12316971501353788406.png
  • Vaxi
    "Nem kocsis vagyok mondtam már..:)"
    mi pedig nem hisszük el, ezt is mondtuk már.
    "Egyszerűen arról van szó hogy az ilyen ,,testépítő" férgek 99%-a felsőbbrendűnek képzeli magát,amiért ő elolvasta a bodybuilder.hu alapelveit,és 1 éven keresztül heti kétszer elmegy súlyokat emelgetni."
    Hatalmas tévedésben vagy, akikről te beszélsz, azok a szellemi fogyatékosok, akik nem edzeni járnak a terembe, hanem pofázni, aztán a diszkóban feszítenek ezerrel.
    "nem tudom kinek tetszik az ilyen,de akármelyik csajt is kérdezitek meg,mind azt fogja válaszolni h ,,felfújt izomagyú hólyag""
    Esetleg megfordult a fejedben az a gondolat, hogy ezek versenyzők? Egy úszónőnek, például Egerszegi Krisztinának mondanád azt, hogy jó hülye vagy Egér, kicsi a melled, minek úszol?
    "Mellesleg nem feltétlen jobb így 120kg-osnak lenni ,mint hájasan,persze jobb egy pár fokkal sőt..de ugyan úgy megterhelő a szívnek,és ekkor már nem beszélhetünk ,,egészséges életmódról"."
    Kardió edzés... Természetesen az élsport általában nem egészséges, de vannak nem élsportoló emberek, akik 120 kilósan nem zsírosak.

Egyébiránt nem akarlak meggyőzni semmiről, viszont nem kötelező a topicot látogatni. hozzászólni pedig még annyira sem