Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oliwwer
Szerintem mindkettõre teljesen korrekt választ kaptál. Fogadd meg, pont ezt írtam volna le én is mint amit jazzy.
Kövesdi A
Hát szedet õ fehérjét 3 hónapig , meg mellette próbált úgy ahogy normálósan enni meg edzegetni is otthon
De még akkor se mozdul elõre egyrõl a kettõre , a súlya maradt annyi amennyi
De sajnos amilyen bent a hajtás 12 órában , nem nagyon van ideje le ülné meg enni 15 dkg rizs és 20 dkg csirke mellet
A zavaros beosztás miatt , nem igazán van ideje kondiba járni
Otthoni el foglaltságai is bõven akadnak , örül ha mindenre marad ideje
Néha ezt azt , így se tud meg csinálni
Amúgy tudja õ hogy kb lehetetlen helyzetben van , mert hiába eszik bármit a bent a munkával hamar leadja , így van a fehérje porokkal meg a hasonlóakkal is
De
Köszönöm a tanácsot mind a két témában

Én meg akkor ki hagyom az aminosavat , még jó is amúgy se lett volna mindre pénzem

Szívesen fogadom a továbbiakban is , mind két témában a tanácsokat , véleményeket !

17731

17732

jazzy
Multi vitamint szedjél aminosavat ne szedjél legyen rendben a kajád. Wheypro és multi-x jó, multi-x helyett szedhetsz nyugodtan valami olcsóbbat, ez eléggé komplex, elég lesz kezdõként valami gyengébb is.
jazzy
Paraszt leszek, ha nem bírja haverod a kritikát el se olvasd.

Milyen szar duma ez? Adjunk tanácsot amikor nem edz nem eszik és nem akar szedni semmit hogy hogy szedjen fel súlyt? Egyen meg 40 kiló disznózsírt attól majd hízik.

Tudom, most jön a szar duma, hogy nincs ideje. Idõ arra van amire az ember szakítani akar. Ha nincs ideje nem fog hízni ennyi. Nekem is kemény mégis van idõm, biztos különc vagyok.

A tanács pedig az, neki is, mint mindenkinek, nincs ebben semmi titok. Egyen és edzzen, ennyi. A nap 24 óra, ebbõl 8at alszol, mondjuk 1 órát edzel, marad még 3.
Kövesdi A
Saját magamnak is kérnék tanácsot , szerintetek van értelme fehérje mellé aminosavat is szedni ?
Menyivel fog változni a teljesítményem / fejlõdésem ha aminosavat is szedek
Na meg jönne egy kis multi vitamin is

ezeket a készítményeket szedném
100% Whey Protein Professional
Amino 2700
Multi-X

Mi a véleményetek ezekrõl a készítményekrõl ?
Menyire ajánljátok nekem õket ?
mint kezdõnek !

Elõre is köszönöm a tanácsokat , mind a két témában !!

Kövesdi A
Havernak kérnék tõletek tanácsot , jelenleg 60 kg és 175 cm -ter magas
Az lenne a problémája , hogy nem tud egyszerûen súlyt felszedni , mert sajnos a munkája alatt (12órázik ) nagyon sokat megy ,el mondása szerint van hogy napi 6-7 km-tert szaladgál ide oda
Szinte alig eszik valami 12 órába kb 2-3 szendvics meg 1-2 alma max ami befér , kemény a tempó a munka helyen , meg néha otthoni koszt nem egy nagy evõ
Edzésre járni nincs ideje , a tömegnövelõ , meg a fehérje készítmények nem jöttek be nála
Azt mondja bár menyit is eszeik , nem változik a test súlya

Az lenne a kérdésem hogy mit tudnátok neki ajánlani , hogy tudjon felszedni egy kis súlyt ?

Eagle16
Akkor egyél sokat 😊

Amúgy nekem is mindig ezt mondják, mert 183cm vagyok és 74 kiló.
De eszek rendesen, csak kell egy kis idõ még meglátszik. Tavaly decemberben 66 voltam.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

McKenny
174vagyok

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

csuszi
😄😄 hogyne. vagy inkább 80kg.

MJ rulz Pink Team The Only One

Kövesdi A
Bocs inkább 190-200 cm -t

Kövesdi A
Jah , bár mondjuk ha egy 180 cmteres emberke lenne 58 kg az finoman anorexiás <#csodalk>
58 kg hoz az ideális test magasság 170 cm !

Eagle16
Mondjuk az se mindegy, hogy milyen magas vagy. Ha 165 cm körül vagy, akkor nem is vészes az az 58 kiló<#vigyor1>

Én most 19 évesen vagyok annyi 😄 Mondjuk elég alacsony testzsírral szerencsére

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Roger6
58 kilósan ha rendesen kajálsz, az is elég lett volna. Mindegy, így legalább könnyebb lett a pénztárcád.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

degenerator
hogyan lehet valaki 58 kiló bazz? 12 évesen voltam 78😊

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Eagle16
Épp ezt írtam, hogy diétában edzés után nem kell szõlõcukor.
(a Vitargo nem cukor)
Én csak a szõlõcukor helyett ajánlottam, mivel edzés után fontos a gyorsan felszívódó CH, amivel visszatölti a glikogénraktárakat.

Persze ihat csak simán fehérjeturmixot is és utána kajálhat valami szilárdat, Vitargo nélkül is hatékonyan diétázhat.

csuszi
szerintem ha diétázik akkor mi a fasznak cukor? örülök ha zabálhatok ÉTELLEL kis ch-át, nemhogy "mesterségesen" vigyem be.

Eagle16
Ha diétázol, akkor nem valami jó ötlet a szõlõcukor. Ilyenkor Vitargo-t szoktak inni inkább, de azt is bele kell számolni a napi szénhidrát mennyiségbe.

de szõlõcukrot csak akkor ha tömegelni szeretnék, nem?

http://csuknorisz.mybrute.com

Eagle16
Edzés után, akár mehet 1,5 - 2 adag is. (szénhidrátot mindenképp tegyél mellé, szõlõcukrot vagy maltodextrint - 30-50g-ot, de ez csak edzés után szükséges)

Ha nem sajnálod (van rá pénzed) akkor mehet reggelire is, meg estére, meg bármikor, amikor nem tudsz fehérjét bevinni. Én estére túrót szoktam enni, az is megfelelõ.

Edzés után mindenképp, reggelire én inkább valami szénhidrátos kaját ajánlanék, de persze mehet akkor is.Én speciel edzés után és lefekvés elõtt(vagy hajnalban) iszom.

Értelek 😄

ÉS hogyan érdemes szedni rendes étrend mellet? reggel edzés elõtt és edzés után?
Vagy edzés elõtt nemszükséges?
köszi.

csuszi
szerintem a legjobb.

Mennyire hatékony egy erõemelõ edzésterv, ha az alap izomtömeg elérése a cél? Viszonylag sokáig követettem egy hagyományos edzéstervet(izolált gyakorlatok, izomcsoport szerint), meg voltam elégedve az erdménnyel. Most kipróbálnék valami újjat.

Eagle16
Szinte teljesen ugyanaz a kettõ, mindegy, hogy melyiket veszed, nem ezen fog múlni hogy izmos leszel-e 😊

Én a Pure Gold-ot venném, mert sokkal olcsóbb. (és ugyanannyi fehérje van mindkettõben - 79%)

Helló.

Szerintetek melyik jobb fehérje? A NITRO PURE GOLD vagy a 100% ISO WHEY??

elõre kössz.

jazzy
Mondom ilyen célra max az aerobot éri meg nézni, azt meg fogod magad bemész 1 terembe ráállsz a futógépre és kiírja.
Kövesdi A
Igaz , de engem csak úgy alapból érdekelt volna
De most hogy írod , azt tényleg hülyeség számításba venni hogy 4x8 fekvõvel menyi kalória használódik el !

jazzy
A kalóriaszámolgatás nõk lapjás.
Még TALÁN az aerobbal elégetett elmegy, de fekvenyomással mennyi kalóriát égetek?
Kövesdi A
Szerintem eben semmi " Nõk lapjás nincs "
Csak érdekelt volna , hogy az adott edzés tervemmel menyi kalóriát égetek el ennyi

Nem igazán, de az biztos hogy sokkal hosszabb távon történik a kalóriaégetés, mint pl. futásnál.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

jazzy
ne váltsunk már nõk lapjára
Kövesdi A
Nem tudtok olyan kalkulátort a neten , amiben pl megadom azt hogy mit csinálok a edzésen (pl fekve nyomás 4*8 x súlyal ) , és ad egy kbra kiszámolt elégetett kalória számot !?

Köszi szépen a segítséget, megnézem 😊

De.

plck
Tudtommal az a májvédõ cuccost a szteroidok mellé szokták nyomatni v nem?

Eagle16
Az "amilyen kaja van itthon" lesz a gond akkor. Ha nincs étrended, az azt jelenti, hogy fogalmad sincs, mennyi szénhidrátot, fehérjét és zsírt eszel...valószínûleg kevés a szénhidrát és azért fogysz. Ha elég szénhidrátot eszel, akkor egyszerûen lehetetlen, hogy súlyt veszíts.
Itt nézhetsz étrendet viszonyításképp, valami hasonlót kéne összeraknod. Ha nem nézed meg miket eszel és mennyit, akkor esélytelen, hogy hatékonyan növeld a tömeged.

csuszi
😄😄

Fehérjébõl ez tökéletes, ha másikat ajánlhatnék akkor Scitec 100% whey protein. Aminoból pedig pl. BCAA-Xpress.

Kövesdi A
Elkezdtem edzeni , egyenlõre csak az edzõ által adott , kezdõ edzés tervel
Hát ez a fájdalmat , régen se szeretem <#zavart2>
Én kb 1 éve fogytam le , 105röl 85re sétával és súlyzós edzéssel , de sajnos abba hagytam fél évre , hát nem vissza mentem 94re

Fehérje kieg kapcsolatban lenne kérdésem
Most ezt használom , régebbrõl maradt még egy kg

http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=2676

Lassan el fogy , és az lenne a kérdésem , hogy éröl a fehérje kieg mi a véleményetek ?
Maradjak ennél vagy váltsak ?
Vagy ha igen , milyen másik fehérje kieg tudtok ajánlani ?

Elõre is kõszónõm a tanácsokat

Vennék még talán , aminosavat is
Abból milyet ajánlotok ?

szia!
étrendem nincsen, naponta 4-5ször szoktam enni,amilyen kaja van itthon. kivéve az elmúlt hetet, mert beteg voltam.

jazzy
sziasztok

- csuszi
- sean

roncsolhatja a szervezetet? 😊
McKenny
egyszer láttam hogy gumicsizmát darálnak parízerbe(havermondtaaki ilyen helyen dolgozott egy darabig)
szval azt se egyél mert roncsolja a fogadat

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

SeanJRRussel
Igen igen úgyhogy állj le róluk<#mf1><#idiota>

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

csuszi
bahh 1 perccel megelõztél...

csuszi
sziasztok, segítség kellene.
- globus májkrém
- trappista sajt
- fehér kenyér
- fagyasztott pizza
- csoki
roncsolhatják a szervezetet? mert egyik haverom májvédõt vagy mit magyarázott.
plz help, és ne oltsatok, köszi, jó tornázást! <#puszis><#papakacsint>

Eagle16
Az esetleg azoknak kell, akik vizsgaidõszak után (elõtt, közben...) annyit isznak, hogy egy hétig másnaposak...

Szerinted ha roncsolnák a szervezeted, legálisan lehetne õket árulni a boltokban?...

jazzy
Szia

Roncsolhatják sajnos, például ha összegyúrod nagyon nagyon erõsen, esetleg ólomgolyókkal összekevered aztán sörétes puskából rálövöd haverodra.

Bár akkor sem tesz jót ha egy nap 4 kiló kreatint intravénásan benyomatsz.

Egyébként ha úgy szeded ahogy kell, nem.
csuszi
<#vigyor4>

skate00
hello
ezek a Cretin,Volumass... Roncsolhatják a szervezetet?
mert egyik haverom vmi Májvédõt vagy mit magyarázott.
<#kacsint>