-
Annak ellenére hogy irgalmatlan baromságot beszélsz, segítek, de ez mind ott van az alapismeretekben. Első dolgod, borzalmasan megtöltöd a pénztárcádat pénzzel. Veszel egy kondibérletet, lemész a tescóba, bevásárolsz csirkéből, és rizsből. Ha te vagy 70 kg, akkor napi 140gr fehérjét kell bevinned minimum. Ez kb 650gr csirkehús. Szénhidrátból (ezért kell a rizs) pedig beviszed a testtömeged 4-5szörösét, tehát legalább 300gr-ot. Napi 5-6 étkezésre osztod el ezt a kajamennyiséget, és ezt betolod szépen minden nap. Veszel egy tömegnövelőt, amit edzés után vízzel! megiszol. Ha úgyérzed nem lesz meg a megfelelő kaja mennyiség, a nap bármely másik szakaszában ihatod tejjel is, de az edzés ideje körül mindig vízzel idd. Ez nem koksz, ettől nem fújódsz fel, ez koncentrált kaja, olyan mintha megennél egy csirkerizst, csak gyorsabb a felszívódása. A fehérje és szénhidrát adagodat leginkább csirkéből, pulykából, marhából, halból és rizsből, krumpliból vidd be. Veszel egy multi pro pack-ot, meg egy cvitamint. Nem pezsgőtablettásat, mert az egy szar. Nyomod minden nap. Ez szintén nem koksz, ez vitamin.
Lemész a terembe, első nap mell és kar edzés. Minden nap első gyakorlata egy hasazás. Ne menj 30 fölé, inkább használj súlyt. Mell: fekvenyomsz, szériánként növeled a súlyt, először 10-et, majd 8at, majd 6ot nyomsz. Tárogatsz 3x10. Majd 30, 45°-ban nyomsz rúddal, vagy egykezessel. Levezetésnek tolódzkodhatsz. Jön a kar edzés. Bicepsz franciarúddal 3x10, ülvebicepsz 3x10. Tricepsz kötéllel 3x10, fejmögé engedés 3x10. De terheld le magad mint állat. Pihensz egy napot, majd lábedzés. Ebben nem vagyok jártas, én guggolok, kitörést csinálok, és lábhajlítok. Nekem ez vált be. Pihensz egy napot, a regenerálódás céljából, alszol faszán, eleget. Majd jön a váll hát edzés. Vállra nyomhatsz egy arnold nyomást, 3x10, tárogatsz állva, és döntött törzzsel, ugyancsak 3x10. Ezután hátazol, hát nagy izom, sok gyakorlatot végzel rá. Nyak mögé húzol, fűrészelsz, húzódkodsz, nyakhoz húzol, stb. Teremből hazamész, fél órán belül benyomod a tápot, majd eszel egyet, egy óra mulva. Remélem tiszta minden. Ez csak az én edzéstervem, nekem bevált, egyénfüggő kinek mi fekszik. Teremben úgyis segítenek majd, ha látják hogy baromságot csinálsz. Melegíts be minden gyakorlat előtt, és nyújtsál. Ha nem akarsz izomlázat, meleg vízzel tusolj le edzés után. Nekem bevált. Használj nagy súlyokat, de akkorát, hogy szabályosan el tudd végezni az adott gyakorlatot. Ennyi. egyszerű.