12316971501353788406.png
  • jazzy
    Én 7-800ért veszek csirkemellet, egyik cimborámnak a muterja húsiparban dolgozik :)

off:

Mese következik, hátha van kedvetek esti mesét olvasni. Most jöttem haza, lementünk ezzel a cimborámmal akit említettem az előbb biliárdozni.
    Megittam 1 pohár száraz fehérbort csak a célzás kedvéért.
    Játszottunk, játszottunk ( egyébként is fel kellett avatni a karácsonyra kapott dákót :)), nyertünk sokat, ügyesek voltunk.
    Eljött az este, 9:30, ideje indulni haza, kajaidő van, meg úgy amúgyis, jó lesz lassan bepattanni az ágyba. -423432432 fok, állunk a buszmegállóban, jön a busz. Vaxinak mondom, vagy aki szolnoki, 24-es, buszpálya előtti megálló. Ugye hó van mindenhol, csúszik minden, kurva hideg van. Tehát ott tartunk, hogy jön a busz, mi, mint azt hiszem minden normális utas, beállunk az első ajtóhoz, a srác jegyért, én bérlettel a kezemben. A busz elmegy mellettünk, mintha ott se lennénk a kibaszott megállóban, elkezdek neki integetni meg ordítani, hogy helló, nem tűnik fel, hogy 110 kiló itt áll nagykabátban bazdmeg? Kurvára nem vagyok feltűnő valószínű. Vagy időközben átlátszó lettem. Na megáll úgy, hogy a 4. ajtó van az orrom előtt és kinyitja az első ajtót.

Havon, latyakon keresztül felmászok a buszra, jó nem haragoskodok, mutatom a bérletemet erre jön a válasz: Mi a kurva anyádat integetsz?
    Micsoda? Nem hiszek a fülemben, a kopasz gecinek áll feljebb, hogy én fel akarok szállni a buszra? Mondom nem tudom feltűnt-e, de nem azért állok ott kezemben bérlettel, mert haza akarok gyalogolni, talán a BUSSZAL AKAROK MENNI, világos ez valamennyire? Na ne szórakozzál velem, ott integettél, hogy menjek tovább. Persze, az utasok mindig integetnek a busznak bérlettel a kezükben, hogy menjen tovább, gyakori jelenség.

Neki ez az utolsó fuvarja, ne szórakozzak vele. Mondom inkább haladjál adjál egy jegyet, sietek. Nem ad. Szálljunk le most azonnal, mit képzelünk, amúgy is részegek vagyunk. Aha, 2 deci fehérbortól, biztos, jobb kifogás van? Hívja a rendőrséget. Haha, van a családban rendőr, gondoltam én, mondtam neki hívjad, időm mint a tenger. Nem hívta.. :(

Pattogott a faszi vagy 3 percig, közben az utasok csak lesnek, hogy szálljunk le azonnal, NEM HAJLANDÓ ADNI JEGYET! Mondom na akkor most tisztázzuk a dolgot, kissé hangosabban, nem azért fizetek a volánnak havi 3-5ezer kibaszott forintot, hogy egy senkiházi kopasz kis fasz aki azt hiszi a világ közepe pattogjon itt nekem a buszon, mint egy idióta, hogy én mit képzelek, hogy az általam kifizetett szolgáltatást igénybe akarom venni és a buszvezetőtől elvárom, hogy normális hangnemben szóljon hozzám, ugyanis ha nem vennéd észre, TE VAGY ÉRTEM ÉS NEM ÉN ÉRTED. Ha én nem vagyok, neked sincs munkád se fizetésed, ezt szögezzük le. Adott jegyet, még pattogott kicsit.

Szóval jegyet elraktam, illetékes telefonszám megvan és mit ad isten az üzletági igazgatót pont véletlen ismeri a család, rendszám megvan, időpont is, járatszám is, holnap telefonálok, de ha kell be is megyek személyesen.

Szánalmasnak tartom, hogy a mai világban ez a sok bunkó paraszt mit meg nem enged magának, amikor annyi normális ember lenne aki most munkanélküli, hogy betöltse az ő helyét.

Mese vége, off vége, annyira felbasztam magam, hogy tiszta ideg vagyok.