-
azon kívül hogy nem kell diétáznod, végre egy ember aki olvas és nem ír faszságokat.
annyi hogy a bringa ébredés után legyen, megemeli a vérben azokat a hormonokat amik pörgetik az anyagcserét, és napokig is kitart (mint minden váltakozó int. gyakorlat) és nem egyenletes bringa legyen, hanem akkor csinálod jól, ha pörgetős és pihenő szakaszok váltogatják egymást - kb 30sec-1min sprint, onnan addig pihenő amíg a pulzus leesik 120-130 körülre. de mint mondottam, neked felesleges, még 90 körül se mondanám ehhez a magassághoz, akkor se ha hájpacni vagy, inkább izomtömeg növelése kellene.
a normális diéta, pedig egy 3lábú szék, kaja, súlyzós edzés és intervall vagy aerob, ami elhagyható belőle az az interv/aerob, csökkenti a diéta minőségét és a sebességét, de nem vészes, inkább mint kiégj.
a kajádat át nem számolom, de az alapanyagok jók, én tennék bele lenmagot is rostnak és omegának és zsírnak.
így saccra a ch sok, napi 150 a max szerintem. ha nagyon gyors a fogyás, akkor se a ch-át növelném hanem a proteint. ne engedd hogy a fogyásod gyorsabb legyen heti 1kg-nál.
turmixra meg ne költs ennyit, illetve ne legyen ennyi mesterséges kieg., inkább pluszba kis túró, tojás.
naponta ne csinálj 2 aerob-ot, inkább heti 2-3-4 20 héten át, mint napi 2 3 héten át. lelkileg 1% bírja, vagy annyi se. lehet te vagy az új maraton örült, de inkább nem.
az ilyen embernek szívesen segít az ember, üzenem a sok faszkalapnak aki állandóan pofázik hogy senkinek nem segítek, nem írok semmi normálisat. ja, és bekaphatjátok a pöcsöm ;) és csak azért nem a faszomat, hogy jazzyt ne hozzam kellemetlen helyzetbe, hogy engem kelljen regulázni.