12316971501353788406.png
  • Roger6
    A zaba-zaba-zabát egészségesen KÉNE csinálni, de most remekül összezavarod szegényt. Akkor egyen nutellát kolbásszal. Egy dolog. Én 68 kilóról kezdtem, és azt hittem, nem tudok "hízni", tömeget felszedni, mert nem vagyok rá hajlamos, legalábbis az addigi 25 évem ezt mutatta. Aztán amikor elolvastam egy-két cikket a buileren, rájöttem, hogy amit eddig soknak hittem, az lófasznyi ahhoz képest, amennyit valóban ennem kéne. Most 82 vagyok. Még valami. Te melyik tömegnövelő étrendben látsz ilyet, hogy meki, éttermi pizza, vagy faszomtuggyamilyen csoki. Lehet, hogy nem véletlen? Egyébként is a legszarabb szar kajától hízni, meg a sok cukros fostól. Fogyasszon összetett szénhidrátokat, talán okosabb lenne.

Persze, hetente egyszer becsúszhat ilyen kaja, csak te ezt nem írtad oda, ez a szegény pára meg majd azt hiszi, mekis kaján kell élnie, abból is minél többet.

De te pl. honnan tudod, hogy nem hízékony alkat? Hát életében nem evett normálisan, talán kéne adni neki egy esély, vagyis saját magának, és a normális, egészséges kajának, nem gondolod? Aztán ha rendesen eszik, és nem fejlődik, akkor mehet orvoshoz, mert ilyen nem létezik...

Egy fontos dolog a szénhidráttal kapcsolatban: "minden cukor szénhidrát, de nem minden szénhidrát cukor!" - remélem érted, mire írtam ezt.