12316971501353788406.png
  • jazzy
    Első körben annyi, hogy a hétfő kedd csütörtök péntek nem 3 hanem 4 napos edzésterv.

Ha nagyon kezdő vagy akkor valóban azt amit vaxi ajánlott. Egy héten 3 nap jól bemelegítesz csinálsz 1 fajta gyakorlatot minden testrészre.

Ha haladóbb, akkor én kivenném az alkar edzését külön, meg a trapézt, mi a fasznak? Ha nem fejlődik eléggé azt később veszed észre. Ha meg olyan alkarod van, hogy kurvajól fejlődik akkor fölösleges külön megedződik majd az eléggé a többiben.

Ha kifáradsz a mellezésben, akkor rakd a mellet külön napra. Edzheted a bicepszet tricepsszel. Hátat vállal, lábat meg vagy külön napon ha 4re akarod bontani vagy berakod a kar mellé.

De tetszés szerint variálhatod a dolgot, ha a lábazásban nagyon elfáradsz akkor azt is rakhatod külön napra, vagy csak mondjuk bicepszet bedobod mellé és akkor hát váll tricepsz.
    Ahogy a neked legkényelmesebb.

Én így szoktam:

Láb ( mostanában az nincs egyáltalán, egyéb problémák miatt, majd lesz. )
    Mell
    Hát-váll
    Bicepsz-tricepsz

Bicepsz tricepsz nekem bejött 1 napon. Így kényelmes, ez a hét végi ilyen levezető szerű nap, van, hogy annyira elfáradt a hét végére a bicepszem, hogy csak kicsit kell neki adni. De mindenképp azért hagyom a hét végére, mert ne azért ne tudd megedzeni a hátad rendesen, mert fáradt a bicepszed.. Vagy ne azért ne tudj fekvenyomni mert fáradt a tricepszed.

Hasat, vádlit (esetleg alkart, trapézt, NYAKATugyecsuszi) dobáld be azokra a napokra amikor nem fáradsz el annyira és viszonlátásra.