En ugy tudom, hogy igen, bar ebben nem vagyok biztos. Szerintem a legjobb szalkasitas az, hogy soha nem vagy ehes, egyszeruen megvalogatod mit eszel. En ugy fogytam sokat, hogy mindenhez salatat ettem es az megtelitett. Meg persze nem art ha mellette peldaul biciklizel vagy futsz amelyik tetszik, meg hat ugye kisebb sulyokkal tobb sorozat. En eves helyett nem tartom elonyosnek az ilyen turmixokat, esetleg Carni-x, vagy valami ilyesmi zsiregeto / anyagcsere gyorsito cuccot javasolnek. En miota szedtem a Carni-x -et ( L-karnitin ), azota az anyagcserem sokkal gyorsabb maradt miutan abbahagytam akkoris is, es igy tulajdonkeppen akarmennyit ehetek nem hizok, pedig en hizekony vagyok. Igaz most felszedtem 5 kilot amibol mar le is ment 2, de kb 1 honapja elszalltam es minden pudinggal jegkremmel csokival tomtem magam, de ha ember modjara eszem normalis mennyisegu csoki is belefer akkor nem hizok, szoval nekem ez a Carni-x nagyon bejott, csak ajanlani tudom.. Arban is kedvezo 1 honap 3000 forint.