12316971501353788406.png
  • Roger6
    Hát én csak annyit fűznék hozzá, hogy SZERINTEM az itt topicoló emberek 95%-a full naturál (ahogy te is). A full naturálba beletartoznak az étrendkiegészítők is, hiszen az nem más, mint kaja. Nem csodaszer, meg nem szteroid, nem tiltott, és nem káros az emberi szervezetre.

Egy apró megjegyzés a "gyúrósokra", illetve "kondisokra". Egyik ismerősömmel összefutottam pár hete, éppen edzésről tartottam hazafele. Megkérdezte, hogy merre jártam, mondtam, hogy edzeni voltam, vasakat emelni teremben. Közölte, hogy csak a buzik járnak gyúrni. Nos, lényegében igaza van, csakhogy én nem gyúrni voltam. Bemegyek egy terembe, és megmondom neked, hogy melyik faszparaszt gyúr, melyik testet épít. A testépítést, mint életmódot preferálom, annak minden előnyével, ugyanis ez egy életforma, életstílus. A gyúrás, az meg marad azokra, akik nagyképűen elmesélik, hány ribancot húztak meg a hétvégén dizsibe, és különös ismertetőjelük pl., hogy a munkavégzésük intenzitása elég erősen konvergál a nulla fele.

Teljesen különválasztanám a dolgot, de a köztudatban az van, hogy mindenki gyúr, aki az edzőterembe beteszi a lábát. Továbbra sem akarok gyúrós lenni, nyilván egy testépítőhöz meg édeskevés vagyok, de ezt az utat keresem minden mozzanatommal.