Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sapkafej
nincs ideje a sok xboxozás miatt

György

Roger6
Szerintem használd ki csak te, jó lesz az! <#eljen><#vigyor3>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

akyyy
Van egy nekem felesleges budapesti fitnes bérletem, egy éves, sztem átvételtõl számít, nem érdekel valakit? vagy esetleg valami ismerõs, akinek el tudná adni 😊 mennyit érhet?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

oliwwer
csak egy ötlet volt
MEdievil
Amikor linkelünk nekik személyre szólóan akármit akkor sem olvassák el pláne nem ha csak ki van rakva faq-ba. Akit tényleg érdekel az megtalálja amúgy is és ha azután látszik hogy nem ért valamit akkor szoktunk segíteni. Akkor szakad el a cérna amikor az ilyenek (pl. Tenke) alapfogalmakkal sincsen tisztában és nem is érdekli de azért dezinformál ill. okoskodik és jobban tudja.

F

jazzy
Nem fognak és ezért nem tettem és nem is akarom kitenni, akkor méginkább flame lenne belõle, hogy nem olvas. Nem fog. Az ember lusta olvasni, látod 2 hszt sem olvasnak vissza sokan, nemhogy 3 oldal alapismeretet.
oliwwer
Jaja, tényleg nagyon jó. Én is itt szoktam olvasgatni.

Azon gondolkoztam, hogy mivel ezek a hülye kérdések egyre több vitát szülnek, ki lehetne tenni a bannerba egy ilyen linket, vagy mondjuk body-builder alapismereteket egy olyan szöveggel, hogy mielõtt kérdeznél, olvass, köcsög. Vagy valami ilyesmi.
jazzy
nem csodálkozok rajta néha engem is kiver a víz
jazzy
Ha meg tudod oldani, hogy nagymaminak anyukának akárkinek kell a sárgája sütibe ideoda. Ha nem akkor azért ne dobd ki inkább edd meg reggel annyira nem cink az ha nem versenydiétázol.
Eagle16
Mehet a tojás, de a zsír miatt ne rakd bele az összes sárgáját szerintem.
Tehát ha 5 tojást eszel, abból csak 2 legyen egész, a maradéknak csak a fehérje részét edd meg.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Na akkor most egy láma kérdés: diétában mehet a tojás?Csak mert néha reggelire rántottát tolok, de kezdek átállni a tonhalra(csak ugye nem ehet minden nap azt az ember, amúgy se vagyok oda érte)

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Igazad van, bocsi 😊 Tényleg mehet 4-5.

lamase
jumbo professional + tepertõskenyér

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Eagle16
Az a 3 lehet 5 is nyugodtan. 3-tól nem fog hízni, fõleg ha nehezen jön rá a tömeg. A többivel egyetértek.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Szerintem azon nincs mit vitatkozni hogy a kóla szar.És még cévitamin sincs benne 😊

Állj rá a 3g/tskg(testsúlykg) szénhidrátra és a 2g/tskg fehérjére.
Persze nem kenyérbõl meg túrórudiból kell fedezni ezeket.Pl csirkemell + rizs napi 5-6 étkezésre felosztva.Zsíros szarokat meg csokit felejtsd el(húhúhú de jól esne most ez nekem, épp diétázom 😄), izmot akarsz építeni nem zsírt.

Tyler1
ezt a sok hülyeséget hagyjuk már h mit mar le a sok szar üditõ. bazmeg rakjál bele a citromsavba akármit, aztán az is szarrá mar mindent, mégis a legfontosabb c-vitamin forrás. de ez a szemét emberi test nem is gondolnád mennyire szívós és ellenálló, a gyomorsavval egy egész ifát szétlehetne rohasztani, aztán mégis alapvetõ része az emberi testnek.

én nem védek semmilyen cukros szar löttyöt, én pl. csak ásványvizet iszok, de nem kell mindent elhinni amit az Aktívban lát az ember 😊 azt sokkal kevesebben veszik figyelembe h olyan kajákat esznek ami televan mindenféle tartósítóval, adalékanyaggal, ízfokozóval, amelyek olyan szintetikus anyagok, amit nem biztos h a gyomor olyan könnyen feldolgoz, sõt...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

csuszi
alatta is mennyi hasznos cikk van te jó isten. az én idõmben ez lett volna a kánaán, maradt a saját bõrünkön tapasztalat, meg a drága enciklopédiák, könyvek, szopások. itt meg bénáznak a fiatalok, ahogy az öreg clint mondta a gran torinoban:
"mi bajuk a mai fiataloknak?"

😄😄

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
ez egy nagyon jó cikk.

csuszi
😄😄😄 már késõ, a csávónak vége van😊

"Megnyitott témák: 2010. 04. 14. - -Gyúrás- "
😄😄

oliwwer
img
Jovan hát LOw vok, <#rinya><#rinya><#rinya><#rinya> de azért jolenne ha segítenétek, <#rinya>
ja és bocs hogy nem olvastam vissza.<#rinya>

----

Roger6
Zsíros ételek - rossz
ha ebbõl sokat eszel - rossz
Ha hányingerig eszel - rossz
Csoki - rossz

Ezeken sürgõsen változtatnod kell. Sajnos még melózom, de ha hazaértem, megpróbálok segíteni.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
Jujjujjj-jujj... ezt a hsz-ed meg ne lássák a többiek. <#ejnye1><#wow1>

img
kösz,
jameg eztis akartam kérdezni: Mit egyek hogy hízzak? mibõl mennyit..
mert minden nap nagyanyáméknál kajálok, sok magyaros, zsíros ételt eszek, direkt sokat eszek, van mikor már hányingerem van, de mégse tok hízni.
Mondjuk, 1 héten 2 tábla csoki, meg hetente tojás reggeli.

de nemtom vmi génes téma lehet meg nagyon sokat nöttem is
176cm vagyok, de szentem g_ci sovány.(58kg)<#zavart2><#wow3><#conf><#rinya><#sir>

----

DeerHunter01
ezen az oldalon volt leirva 😄DD

\"Erről van szó!\"

img
az energiaitalos témához hozzászólva:
Szívritmus zavart okoz.,a kóla, meg csontritkulást , meg elvonja a csontoktól a Kálciumot, amcsiba a tömény változatával mossák a beton balesetekkor, mert maró hatása van , pl tegyél egy 2 le esbe egy Alumínium kiskanalat, 1 hét alatt eltûnik benne ( kipróbáltuk), vagy tegyél bele egy "fogat" az tis szétmarja.<#vigyor3>

elõzõ üzenetemre, örülnék ha "majd" válaszolnátok, nem akarok visszaolvasni 432432 oldalt, meg szentem akkor sem találnék rá választ, szall aki tud ez ügyben vmit Pls irjon.

----

Roger6
Ha rizs + csirkétõl nem tudsz hízni, akkor valamit rosszul csinálsz. Ezek táplálékkiegészítõk = kiegészítik a kajádat. De önmagukban nem fognak sikert hozni. Sajnálom, ha elkeserítettelek, biztosan rendben van a kajád (vagy mégsem?<#zavart2>), de ettõl csak magában nem fogsz hízni.

img
hello
Volumass 35
Erröl mi a véleményetek? evvel kezdenék gyúrni, mert nemtok hízni,
hogyan szedjem, mekkora adagokban, hogyan csökkentsem majd az adagokat,
Hogyan csináljam hogy megis maradjon, és meddig??
<#help><#integet2><#ticking><#wink>

----

SeanJRRussel
Pár napja kissé nyersvoltam nekem is állt a...... de leszarom,csináljon a sok hülye azt amit jónak lát és ennyi.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

csuszi
ez kész bazdmeg😊

tenkenorman
nem sertodtem meg. azert annyira nem volt durva. tulelem valahogy... felesleges volt igy belemenni. muanyag levekrol levontam a kovetkeztetest bar enis igy gondoltam.
persze mindent ki lehet googlezni. nah joejt mindenkinek

http://www.tenke.hu

jazzy
Hát mert ha 3 évesnél idõsebb vagy rájöhetsz, hogy miért szarok ezek. Amúgy nem akadok ki, csak nehezemre esik ekkora baromságokra mosolyogva válaszolni, illetve feltételezem azokról akik eme sportot választják, hogy nem kis fürdõskurvák akik megsértõdnek ha valaki nem kicsi mosollyal mondja el a véleményét arról, hogy most aztán akkora baromságot kérdezett mint a ház.
tenkenorman
ennyi ise elég lett volna. erre voltam kiváncsi.de eddig bármit kérdeztem kiakadtál rajta XD

tenkenorman
Energiaital meg.. nincs elég energiád? Ha nincs ne járj edzeni. Illetve aludj többet. itt senki nem iszik semmit ezekbõl,

jazzy
Azért ez durva mekkora baromságokat tudsz itt kérdezni. Ha akarod idd meg. Tudod, hogy mi az? Tudod, hogy mi van benne? Nagyanyád biztos készségesen megmondja neked. De akár a google is. Akkor bizony rájössz miért ne idd meg.
Energiaital meg.. nincs elég energiád? Ha nincs ne járj edzeni. Illetve aludj többet. Ennyi nem olyan kurva bonyolult dolog ez.
Nem hiszem, hogy ebben a témában lehet még szarni spanyol viaszt egy fórumon, pedig már olvasod 1 ideje, itt senki nem iszik semmit ezekbõl, vajon miért?
tenkenorman
megvárom erre mit léptek 😄.
amúgy sosem volt nálunk sem divat a szénsavas üdítõ csak ritkán (vasárnap, vagy ünnepnap esetleg) ritkán talán havonta egyszer iszok energia italt, meg azért elég drága is szerintem állandóan azt szlapálni.
keresztanyám világ életében nagy kólás volt, iszonyat sok kólát iszik, szinte csak azt. két hónapja volt epe kõ mûtéten, persze nem lehet neki elmagyarázni hogy abba kéne hagynia

Már szerintem meg lett válaszolva, hogy nincs értelme.És azért ne idd meg mert ne idd meg.Nem kell ezt túlmisztifikálni.Ha a sima savó olyan jó lenne akkor a sportolók azt innák, nem a laboratóriumi körülmények között elõállított-szûrt-lófaszlolt steril port.

tenkenorman
persze nyílván nem dobnám fel a talpam egy egy energia italtól, senki ne gondolja hogy én soha nem eszek cukrot. de megint itt kötöttünk ki. maradjunk a kérdésnél. van értelme vagy nincs? ill a savót miért ne igyam meg?

Helyette van benne kátrány meg egyéb kedves anyagok 😄 Nem ittam kólát kb 5éve de nem is hiányzik. Tudtad, hogy oldja a vízkövet pl? 😄 Meg a vasszeg pár nap alatt feloldódik benne.

tenkenorman
hát a light ban nem igen.

És a kólában nincs cukor? <#idiota>

tenkenorman
én nem igen iszok ilyeneket. max kólát.

jazzy
múltkor még cukros voltál nem?
Aki azt mondja, az hülye.Ennyi erõvel a tejport is megehetnéd. A parasztemberek meg parasztemberek voltak, nem testépítõk.Ha a testednek edzés után fehérjére van szüksége akkor vegyél a boltban normális tejsavó fehérjét, ilyen idióta házi megoldásokkal felesleges próbálkozni.

Energia italok sajnos engem nem pörgetnek hanem inkább beálmosodok tõlük 😄 Ha pörögni akarsz edzés közben akkor Hot Blood 😊

tenkenorman
jóh. elnéztem a az adatokat. 203kj van 100ml monsterben.

tenkenorman
azt mondják marha egészséges. a paraszt emberek régen itták.
amúgy az energia italokról mi a véleményetek? csak most a monster kapcsán amit nem rég kezdtek árulni. láttam olyat, most tökmindegy hol, kit. aki konditerembe egy energia italt vitt.
érdemes?
egyébként megdöbbentõ hogy 250ml ben van 2500KJ energia és fél litert adnak.

Viccen kívül amúgy meg ne idd!

tenkenorman
😄

Szorj bele homokot is, ugy olyan lesz mint a feherjepor!

jazzy
idd meg