Amint látom van itt azért 1-2 dolog. Az a helyzet, hogy ha huzamosabb ideig nem alszod meg azt a mennyiséget, ami szükséges volna, és emellett még edzel is, akkor nagyon le tudod magad amortizálni. Nekem is volt egy szédelgős időszakom, na az akkor pont emiatt volt. Sajnos a kajával bevitt vitamin / ásványi anyag az kevés. Amikor elkezdtem rendes multit meg ca-mg-t szedni, akkor nagyon jó hatással volt a közérzetemre, szóval ezt is mindenképpen meg kellene próbálnod. Mert az efféle kiegészítés KÖTELEZŐ. Én nem vagyok egy nagy vérnyomás szakértő, de... mintha az egy nagyon picit kevés lenne. A sportolóknak nagyobb a vérnyomása az átlagemberéhez képest, ez pedig olyan átlagember határérték-eset, szerintem.
Én az utóbbi időben tapasztaltam magamon szédelgést, rosszabb közérzetet. Sajnos úgy néz ki, hogy mindkét fronttípusra érzékeny vagyok. Ja, és a dehidratáltságot még nem is említettem. Biztosan eleget iszol? Tudod, napi 1L minden megkezdett 20 kilóra. Ha nem iszol eleget az egyből látszik a szádon, és az agyadon is. Ha az agyad dehidratálttá válik, akkor olyan szédelgős, kómás vagy, mintha cseppet másnapos lennél csak fejfájás nélkül.