Kérdés: júniusban sokat utaztam oda-vissza Szeged és Budapest között, szinte mindig egy teljesen megrakott XXl adidas táskával (szép látvány) ám a hátam nem szerette ha magamra akasztottam, így 1 kézzel vittem hát, nem akarok nagyot mondani, de szerintem 30+ kiló biztos volt többnyire a jobb kézzel.
Problémám ott kezdődik hogy egy ideje a jobb oldalam szinte teljesen használhatatlan, alig tudok fekvenyomni, állig húzni gyakorlatilag az egész jobb oldali hát,váll,kar részem annyira legyengült, hogy szinte ellehetetlenítette az edzésem, azóta nem is edzem.
Nem fáj, nincs méretbeli különbség (legalábbis még), egyszerűen nem bírom felemelni/kinyomni az eddig használt súlyokat vele (pl féloldalasan nyomok fekve úgy, hogy a bal már fent van a jobb pedig segítség nélkül csak ilyen nyomorult "lökésekkel" megy fel vagy pedig abszolút csak segítséggel)
Kértem mutert hogy kérjen nekem időpontot, hogy derítsük ki nem a gerincferdülésemhez lehet-e köze,de azóta jegelve van a dolog. Félek hogy akár idegi probléma is lehet.
(3 hónapja nem edzettem intenzíven, pihentetve is volt/van nem keveset és nem változott a helyzet)