12316971501353788406.png
  • Roger6
    Drága???!!! Te utánaszámoltál, ember? Hát ez kurvára nem sok, 300 g csirke + 100 g marha. Aki ennyit nem tud kifizetni, az mehet sakkozni, vagy homokórát szerelni. Csirke kb. 400 Ft, hát az rohadtul nem sok naponta, és a többi összetevőre sem hinném, hogy olyan drága lenne. Mindenki azt hiszi, azért mert van egy étrendben hús, akkor az valami hihetetlen megfizethetetlen dolog. Csirke olcsóbb legtöbbször, mint a párizsi meg a sok szemét szar szutyok felvágott, rizs aztán meg kurvadrága tényleg, brokkoli, spenót... Hát miről beszélünk? Számoljatok! Utálom, hogy rávágnak hülyeségeket, aztán azt sem tudják mi-merre.

Én fizetek lakástörlesztőt, egyedül tartom fent a lakást, a kutyámat, magamat, úgyhogy tudom, milyen nehéz kijönni egy havi fizetésből (egyetemen több zsetonom volt vazzeg), de érdekes módon, mióta betartom az étrendet, jobban kijövök, mint előtte. Persze így is megesik, hogy utolsó héten váltok combra, felsőcombra, de a lényeg, hogy még így is a legolcsóbban jövök ki. Nem beszélve arról, hogy akinek van mekis kajára, meg heti 3-4 pizzára pénze... Na ugye értjük amit karcolok itten-e.

Egyébként meg itt van homeless étren. És kezdésnek pl. a protein turmixokat ki is hagyhatja, attól is jön rá a kiló, ha ránéz a TV-ben egy kupac rizsre.

Nem akartam bunkó lenni, szóval bocsánat, ha megbántottam valakit.

Egyébként meg lassan jöhetnek az év végi formáról a képek, ki hogyan-merre tart.