Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bezzeg ha saviorra hallgattam volna
"Újra meg kell enni."
mielõtt még kijelentettem volna,hogy ez az egész NEM nekem való megnéztem ismét a minta étrendet amin az általam is alkalmazott étren 80 kilós testépítõnek
szánták vagyis õ már párszor letolt a gyomrába 1-2 mázsányi rízs+hús kombót velem (kezdõ) ellentétben.most már kiszámoltam mibõl mennyit is kell pontosan és nem rettenek el ám egy könnyen 😄
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Hétfõ-Bicpesz,Tricepsz,Váll,Has
Kedd-Mell,Hát,Láb
Csütörtök-Bicpesz,Tricepsz,Váll,Has
Péntek-Mell,Hát,Láb
Tehát ez így jóez?<#vigyor>#vigyor>
Egyébként a rizs azért terjedt el, mert a testépítõnek nagyon sok ch-ra van szüksége. A legnagyobb és még elfogadható minõségben a rizs tartalmazza a ch-t.
mov ah,4ch int 21h end
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
de majd rakok be én is képet, de egyenlõre egy darabot nem csináltam még 😄 majd terembõl...
viszont 70 kilósan úgy néztem ki a 190 centimhez mint egy holokauszt
György
van olyan hogy akármennyit is edzel, nem lesz látványosan több izmod?
már 4 hónapja csinálom, de eddig nem sok minden látszik. pedig direkt edzõvel csinálom...
kreatin ételekben is van. lazactól is szétrohad a fejed? meg tököm tudja még mikben...és a szervezet is elõ tudja állítani.
MJ rulz Pink Team The Only One
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
F
Ha majd komolyan gondolod akkor elsõnek talán az étrendet kellene átnézni mert lefogadom közel sem tökéletes.
A szálkásításnak igen az a lényege hogy elégesd a meglévõ zsírt amihez mondjuk aerob edzés és diéta kell. Attól hogy 8 ismétlés helyett 20-at csinálsz az nem szálkásítás. Amúgy pedig diéta alatt is a meglévõ edzésedet kell folytatni hogy megtartsd az izomtömeget ill. ne veszíts sokat.
A fahéj tényleg jó de hogy nem lesz tömegeléskor valaki szálkás tõle az is biztos <#hehe>#hehe> hülyesége ellenére legalább valami egészségeset tesz még ha gondolom egyáltalán nem is ez a szándéka.
F
(nemigazán értek hozzá, sose szálkásítottam, rám mindig valahogy száraz izom jött fel, alapból ilyen vékony alkatú is vagyok )
György
Tipikus tévhit.. a szálkásítás az étrendtõl (diéta) függ az edzés akkor is ugyan az marad.
F
De valamiféle tanácsot elfogadnék, hogyan tudnám növelni az erõnlétet jól, úgy hogy ne fajuljon szálkásításba (sok sok ismétlésszám).
Most úgy csinálom jelenleg, hogy 4 gyakorlatból az elsõt supersettben csinálom. (tehát pihenés nélkül )
És akkor következõ edzésen, 2. és így tovább
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Szerintem a legjobb 😊
mov ah,4ch int 21h end
A testet formáljuk, nem erõemelõsködünk.
"...mert 80 kilosan 180at guggolt es 140et nyomott fekve, mindezt fel ev egyutt edzes utan, minimalis penzbol."
Rossz a szemem vagy tényleg fél év van oda írva?Lehetséges ez?????<#lama>#lama>
MJ rulz Pink Team The Only One