12316971501353788406.png
  • Roger6
    "de egy hét alatt jött 1 kg" - az ilyenektől össze tudom kaparni az asztalt... Szerinted az az egy kiló hova ment? Ja, sehol nem látni, és tudod miért? Mert van olyan a világon, hogy testsúly ingadozás. Na figyelj, elmagyarázom. Hétfőn 81,8 Kg voltam, szerdán 80,2 Kg, ma pedig 81,3. Ugyanannyit eszek kb. minden nap. Most akkor a csirkerizs először levett két nap alatt két kilót, aztán hozott egyet még két nap alatt? Haggyámá! Marha sok mindentől függ, hogy mennyit mutatsz a mérlegen állva, pl.: előtte mikor ettél, voltál-e klotyón, elfogyasztott vízmennyiség, stb-stb...

Főleg hogy mondtad, nem kajáz rendesen, hát akkor miből jött volna 1 kg? Nyugi, a Jumbo-ból önmagából nem, nem véletlen étrendkiegészítő ezen termékek neve. Önmagukban akár a halaknak is beszórhatod az akváriumba, kb ugyanannyit fog használni neked.

És hogy én miket fogyasztok? Parancsolj:

- Multi Mineral Complex
    - Vitamin C 1000
    - Omega 3 kapszula

Amíg a rendes kajámat sem tudom teljes mértékben megvalósítani (értsd: marha drága a csirkemell, vagy inkább a fizetésem kevés), addig teljesen feleslegesnek tartom a tápkieget. Mondjuk már párszor leírtam. Azért sok sikert meg ilyenek, ha más nem is, placebo hatása biztos van ezeknek a dolgoknak helytelen étkezés mellett is.