-
Wall of text, TESSÉK ELOLVASNI!!
Nos a helyzet úgy néz ki, hogy nem akarom, hogy a bannernél is nagyobb legyen a piros szöveg.
Aki azt állítja, hogy elolvasta az alapismereteket, amiket azért linkeltünk ki, hogy ti, kérdezők okosabbak legyetek és ne papucsban menjetek le edzeni, és utána ilyet kérdez, hogy szerintetek testépítő legyek, vagy atléta, vagy vadakat terelő juhász az hazudik.
HOGY lehet ekkora baromságot kérdezni? Nem vagyok az anyád, nem vagyok az apád, de még csak te sem vagyok, hogy megmondjam hogy nézz ki. Ezt neked kell eldöntened. Ha ezt sem tudod eldönteni, menj legózni. Ez most igen gúnyos mondat volt jól látod, ha ezt sértőnek érezted javaslom a következő sort:
AZ EDZÉS NEM KISLÁNYOKNAK VALÓ! Ha megsértődsz a kritikán, menj legózni. A kritika azért van, hogy te tudd, mikor kérdeztél baromságot és máskor ezt ne tedd meg. Kérdezhetsz természetesen, azért vagyunk itt, hogy segítsünk (már aki, aki folyton szemétkedik, mert van sajnos ilyen, azzal pedig nem kell foglalkozni, tudod, nem írsz neki és ennyi).
Edzéstervben szivesen segítünk neked, alap dolgokban, milyen gyakorlatot javaslunk és nem.
AZ EDZÉSTERVEDET AZONBAN NEKED KELL ÖSSZEÁLLÍTANOD. Hogy miért? Azért, mert erre épül egy szakma, amit FIZETNEK. Akármilyen hihetetlen mi itt nem azért vagyunk, hogy ingyen elvégezzük ezt a munkát. Adok számlaszámot, amint érkezik rá pénz grammra időpontra étkezésre szériára ismétlésre lebontva összeállítok neked olyan étrendet és edzéstervet amitől nőni / fogyni fogsz.
Nem leszel 1 hét alatt Ronnie Coleman, sőt, soha nem leszel olyan. Nyugodj meg, te, aki úgy jössz be ide, hogy nem akarok akkora lenni, nem leszel. Ez nem úgy megy. Nagyanyám sem akart akkora lenni és nem lett, hidd el, sose láttam még olyan embert, aki vadul ordított, hogy nem akarok ekkora lenni, de mégis az lett.
El sem tudjátok képzelni mekkora munka van ebben. Azt sem tudjátok elhinni egyes emberek fejében itt a fórumon ( KINÉZETTŐL FÜGGETLENÜL!!!! ) mennyi tudás van, amiknek utánaolvastak hosszú órákon napokon heteken hónapokon ÉVEKEN keresztül. Gondoltatok már arra, hogy valaki tudhat nagyon sokat attól a testépítésről, hogy önmaga csak hobbiszinten csinálja? Még nem? Ha nincs 60as karja nem fogadod meg a tanácsát? Ne tedd. Én leszarom.
Hirtelen ennyi jutott eszembe, ha az elejéről a végére ugrottál és már voltál leugatva a topicban hülye kérdésed miatt, akkor AZONNAL HÚZZÁL VISSZA AZ ELEJÉRE ÉS OLVASD VÉGIG VAGY NE POSTOLJ IDE TÖBBET.
Köszönöm.