Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. "Botondos" Tozó vagy-é?
2. honnan ilyen aranyajánlat?
4.54 kg Tejsavófehérje izolátum+koncentrátum 50-50% keverék 80%-os, csoki, vanília, banán, eper, málna ízben házhozszállítással most 15 900 Ft.
Triathlon for life
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Hmm jó kis gomba lehet, sajnos a környéken a tagok max. lábgombával tudnak meglökni..
Testépítés mellett idõre futok, mert focizom. A tüdõmet hogy tudnám a legjobban edzeni, milyen módszerekkel?(A futáson belül persze.:|)
most kezdeném el az egész futást komolyabban, mert õsszel igazolnék egy jobb csapathoz és bírni kell szusszal.:)
köszi!
Megyek veszek kefírt.
+vitamin pakk, + 5 g c-vitamin, + kaukázusi kefir, + gondolkodom a cavintonon, tévhit hogy csak memóriazavarra jó, öregkori elhülyülés ellen, agy épségben tartására ugyanúgy jó, olyan mint a ránctalanító krém a hölgyeknek, nem akkor kell elkezdeni amikor már kibaszott hülye vagy, hanem 30-on évesen megelõzésnek. kérdezd csak meg öreged.;)
MJ rulz Pink Team The Only One
Vagy akár jó joghurtbacitenyészet-forrást is elfogadnék, annak úgyis szebb állaga van.
DE. A jó joghurt és kefir egész pofás állapotban tartja a bélflórádat, puffadásnak útilaput köt a talpára, és elkergeti jó messzire. Aztán ha jól muzsikálnak hastekervényeid, s szinte kívánod a kaját, egész nap éhes vagy és tök jól emészted még a családi ebédeket is, akkor könnyebben vonzod majd a tömeget.
Ez fontos. Én kõkemény napi 2-2 kanállal eszek joghurtból és kefírbõl is. Anyámtól tanult rossz szokás, hogy ált. õ is ha felbont 1 joghurtot, vagy ilyen dobozolt tejterméket, kb. 3-4 napig kitart még, mert mindig csak 1-2 kanállal vesz ki a dobozból :D
tolok bele 30 g proteint, így a kefirben van durván 15g ch, 45g fehérje. 1 nap 1-et tolok. tömegelésnél lófasz, diétánál nem vészes, magyarul egészségre gyakorolt hatása miatt jó az.:)
Szóval a tejjel mind1 mit csinálsz, tej marad, csak más alakban:)
Más kérdés az egészségre gyakorolt hatása.
Lassan egy eve , h edzek teremben es most az lenne a kerdesem, h milyen gyakorlatokkal vagy gepekkel tudnam azt elerni h szelesebb hatam legyen meg h az izmok nem egymasonn surun legyenek hanem h szelesen es a szarnyaim is jobban latszodjanak. Remelem ertitek :P
http://body.builder.hu/edzestervek_reszletes.htm4?id=61#8
Gondolom, ez így megfelelõ számomra.
Az étrendem beállításán és az étkezéseim gyakoriságán még dolgozom.
Szóval akkor hagyjam, mert ettõl csak zsírosodni fogok, ugye? Hatásos és látványos tömegnövelést ezzel nem fogok elérni, jól gondolom?
a zsírszegény túró viszont megfelelõ ilyen célra!
Mert én nem bírok naponta 5-6-szor étkezni, a kiszámíthatatlan munkarendem miatt.
Szóval, van valakinek tapasztalata a kefirrel?
Megoldódott az elszakadt sodrony beszerzése:
Bp. Õcsai út 1. Sodronykötél kft.
Negyed óra alatt elkészült, a vonószemet, és a súly tartó csavart rögzítõ pántokat egy profi olajpréssel sajtolta rá a kábelre.
Jobb, teherbíróbb mint a gyári eredeti.
Ha valaki hasonló problémával szembesül, itt a megoldás.
Ja, és az egész 1500.- Ft ba került. :-)
Én oldalemelés, és arnold nyomással erõsítem.
ez elég ahhoz, hogy a vállam 3része edzõdjön?(kerek vállat szeretnék)
Kösz.
"Két hónapon keresztül heti háromszor edzettem úgy, hogy mindennap protein shakeket ittam és SEMMI eredménye nem volt. Ezzel az anyaggal 3 NAP után látom az eredményt. KIRÁLY! KÖSZ SZÉPEN. "
Na és ezt is figyeljétek, még kép is van hozzá, 3 hét a kettõ kép között eltelt idõ (na persze...<#hehe>#hehe>)
"Józsi (ezek a nevek bazmeg...<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2><#violent>#violent>)
A haverom mesélt errõl a cuccosról, megrendeltem 3 hete kábé és olyan gyorsan megváltoztatta a testem hogy nem hittem a szememnek
"
"Kov87
Eltelt 4 hét és kivégeztem a próba üvegeket. Ahogy láthatjátok a milyen volt elõtte és utána képeimen, ez a szer tényleg hat! Csak köszönetet akartam mondani, mert ez a termék tényleg megváltoztatta az életemet! "
Most komolyan, miért hisznek ennek a sok faszságnak az emberek? Az emberi testet nem lehet ilyen gyorsan formálni, ez nem természetes. Szánalmas az az oldal, ráadásul szerintem az összes kommentet egy ember írta. Mindig cuccosnak, anyagnak, szernek nevezi ezt a valamit, ez már eleve feltûnõ kellene hogy legyen. Ami természetes (úgy mint táplálékkiegszítõk), azt nem cuccosnak nevezi az ember...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
btw, az Abtronic X2-n vagy min is lehet szakadni.:D

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
én még a diétát se veszem állandóan szigorúan, múltkor írtam, hogy milyen 100-as a kaja és minden más is. még ment pár hétig, de mivel én se nem versenyre, se nem strandra készülök, most megálltam pihenni pár napot. volt egy kis csoki is, volt egy kis pizza is, volt rántotta kolbival szalonnával:), ez 4-5 nap, és most mehet tovább, ez semmiben nem vetett vissza, de lelkileg újra oké vagyok. sokan annyira példának tekintik a versenyzõket, hogy abban is leutánozzák õket, ami csak az õ szintjükön éri meg, csak az õ szintjükön mûködik. mi lelkes amatõrök vagyunk, akik szeretnek sportolni, szeretnek egészségesen élni és szeretnének "nem szarul" kinézni. :) én a "motoromat" is ehhez pörgetem fel, ezt bírom, de ezt már sokszor leírtam.
Elszakadt, a kondigépem sodronya. Nem tudja valaki, hogy hol lehet kapni mûanyag bevonatú acélsodronyt méterben?
A csigák közül is haldoklik pár darab sajnos.
Jamiro, szerintem semmi gond nincs vele. Ha megnézed, a legnagyobbak is szezonon kívül úgy kajálnak, hogy a magas fehérje meglegyen, s egyébként meg jöhet bármi, amíg nem esznek szart-szarral szarra alapozva.
Szerintem kiemelten fontos, hogy pihenõnapokon olyan dolgokat tegyünk, amik feltöltenek. Ez mindenkinek más. Én imádok könyv fölött rohadni és forró kakaót önteni a pofámba, mások ikeázni, 1-1 specialitást fõzni, faragni-fúrni, minden egyéb. Én támogatok minden olyan tevékenységet, ami pihentet, kikapcsol, s hosszú távon is fenntarthatóvá teszi a fejlõdést.
Csuszi tökéletes példa szerintem. Videóin meg lehet nézni, mekkora és milyen erõben van, és, nem is brokkolit eszik hallal párolva huszonnégyperhét. Kell a kikapcsolódás és a lazítás. A kutyát se tartod élete végéig a pórázon.
Triathlon for life
Azt szeretném megtudni,hogy mennyiben rontja a fejlõdést az,ha a pihenõ napokon azt eszek és akkor amikor akarok? Picit el-lustultam tavalyhoz képest és felszedtem 6 kilót pocakra no meg pofára hehe.<#vigyor1>#vigyor1>