12316971501353788406.png
  • Vaxi
    Szia!
    De csak mert karácsony van, próbálok túllépni azon, hogy telibefosod a banner alatti linket :) Igyekszem válaszolni, de javaslom a link áttanulmányozását. [szerk: ahh most látom, hogy nem vetted észre :) akkor tényleg megérdemled a válaszokat :)]

Elküldve: 2010.12.25. 18:23:06 Hozzászólás témája:
    Ez tetszik. Hány fórumba másoltad még be ezt? :D

-Hogy lehet gyorsabban fejlődni? Ha egy nap 1 v 2 izomcsoportot terhel az ember, vagy ha kompletten átmozgatja a testet?
    Attól függ. Ha most kezded, akkor átmozgatót érdemes csinálni, később pedig bontott edzés lesz a megfelelő (bár erről is sok embernek más a véleménye)

-Milyen kiegészítőket használtok? Hogyan lehet kialakítani szálkást testet?
    Sok féle van. Diétával.

-Milyen táplálékkiegészítőket használtok? Inkább isztok egy pohár fehérje poros shaket edzés után v bedobtok pár tojást/virslit? Ha igen, akkor mennyi felel meg abból egy pohár fehérje shakenek?
    Igen, például C-vitamin! Mivel az is táplálék kiegészítő! A szilárd kaja mindig jobb, mint a kieg, egyetlen kivétellel, edzés után a turmix jobb. Ha érdekel miért, megtalálod a választ az alapismeretekben. A virslit meg nem tudom honnan szedted...

-Edzés előtt érdemes meginni egy kávét vagy egy energiaitalt? Jobban felpörget az ezdésre, vagy inkább még negatívan befolyásolja?
    Van aki csinálja, nekem magas a vérnyomásom, szóval biztos felrobbanna az agyam tőle. De van erre is külön tápkieg, Hot Blood a neve (én nem használtam még)

Olvastam ezekről már, de nagyon kíváncsi lennék a válaszaitokra, mert úgy látom, hogy van jó pár szakértő itt!
    Kétlem, hogy sokat olvastál volna :) szakértők meg vannak, de most sajna be kell érned velem.

Köszönöm szépen!
    Remélem tudtam segíteni, de azért ALAPISMERETEK!

szép napot