uiztu#19287
Olvas már el a végéig. Mindig kivesztek egy-egy mondatot. Persze, hogy nem értelmes így.
("És, tudnátok akkor majd írni, egy olyan edzéstervet, amitől nem kell 1 évet edzenem, hanem elég 1 hónap, és ugyanúgy nézek ki, mintha addig csináltam volna?+- nah ez verte ki nálam a biztosítékot.Ne is haragudj de egy idióta vagy...)Igen kérlek szépen, ha elolvastad volna az egészet rájönnél, hogy ezt nem én írtam. És ezt egy poénnak írtam, hogy jaj de jó is lenne.
Másik:
"azért azt kétlem, hogy őket is telenyomják évekig vízhajtóval, hogy jobban nézzenek ki. Igaz, hogy napi 3-4 órát biztos, hogy az edzőteremben vannak, de, nekem is van ennyi időm."
Azt írtátok, hogy olyan ember aki a képeken van, azokat először vízhatóval meg ilyesmivel kisajtolják, hogy izmosabbnak tűnjön. Én, erre csak azt írtam, hogy nem valószínű, hogy azok a testépítők, akiknek tényleg kockahasuk van és egész életüket felrakják a netre, több évet, azoknak, minden egyes nap adnak műsor előtt egy vízhatót, hogy kockásabbnak látsszon a hasa. Amúgy meg, tudom, hogy nem kell 3-4 órát egy nap alatt edzeni. Én csak azt írtam, hogy van 3-4 órám az egészre. Táplálkozás, testépítés, minden egyébre, összességében. Úgyhogy mielőtt megpróbáltok leszólni valaki, inkább olvassátok végig azt amit írtam.