékben igazad van, van, amit csak tápkiegbõl lehet bevinni.

Frayer:
"A csirkemell nem áll el ilyen hosszú ideig." nálam nincs az a csirkemell, ami 1 napnál tovább van a hûtõbe. Na jó, fagyasztóba néha belepakolok 5-8 kilót, de az is gyorsan elfogy. És a bebuzulásod folyamatát írd le szépen a blikknek, ne ide. Ez testépítõ topic.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

egyik haverom mesélte, hogy az õ haverja a barátnõjének a fogamzásgátlójáról lekaparta tûvel a feliratot és eladta mint extasy, de akik megvették mondta nekik, hogy geci sokat kell rá inni ( mármint alkoholt😄 ) és a poén, hogy akik megvették, be is vették, hogy igazi exstasyt vettek, csak az nem tûnt fel nekik, hogy csak szimplán részegek

Különc
Jó, de azért azt te is belátod, hogy vannak fontos, kajából nehezen vagy egyáltalán nem beszerezhetõ (legalábbis megfelelõ mennyiségben) tápanyagok, amiket csak tápkiegekbõl lehet (pl vitaminok)

(Kaja= csirke, rizs, lencse, víz, stb. amit a sportolók esznek)

Roger6
Háh, errõl pont volt szó pár hónapja, és írtam, hogy nekem meg a csuklóbandázs a placebóm. 2.000 Ft egyszeri kiadása, a többi pénz meg mehet bele a kajába. Szóval van a tápkiegnél olcsóbb placebó is (haverom magnéziummal a kezén 10 kilóval tud többet fekve kinyomni - ez fejben dõl el, neki meg az a placebó).

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Különc
Egyébként szerintem ez a tápkieg. dolog sokkal komplexebb annál, hogy csak kiegészítem vele a napi tápanyagbevitelt.Nekem például tökéletes placeboként is hat. Sokkal jobban megy az edzés szellemileg-erõnlétileg velük és én úgy gondolom, hogy ez nem csak a bennük lévõ anyagok és az azok a testben okozott kémiai hatások miatt van, hanem mert egyszerûen tudom, hogy (szinte) mindent megtettem a tökéletesség érdekében.

Szerintem ezért vett annyit. (Magamból indultam ki)

Roger6
Minek vettél ennyi tápkieget? Miért nem csirkemellet vettél mondjuk. Hidd el, hasznosabb lett volna.

dragon11
lol

Frayer
Amikor vettem, akkor még edzettem is.
De van még egy csomó minden szar, táplálékkiegészítõk..dextroz, malto, ilyenek.
Van még 3 db 5 kilós vödör, 100% whey protein professional Scitec nutri..
Csoki, és eperben. Nekem még az íze se tetszik... nemtom hogy tudtam meginni.

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

slime001
20 kiló tejsavó protein? Ha úgy vesszük, hogy most veszek 100% whey professional-t 12 ezer ft-ért, 2,35kg-ot, akkor az egy elég szép összeg. Milyen márkájú és miért vettél ennyit ha nem használod?

Frayer
tényleg..most jut eszembe..maradt még vagy 20 kilo proteinem..tejsavó.
Elég régi már...biztos van egy éves. De le volt zárva..
nekem már nem kell

Vaxi
😄DD

Vaxi
Jól van, igazad van 😊
de én sem azt mondtam, hogy okádok az edzéstõl, mert nagyon szeretem, és nagyon jó érzés, pontosan úgy, mint bicajozni. 😄

Frayer
<#bohoc>
Szép macskád van

jazzy
Nem is leszel nyugodj meg.
dragon11
direkt csinálod?

Nem tetszik 😊 Nem akarok ilyen nagy allat lenni 😊 Nekem eleg ha utom azt a szintet amit elterveztem oszt kesz 😊

Roger6
Na itt a kivétel, parancsolj. Azért megyek le, mert jól érzem magam ott. Az pedig nem cél.

Az egész úgy kezdõdött, hogy egyik ex-em azt mondta, milyen vékony vagyok. Na mondom teszek ellene. Akkor cél VOLT az, hogy lemenjek, nyomjam a vasat, aztán kaja-kaja-kaja. Amikor szétmentünk a hölggyel, akkor meg rájöttem a sport valódi értékeire. Arra, hogy szinte teljes mértékben megváltoztatta az életemet, és felfogásomat, nem csak ezzel a sporttal kapcsolatban. Szóval csak magam miatt járok. A "célt" (ha már mindenképpen kell egy ilyen) én formálom saját magamban azzal, hogy megnézem a tükröt, és elemzem azt, amit benne látok. Ennél jobban nem tudom megfogalmazni (talán mert ez nem cél, és nem is értem, miért KELL egy cél valakinek, ha lejár a terembe).

matyi0323
Kössz a tanácsokat ( és bocs, hogy nem válasz gomb, de többen is írtatok..😄 )

A felmosóvödrös tanácsot megfogadom...xD igaz valamerre szekrényben van 2, 5 illetve 10kg-os súlyzó.. párnapig jó lesz az is. 😊
Kajára meg ilyesmiket eszek, amit valaki írt is, hogy: csirkemell, rizs.. szárnyasok..

Egyébként ha adódna valami nyári munka ( ami persze ebbe a *****ott országba nem adatik meg, na de ennek nem itt a helye.. ), akkor vennék kondibérletet is, mert azért az csak másabb. 😊

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

sapkafej
tényleg van a képen fotosop, de sztem frayer most csak vicceskedni akart

György

plck
3.37-nél olyan jól van összerakva, amikor ordít Coleman

plck
Ez is photoshop...

Tyler1
vicc vagy komolyan

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Na te már megint hiányoztál ide.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Frayer
fotoshop

slime001

plck
Ehez mit szólsz?😄

Basszus, hogy a fenebe lehet ilyen mellet fejleszteni ? 😛 vagy ez lehetetlen ? 😄

😄😄😄😄 imageshacket elfogad

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

dragon11
van ez így, ne keseredj el.

plck
Most k**vára ideges vagyok ba**meeeeg:@
Annyit írtam amennyit még életemben nem írtam fórumra képet is töltöttem fel stb..erre elküldöm és a "képfeltöltésrõl nem lehet képet linkelni":@@@
Majd veszem egyszer a fáradtságot és leírom még1X.😄