Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
spam. sry
spam. sry
Ha egy izomcsoportot normálisan megedzel egy nap, akkor igen, kell az 1 hét pihenõ.
Nincs olyan, hogy mellizom alsó része, egy izom van amit izolálsz a munkavégzéssel és akkor (jó esetben) az egész dolgozik. Nem érdemes negatív nyomással szórakozni. (Az izmod úgyse "látja", hogy hogyan mozgatod) Tolódzkodj, nyomj fekve mint eddig, tárogass és nyújts.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
az a helyzet hogy 193cm, 88kg vagyok... és a derekamon + a mellizmom alsó részénél van 1 kis zsírpárna. a mellizmom pl. kibaszott nagy és igaz hogy kis feleslegem van, de nagyon kidobja a "kancsöcst" is... és a mellizom alsó részét szeretném megmunkálni (meg naponta csinálok egy bõ fél órás zsírégetõ tornaszerûséget is, tudom hogy máshogy nem megy le...), szal emellett tolóckodom, meg fekvenyomok, meg negatív padon szoktam szabad súlyokat használni, bár utóbbit megfontolom hogy jövõben csinálom-e majd,mert szétmegy attól a testtartástól a derekam.
szal azért kérdezem hogy pl. mozogni minden nap lehet gondolom, de fekvenyomni már nem.(csak azért kérdezem mert ismerõsöm aki terembe jár aztmondta hogy heti 1x kell 1 izomcsoportot megdolgozni)
Szerk: Monster a vitamin pakk, az kimaradt
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Unalmas vagy, direkt szítod itt a flamet, baromság amirõl írsz, félrevezetõ, ráadásul hazugság. Értsd meg, nem kívánunk itt téged látni, menjél innen, ne provokáld az embereket, ettõl nem leszel nagyobb arc.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Thrash \'Till Death
-BCAA-Xpress
-G-Bomb
-Pro long
-Anabolic Whey
-Big Bang
-Ginseng
Paul a polipnak köszönhetõen meg névnapnak 2 év után újra van mibõl venni, és mivel szellemileg és testileg is a toppon vagyok (itt jön képbe a placebo hatás) ezért gondoltam, hogy most vagy soha!
Persze nem a csokistejet zsömlével egészítem ki, igaz nem diétázom de csak (és tényleg) csak csirkemellet eszem rizzsel, 250gon vagyok most szénhidráttal, fehérje az 300 (+/-30g)
Thrash \'Till Death
Épp ezt akartam leírni, csak másképp <#eljen>#eljen>
Természetesen igazad van, bár én a vitaminokat nem sorolnám a tápkiegek közé. De igen, teljes mértékben igazad van, van, amit csak tápkiegbõl lehet bevinni.
Frayer:
"A csirkemell nem áll el ilyen hosszú ideig." nálam nincs az a csirkemell, ami 1 napnál tovább van a hûtõbe. Na jó, fagyasztóba néha belepakolok 5-8 kilót, de az is gyorsan elfogy. És a bebuzulásod folyamatát írd le szépen a blikknek, ne ide. Ez testépítõ topic.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
(Kaja= csirke, rizs, lencse, víz, stb. amit a sportolók esznek)
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Szerintem ezért vett annyit. (Magamból indultam ki)
De van még egy csomó minden szar, táplálékkiegészítõk..dextroz, malto, ilyenek.
Van még 3 db 5 kilós vödör, 100% whey protein professional Scitec nutri..
Csoki, és eperben. Nekem még az íze se tetszik... nemtom hogy tudtam meginni.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
AVIRA - \"More than security.\"
Elég régi már...biztos van egy éves. De le volt zárva..
nekem már nem kell
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
de én sem azt mondtam, hogy okádok az edzéstõl, mert nagyon szeretem, és nagyon jó érzés, pontosan úgy, mint bicajozni. 😄
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Az egész úgy kezdõdött, hogy egyik ex-em azt mondta, milyen vékony vagyok. Na mondom teszek ellene. Akkor cél VOLT az, hogy lemenjek, nyomjam a vasat, aztán kaja-kaja-kaja. Amikor szétmentünk a hölggyel, akkor meg rájöttem a sport valódi értékeire. Arra, hogy szinte teljes mértékben megváltoztatta az életemet, és felfogásomat, nem csak ezzel a sporttal kapcsolatban. Szóval csak magam miatt járok. A "célt" (ha már mindenképpen kell egy ilyen) én formálom saját magamban azzal, hogy megnézem a tükröt, és elemzem azt, amit benne látok. Ennél jobban nem tudom megfogalmazni (talán mert ez nem cél, és nem is értem, miért KELL egy cél valakinek, ha lejár a terembe).
A felmosóvödrös tanácsot megfogadom...xD igaz valamerre szekrényben van 2, 5 illetve 10kg-os súlyzó.. párnapig jó lesz az is. 😊
Kajára meg ilyesmiket eszek, amit valaki írt is, hogy: csirkemell, rizs.. szárnyasok..
Egyébként ha adódna valami nyári munka ( ami persze ebbe a *****ott országba nem adatik meg, na de ennek nem itt a helye.. ), akkor vennék kondibérletet is, mert azért az csak másabb. 😊
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
AVIRA - \"More than security.\"
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak