Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crea-bomb ot valaki használta már?(vélemények eredmények?)
Lazarus
Elõfordul, nekem hamburger repült ki. Miután felmostam nem öblítettem le rendesen a felmosórongyot és beleszáradt. Következõ felmosás után volt egy bukéja a háznak.

Bezzeg ha saviorra hallgattam volna
"Újra meg kell enni."
Jamirofan89
én is így vagyok/voltam vele.tegnap akaratom ellenére legyûrtem a nagy adag rízst oszt visszajött minden<#csodalk>
mielõtt még kijelentettem volna,hogy ez az egész NEM nekem való megnéztem ismét a minta étrendet amin az általam is alkalmazott étren 80 kilós testépítõnek
szánták vagyis õ már párszor letolt a gyomrába 1-2 mázsányi rízs+hús kombót velem (kezdõ) ellentétben.most már kiszámoltam mibõl mennyit is kell pontosan és nem rettenek el ám egy könnyen 😄

plck
oké.kösz😊

Roger6
Húbameg, én nem tenném össze a hátat a mellel, ráadásul még pénteken egy lábat is beraksz mellé? Nekem maga a láb egy egész edzés. Szerintem ne rakd össze a hátat a mellel, de persze majd a nagyok megmondják.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Tibi7
Az lehet h jobb köret a húshoz, de nekem most megint kijött a "nem bírom a rizst letolni a torkomon" betegség, így akkor zabpelyhet fogok enni, az úgyis könnyen megy 😄
plck
Hali.Lenne egy olyan kérdésem, hogy az úgy rendben van hogy heti 4* járok konditerembe(Hétfõ,Kedd,csüt,péntek)
Hétfõ-Bicpesz,Tricepsz,Váll,Has
Kedd-Mell,Hát,Láb
Csütörtök-Bicpesz,Tricepsz,Váll,Has
Péntek-Mell,Hát,Láb

Tehát ez így jóez?<#vigyor>

Panzermeyer
Hehe, igen 😊
Egyébként a rizs azért terjedt el, mert a testépítõnek nagyon sok ch-ra van szüksége. A legnagyobb és még elfogadható minõségben a rizs tartalmazza a ch-t.

mov ah,4ch int 21h end

MEdievil
Jó az is. (csak momentán szvsz elég vacak a csirke pulyka mellé köretnek)

F

Tibi7
Sziasztok. Melyik jobb szénhidrátforrás: a rizs vagy a zabpehely. Mert ugye a rizst hangoztatja mindenki, de papíron mindkettõ ugyanazokkal az energiaforrásokkal rendelkezik. Miért rosszabb a zabpehely?
SeanJRRussel
Itt van tessék képek

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

SeanJRRussel
2 hónapja toltam fel,keress vissza.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

TVelvet
jó nektek hogy híztok "rendesen" az én anyagcserém kurvagyors, és pénztárcával nem bírom a sok zabálást (minõségi kaja).

de majd rakok be én is képet, de egyenlõre egy darabot nem csináltam még 😄 majd terembõl...
sapkafej
az kemény. képt!

György

SeanJRRussel
én is 190cm vagyok csak mostmá 100kg.Két éve még 85 voltam.

sapkafej
biztos h nem színtiszta izom, hülye nem vagyok azé
viszont 70 kilósan úgy néztem ki a 190 centimhez mint egy holokauszt

György

SeanJRRussel
ha az színtiszta zsír akor nem,márpedig nem tiszta izom az tuti.

sapkafej
ha heti fél kilót hízok akkor gecijó vagyok nem?

György

Hát, azert 4 honap alatt ha rendesen kajal, es edz, akkor azert mar eredmenynek is kene lennie! Ha 4 honap alatt alig hiztal, akkor vagy rosszul kajalsz, vagy rosszul edzel, vagy a ketto egyutt 😊

SeanJRRussel
Ha szarul eszel nem is fogsz látni semmit.A másik meg, 4 hónap azé nem egy hû de nagy idõ....

csuszi
4 hónap. wow...

MJ rulz Pink Team The Only One

sziasztok!
van olyan hogy akármennyit is edzel, nem lesz látványosan több izmod?
már 4 hónapja csinálom, de eddig nem sok minden látszik. pedig direkt edzõvel csinálom...
csuszi
placebo.
kreatin ételekben is van. lazactól is szétrohad a fejed? meg tököm tudja még mikben...és a szervezet is elõ tudja állítani.

TVelvet
izével semmi, csak szétrohad tõle a fejem 😄
csuszi
ja és még 100g lenmag.

csuszi
tegyél hozzá fél kiló túrót, és én ennyivel heti 1kg-ot fogyok😊

Roger6
Dögöljek meg, nem értem. A kreatinnal mi a gond? Mármint az ízével? Hát nincs is. Belerakod fél liter vízbe, semmit nem érzel, és máris nem jön ki a szádon.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

MEdievil
Bontsd több részre a csirke rizst és akkor észre sem veszed már is többet tudsz enni ha növeled az adagokat. Fokozatosan növelve az adagokat simán meg lehet oldani szerintem. Napi 6 teljes étkezés alap kell hogy legyen a csak tojás és az sem túl sok szerintem nem elég fõleg tömegeléskor.

F

TVelvet
Az igazság hogy napi 40-50 deka csirkemell, rizs, napi 3x aztán 2x tojás (3-4) változó. ennyi megy egy nap. viszont semmiféle turmixos okosságot nem, se kreatin, se semmi. Mivel kijön a pofámon mind. :S
MEdievil
Csak hiszed hogy tiszta izom jön csak fel.. illetve nagyon kezdõ szinten még igaz de akkor nem valami hatékonyan tömegelsz.
Ha majd komolyan gondolod akkor elsõnek talán az étrendet kellene átnézni mert lefogadom közel sem tökéletes.

A szálkásításnak igen az a lényege hogy elégesd a meglévõ zsírt amihez mondjuk aerob edzés és diéta kell. Attól hogy 8 ismétlés helyett 20-at csinálsz az nem szálkásítás. Amúgy pedig diéta alatt is a meglévõ edzésedet kell folytatni hogy megtartsd az izomtömeget ill. ne veszíts sokat.

A fahéj tényleg jó de hogy nem lesz tömegeléskor valaki szálkás tõle az is biztos <#hehe> hülyesége ellenére legalább valami egészségeset tesz még ha gondolom egyáltalán nem is ez a szándéka.

F

sapkafej
ezt tudom, de ez akkor se így mûködik

György

jazzy
A fahéj valóban jó egyébként sok pozitív hatása van ha érdekel olvass utána.
TVelvet
Én ezt nem igazán értem, ha valaki szálkásít, akkor zsír éget ?

(nemigazán értek hozzá, sose szálkásítottam, rám mindig valahogy száraz izom jött fel, alapból ilyen vékony alkatú is vagyok )
sapkafej
ez még csak a szokásos! egyik barátom tömegel, az jól is megy neki, de közben mindig mondogatja h mennyi fahéjat rakott a turmixba, mert az égeti a zsírt

György

MEdievil
" úgy hogy ne fajuljon szálkásításba (sok sok ismétlésszám)."

Tipikus tévhit.. a szálkásítás az étrendtõl (diéta) függ az edzés akkor is ugyan az marad.

F

TVelvet
Na igen, én is szoktatom magam a újra a supersethez, mert hiába tudok sokat emelni/tolni, nagyon fárasztó, és akkor még örülhetsz ha nincs heveny hányingered 😊

De valamiféle tanácsot elfogadnék, hogyan tudnám növelni az erõnlétet jól, úgy hogy ne fajuljon szálkásításba (sok sok ismétlésszám).

Most úgy csinálom jelenleg, hogy 4 gyakorlatból az elsõt supersettben csinálom. (tehát pihenés nélkül )
És akkor következõ edzésen, 2. és így tovább
plck
ahham, köszönöm szépen, akkor folytatom tovább ezt😄😄:

Nincs azzal gond, legalábbis az esetek nagyrészében nyugodtan lehet így edzeni a kart, ahogy mások is írták, a csúcsösszehúzodás-nyújtás kombot jol meg lehet így oldani. Ha bírod erõnlétileg, szuperszetteket is csinálhatsz, és úgy a fentiek mellett még pluszban idõt is sporolhatsz.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

TVelvet
Igazából szoktak tric-bico supersettet csinálni, ez baromi jól telepumpálja vérrel a kart, ráadásul míg az egyiket csinálod, a másikat konkrétan nyújtod valamilyenféleképpen.

Szerintem a legjobb 😊
Panzermeyer
Miért lenne baj? Én is így edzem. Egy bicepsz gyakorlatot követ egy tricepsz gyakorlat, tehát váltogatom. Amíg az egyiket pumpálod, a másikat nyújtod.

mov ah,4ch int 21h end

jazzy
Én is azt csinálom nincs vele baj.
plck
Srácok lenne egy olyan kérdésem, hogy az úgy téll. nem jó ha egynap bicepszre meg tricepszre is edzek?:S

jazzy
Nem, amúgymeg tökmindegy, guggolhat 500 kilóval is, a testépítés testformálás nem a kilótól függ.

A testet formáljuk, nem erõemelõsködünk.
Lazarus
Jamirofan89
savior üzenete:

"...mert 80 kilosan 180at guggolt es 140et nyomott fekve, mindezt fel ev egyutt edzes utan, minimalis penzbol."

Rossz a szemem vagy tényleg fél év van oda írva?Lehetséges ez?????<#lama>

jazzy
Pedig nem én panaszoltam be 😞
csuszi
én mondtam, hogyha nem oltatjuk be veszettség ellen, akkor karanténba kerül...😞

SeanJRRussel
Már megint mi van itt....

igazad van. hulyesegeket beszelek. felejtsetek el mindent amit irtam.
Roger6
Én meg erre nem írok semmit, csak egy apró dolog: a negatív szakasz jó.